עבור לתוכן

קיבלתי מפרט מ-TMS ויש לי שאלה...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות עצתכם יצרתי קשר עם TMS וביקשתי מפרט לגיימר, משהו שיעלה על מקסימום משחקים כמו watch dogs ו-GTA 5 שמגיע בקרוב למחשב. הנציג נתן לי את זה כהצעה סופית:

http://www.tms.co.il/preview/spec/p9qwezjm

מה אתם אומרים? התקציב שלי הוא פחות או יותר זה. פחות מ-4,000. כמה שאלות, ברשותכם:

1. זה מפרט טוב? ייעשה את העבודה?

2. האם יש מפרט זהה במחיר משתלם יותר במקום אחר?

3. האם ההבדל בין כרטיס מסך של 3GB לכרטיס של 4GB הוא מהותי מבחינת משמעות? מורגש? ומה ההבדל במחירים בניהם?

4. הכי חשוב - האם אוכל להשיג R9 290 משומש שם (או איפשהו)? כלומר - פתוח, עם אחריות של, נאמר, שנתיים במקום שלוש? ושעולה 400-500-600-700-800 שקל פחות? כי TMS אמרו לי שהם "לא ממש" עובדים עם כאלה. ואני רוצה כרטיס מסך חזק.

אשמח לתשובות,

חסכתי הרבה זמן בשביל לקנות מחשב איכותי לגיימינג ואני לא רוצה להתפשר על האיכות שלו או סתם לקנות משהו יקר מדי...

תודה רבה על העזרה!

עמית.

עמית.

פורסם

1. המפרט טוב

2. אתה יכול לבקש הצעות מחיר מחנויות אחרות אבל לא נראה שיהיה יותר זול

3. 3GB מספיק כדי לנצל יותר אתה צריך כרטיס מסך יותר חזק

4. ממה שאני יודע היחידים שמוכרים כרגע זה פלונטר

פורסם

יש כמה אופציות חלופיות אם אתה לחוץ בתקציב. תמיד אפשר לחסוך כסף ע"י קנייה של חלקים ממקומות אחרים בהתאם למבצעים או מיקוח.

יש חלקים שאין שום בעיה לקנות מיד שניה כי הסיכוי שהם יתקלקלו הוא לא גבוה.

אפשר לקנות מחשב משומש מקסימום ולשדרג.

אפשר להעביר חלקים ממחשב ישן.

לדוגמה שימוש ב DVDRW ישן יחסוך לך 95 שקל. מצד אחד לא סכום מרשים אך זה הבדל בין לוח אם בסיסי לגרסה הרבה יותר משוכללת.

צריך לקחת גם בחשבון את הזמן שיקח לך לחבר הכל וכל ההתרוצצות..

בכל מקרה, אם תחליט על חדש (בכל זאת אחריות זה שקט נפשי) אז עוד דרך לחסוך זה בשלב ראשון למצוא מישהו שנוסע לאילת. בשלב שני להיכנס לאייבורי ן KSP ולבקש מפרט דומה באותו מחיר ואז להזמין בסניף אילת.

ותשובות לשאלות שלך:

1: זה תלוי בקושר המיקוח שלך. עוד כמה שקלים בטוח אפשר להוריד.

2: סביר להניח שלא.

3 תלוי בגודל המסך שלך. זה חשוב למסכים גדולים עד כמה שאני מבין ורזולוציות מעל HD.

4 כן. תבדוק בפלונטר. הם מוכרים כרטיסים מחודשים עם שנתיים אחריות.

בנוסף יש לך סיכוי סביר לקנות כרטיס כזה עם אחריות מיד שניה אבל קח בחשבון שסביר שזה יד שניה מכריית ביטקויין. ז"א כרטיס עבד 24/7 על מקסימום.

אם תחליט ללכת על מקסימום חיסכון אז יש פה בפורום במדור יד שנייה מחשב ממש חזק ב 1700. I7 920. בעיקרון למקור כ.מסך משם ולשדרג לחדש ייתן לך תוצאה סבירה. מעבד אמנם חלש יותר מ I5 שהציעו לך אך אמור להספיק גם. בכל מקרה הוא מעל לדרישות מינימום וקצת מתחת למומלץ.

בהצלחה!

פורסם

באותו מחיר ניתן לקחת מעבד בתדר גבוה מהסדרה החדשה של אינטל.

קירור המעבד רועש ויהיה הרבה פחות יעיל במאמץ בקיץ הישראלי מאשר קירור כמו הi11 של ארקטיק למשל.

בנוסף הייתי הולך על ספק אחר איכותי יותר.

ניתן להרכיב מפרט משתלם יותר בפלונטר למשל.

זה הכי טוב שתוכל לקבל ב4000 שקלים כולל הכרטיס R9 290 עם שנתיים וחצי אחריות:

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=3944

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

מה עם זה?

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=3934

- - - תגובה אוחדה: - - -

ו-SHGEC, תודה רבה על המידע! אולי אני אקנה את המחשב מ-TMS (הם מציעים 12 תשלומים) ורק את הכרטיס מסך מפלונטר? זה רעיון טוב?

פורסם
מה עם זה?

ו-SHGEC, תודה רבה על המידע! אולי אני אקנה את המחשב מ-TMS (הם מציעים 12 תשלומים) ורק את הכרטיס מסך מפלונטר? זה רעיון טוב?

אין בעיה ואם זה חוסך כמה ג׳ובות אפילו יותר טוב ... העניין אם זה מתאים לך מבחינת הרכבה של הכרטיס ( ממש פשוט )

יש אנשים שלא רוצים להתעסק בזה ורוצים לקנות מחשב קומפלט להפעיל וזהו ...

המפרט שלי מורכב מהחנויות intel/Ksp/tms/plonter

ככה שזה הכל תלוי רק בך :)

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא יודע להרכיב כרטיס. זה עולה כסף לבקש שירכיבו לי בחנות ממנה אני קונה אותו? ואם כן - אני יכול להרכיב בבית בלי חשש שאני אהרוס משהו?

פורסם

זה לא עולה כסף לבקש מהחנות שירכיבו.

זה ממש פשוט להרכיב את הכרטיס, אם תרצה אכין לך אפילו סרטון וידאו איך להרכיב (-:

פורסם

אתה יכול להביא את הכרטיס מסך לTMS אם תלך לחנות פיזית ותזמין והם ירכיבו לך אותו עם כל שאר החלקים.

זה עדיף מאשר ללכת לפלונטר עם המחשב ששוקל לא מעט.

פורסם
  • מחבר

לא, אם הם מרכיבים בחנות אז אין צורך בוידאו, אבל אני מודה לך מאוד על ההצעה!

מה שהחלטתי, לדעתי, זה לקנות את המחשב הזה:

מפלונטר.

גם אחי רוצה מחשב דומה, אבל הוא לא יכול לשלם במזומן, אז אני חושב שמה שנעשה זה נקנה מחשב זהה מ-TMS ורק את הכרטיס מסך נקנה מפלונטר, כי TMS לא מוכרים כרטיסי מסך משומשים.

מה אתם אומרים? אפשר לחתום על המוגמר?

שוב תודה רבה!

פורסם

פלונטר מוכרים גם עם אפשרות ל12 תשלומים.

תרכוש שני מחשבים בפלונטר ביחד ותוכל לקבל הנחה, אפשר להתמקח על כמה שקלים לדעתי אם אתה מזמין שני מחשבים

פורסם
  • מחבר

אה, כן? כתוב שם באותיות אדומות מתחת לכל מפרט "עד 3 תשלומים"... אבל אולי עם קצת ריבית אפשר לקחת 12. זה משתלם לדעתי, לא?

פורסם

תבדוק.

פורסם

עד שלושה תשלומים ללא ריבית.

מעבר לכך הם כן מחלקים ל12 ואולי אף יותר תשלומים אך זה עם ריבית.

תתקשר אליהם ותבדוק הם ישמחו לסייע

פורסם
  • מחבר

אהההההה הבנתי. או.קיי. מעולה. אז אני אקנה את המחשב דרכם. תודה רבה לכל העוזרים!

אגב, אתם יודעים כמה זמן לוקח להביא אותו? הם אומרים "עד 7 ימי עסקים", אבל כמה זמן זה בתאכלס? :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים