עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט שבניתי - מחשב לפיתוח תוכנה ושידרוג לגיימינג בעתיד

Featured Replies

פורסם

(מפרט למטה)

1. מה התקציב המקסימאלי?

4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

הייתי שמח לשמוע על אופציות להוריד במחיר בהתאם לשימושים

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי

2. מה שימושי המחשב

פיתוח תוכנה, הרצת מכונה וירטואלית אחת לכל היותר בכל רגע נתון עם לינוקס. שימוש בתוכנות שזוללות זיכרון פנימי כמו eclipse, visual studio באופן תדירבעתיד אוסיף כרטיס מסך לגיימינג של battlefield 4 אך אסתפק גם בגרפיקה על רמה אמצעית ומטה

אשמח לחוות דעת למפרט שהרכבתי בלי קשר לגיימינג ולמצב של שידרוג שיאפשר גיימינג

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1680 על 1050. בעתיד אשדרג למסך באזור ה 26 אינץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כרגע נמוכות עד בינוניות. עם קניית כרטיס גרפי בעתיד בינוניות ומעלה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח HDD, צורבאין צורך בדיסק קשיח. אסתפק ב SSD בגודל 250 גיגה ומטה. אני כמעט ולא מאכסן קבצים גדולים לאורך זמן. בשביל זה יש לי ענן.

אם לשימושים שלי אפשר להסתפק גם ב 128 גיגה SSD אז תגידו.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. גר באשקלון, דרום.אפשר מהמרכז ובתכלס אם יש משהו ממש משתלם אז אפשר גם רחוק יותר.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

בשבוע הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

רצוי שהמחשב יהיה

שקט

שיעבוד רצוף בחלק מהזמן

שיצבור כמה שפחות אבק. בשביל זה יעזור שבמארז יהיה פילטר אבק בכל חור ואותם אנקה.

המטרה כאן היא להשקיע במחשב יחסית חזק שיעבוד חלק ויחזיק לאורך זמן אך אם לדעתכם יותר חכם להוריד איכות בשביל לשדרג\לחדש בזול יותר בעתיד אז תגידו.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן

האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מאסיבי אבל אוסיף 8 גיגה זיכרון פנימי, כרטיס גרפי ועוד SSD

שאלה על זיכרון פנימי. מתייחס ל DDR3 1600Mhz כאשר המטרה כרגע זה לשים 8 גיגה עם אופציית שידרוג ל 16 בעתיד. (

בלוח אם יהיו 4 סלוטים לזיכרון)

:

א. האם יש הבדל משמעותי מבחינת יעילות\ביצועים\מהירות בין:

2 מקלות RAM של 4 גיגה כל אחת

לבין מקל אחד של 8 גיגה ?

סיכוי טוב שארצה לשדרג ל 16 גיגה בהמשך ולכן באה השאלה.

ב. מה יותר יעיל:

4 מקלות של 4

או 2 מקלות של 8 ?

ג. ועד כמה זה נורא מצב של 2 מקלות של 4 ומקל אחד של 8 (שיתווסף בעתיד).

המפרט:

CPU: Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray

CPU COOLING: Noctua NH-U12S CPU Cooler

MOBO: Asus H87-PRO LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP

RAM: Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage

SSD: Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III

PSU: SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail

CASE: Nanoxia Deep Silence 1

כל רכיב במפרט קיבל ביקורות מאוד חיוביות על ידי מקצוענים כמו באתר logicalincrements או שהוא מהגבוהים ביותר בביצועים בטווח המחירים שלו.

סיכוי טוב שהגזמתי במפרט ביחס לשימוש שלי ולכן אשמח לשמוע על אופציות להוריד באיכות כדי להוריד עלויות.

אודה מאוד לכל ביקורת, המלצה והסבר.

פורסם

מפרט ללא דיסק קשיח, צורב או כרטיס מסך, כונן SSD בנפח 250GB עם מארז שקט ומאוורר שיאפשר לך להוסיף כרטיס מסך עד אורך 31.75 ס"מ בעתיד:

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 869/852

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H87-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel H87 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M...

כמות: - 1 - 449/440

זכרונות - DDR3 - לנייח

JM1600KLH-8G - Transcend - 8GB 240-pin DIMM DDR3 PC3-12800 CL11 - Unbuffered - DDR3-1600 - 1.5V - 512Mx8 (16pcs) - Transcend Je...

כמות: - 1 - 353/346

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

MZ-7TE250BW - Samsung - 250GB Samsung 840 EVO 2.5 inch SATA3 6GB - 7mm - 540/520 MB/s Retail...

כמות: - 1 - 729/714

מארזי מחשב - ATX מארז

P100 - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower - 2x USB3.0 and 2 x USB2.0 ports - 2x 5.25 inch tool-less drive bays -...

כמות: - 1 - 406/398

ספקי כח - ATX

S12G-550 - Seasonic - 550W - 80+ Gold certified - Active PFC - 120mm ball bearing fan - 8pin CPU connector - 2 x 6+2 pin P...

כמות: - 1 - 373/366

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

כמות: - 1 - 130/127

3309.00 / 3243

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=3959

הערות:

1. המארז P100 הוא מארז שקט ואתה אמור להגיע איתו לרמת שקט 6 בלי בעיה. הוא גם מגיע עם 2 פילטרי אבק - אחד קידמי ואחד לספק הכח (בתחתית).

2. המעבד שבחרתי הוא ה Core i5-4590. אם תרצה את ה Core i5-4690 בכל זאת, שעובד בתדר הגדול ב 200MHz מאשר ה Core i5-4590, תצטרך להוסיף עוד כ-100 ש"ח.

3. הקירור NH-U12S הוא קירור טוב, אבל מיועד יותר להמהרה והוא הרבה יותר יקר. ה Freezer i11 הוא קירור מצויין ושקט ועולה כחצי מהמחיר.

4. הלוח H97-HD3 של Gigabyte הוא לוח מצויין עם 4 חריצי הרחבה לזיכרון. מה שכן, אין לו יציאה גרפית מסוג DisplayPort (יש HDMI, VGA ו DVI), אבל אם אתה קונה בעתיד כרטיס מסך, זה לא אמור להפריע לך. אם תרצה לוח המבוסס על ערכת השבבים H97 החדשה יותר, יש את ה H97-D3H, אבל הוא עולה כ-100 ש"ח יותר.

5. עדיף לקחת זיכרון של 8GB כמודול אחד ולא כ-2 מודולים. הדבר נובע מ-2 סיבות:

א. מודול אחד משאיר יותר מרווח לתמרון אם תרצה להוסיף עוד זיכרון בעתיד.

ב. אין (כמעט) הבדל בעבודה בערוץ בודד לעומת ערוץ כפול, כך שאתה לא ממש מפסיד משהו אם אתה לוקח מודול זיכרון אחד במקום שניים.

בנוסף ההשפעה של התיזמונים על הביצועים לא ממש מורגשת, כך שלא ממש משתלם להשקיע כסף בזיכרון יקר בעל תיזמונים יקרים או בעלי גופי קירור, במיוחד אם אתה לא מתכוון לבצע המהרה כלשהי. לכן בד"כ מומלץ לקחת את הזיכרון הכי זול בנפח המתאים. אם אתה בכל זאת רוצה זיכרון דומה לזה שמופיע במפרט שלך, יש את הזיכרון הזה של Kingston בתוספת של כ-30 ש"ח.

6. במפרט שלי הכנסתי ספק כח שקט ואיכותי בהספק של 550W של Seasonic. אתה כרגע לא צריך הספק כזה, אבל אם אתה מתכוון להוסיף בעתיד כרטיס מסך חזק, אז ספק הכח הזה אמור להחזיק אותו בלי בעיה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה של הפוסט ממעמקי השאול אבל עד כמה ה "בנוסף ההשפעה של התיזמונים על הביצועים לא ממש מורגשת" (סעיף 5 ב בהודעה של SMALUL)?

בשימוש "משרדי" אין לי ספק שזה זניח לגמרי.

השאלה האם זה מורגש בשימוש אינטנסיבי של משחקים כבדים מאוד / מכונות וירטואליות ?

אשמח אם תצטרפו איזה מקור טוב שבדק ומראה את זה.

עד כה מצאתי את זה:

http://www.anandtech.com/show/7364/memory-scaling-on-haswell/10

פורסם

1. נתחיל מזה שברוב הלוחות אתה גם ככה לא יכול לעבוד עם תדר זיכרון הגבוה מ 1600MHz (לא בלי המהרה), ורוב מודולי הזיכרון מסוג DDR3 שנמכרים הם בתדרים של 1333MHz או 1600MHz (זיכרונות בתדר נמוך יותר כנראה כבר לא נמכרים, וזכרונות בתדר גבוה יותר בד"כ יותר יקרים).

2. מאז שבקר הזיכרון עבר מהלוח לתוך המעבד (לפני כמה דורות) נראה שכל נושא הקישור בין המעבד לזיכרון נהיה יעיל יותר. הדבר הביא לכך שההשפעה של תדר הזיכרון, כמו גם של תיזמוני הזיכרון, הרבה פחות מורגשת לעומת המצב שהיה כאשר בקר הזיכרון היה על הלוח.

3. הנה קישור שמראה ביצועים בתדרים שונים ובתיזמונים שונים:

http://www.anandtech.com/show/4503/sandy-bridge-memory-scaling-choosing-the-best-ddr3/6

שים לב שאומנם יש הבדלים קטנים בביצועים, אך הם לא כאלו ששווה להשקיע בהם מאות שקלים.

4. בקשר למאמר שקישרת אליו - בעמוד שקישרת אליו, אני ממש לא מבין מה הטעם בחישוב היחס MHz/CL ואז להסתכל על התוצאה כאינדקס. נכון, יש קשר בין הביצועים לתדר הזיכרון (תדר גדול יותר נותן ביצועים טובים יותר), אבל אני בספק אם הוא לינארי, ובדומה - קיים יחס בין הביצועים וערך ה CL (ערך CL קטן יותר נותן ביצועים טובים יותר), אבל שוב אני לא חושב שמדובר ביחס הפוך לחלוטין. למעשה, אם נעבור לעמודים 3 (קישור) עד 5 באותו מאמר, תוכל לראות שהפרש הביצועים בין השילובים השונים של הזיכרון והתיזמונים הם מאד קטנים.

יש לציין שבעמוד 6 במאמר יש השוואה של ביצועי משחקים (קישור) - כאן כבר אפשר לראות שקיים הבדל כלשהו בביצועים. אם נתמקד רק בביצועים של זיכרונות בתדר 1600MHz, שכן בזיכרונות שאתה בחרת ערך ה CL הוא 9 ובזיכרונות שאני הצעתי ערך ה CL הוא 11, נראה כי ההבדל הוא לכל היותר של 3%, או אם תסתכל על המספרים - בעשיריות ה FPS. האם אתה תרגיש את זה? סביר להניח שלא.

אגב, שים לב בתוצאות עבור Bioshock Infinite: Minimum FPS ערך CL אי-זוגי נוטה לתת תוצאות יותר טובות מאשר ערך CL זוגי (CL9 נותן תוצאה טובה יותר מ CL8 ו CL11 נותן תוצאה יותר טובה מ CL10), דבר שאינו הכי הגיוני.

http://www.anandtech.com/show/7364/memory-scaling-on-haswell/3

פורסם
  • מחבר

1. אתה איש רציני או תותח במילים אחרות :)

2. הקשר בין תדר הזיכרון לביצועים הוא אכן לא לינארי אלא אסימפטוטי לפי מה שהמאמרים בקישורים מראים כך שאחרי אזור ה 1600 - 1866MHz, לפי מה שאני מבין, השיפור בביצועים הוא כל כך קטן שאכן לא שווה להוסיף בשבילו כסף אפילו לגיימינג ועדיף להמיר את ההשקעה לכרטיס מסך יותר חזק.

3. צריך גם לפעמים לקחת את המאמרים בערבון מוגבל. ראיתי פה ושם ביקורת על זה שהם לא לגמרי משקפים.

למשל כמו שראית עם Bioshock Infinite: Minimum FPS שמוסבר כי ייתכן יש בעיה ביציבות של המשחק עצמו ואז הממצאים כבר פחות רלוונטיים.

4. הכרתי אדם (עמית לעבודה של חבר) שמוכר חומרה יותר זול מפלונטר כך שההבדל בין מארז ה nanoxia ל p100 שהצעת הוא 140 שקלים. מקווה שללכת על ה nanoxia שווה את ההשקעה וזה לא הבדל זניח לחלוטין של שקט ושל חסינות לאבק.

5. אורך חיים של המחשב זה קריטריון חשוב מבחינתי. מספיק חשוב כדי להשקיע קצת יותר לטווח רחוק.

בשביל אורך חיים ואמינות, במקום הזה המליצו ללכת על לוח אם מסידרה Z ולא בגלל ה chipset עצמו אלא בגלל איכות גבוהה יותר של רכיבים בלוח אם, לפי דבריהם. אני מניח שזה גם בגלל שרידות יותר גבוהה מול עומס שנלקח בחשבון בלוחות של סדרה Z.

לכן ב-700 שח אוכל לקנות את GA-Z97X-UD3H שמקבל שבחים מכל מיני מקומות ברמת מחיר הזו. אולי זה קצת הגזמה וגם ה GA-Z97-D3H יחיה חיים ארוכים עם העומס.

מה דעתך בעניין?

6. כנראה שאוסיף בהמשך כרטיס מסך זללן בסיגנון 280x שאקנה יד שניה באזור ה 750 שח או factory refurbished.

יש לך המלצה בעניין הזה? אחרי שימוש מאסיבי או bitcoin mining למשל, אני לא בטוח כמה החומרה נשארת אמינה.

7. בחישוב הספק כולל (לרכיבים שבחרתי וה 280x) באמצעות האתר הזה ראיתי שאני ממש קרוב ל 550wat לכן העדפתי לקחת קצת מקדם ביטחון וללכת על ה Seasonic S12II-620 שהוא Bronze certified להבדיל מהדגם gold שהצעת.

8. גם הוא שקט כמו הדגם שאתה הצעת?

האם יש סיבה נוספת למה הצעת אותו ולא bronze זול יותר של seasonic?

מבחינת נצילות אז הבדלי הנצילות קטנים מאוד ומתרגמים לאולי כמה שקלים יותר בחשבון החשמל החודשי. תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

1. צריך לציין שהביצועים של הזיכרון תלויים כמובן בתוכנה - יש תוכנות שירוויחו מזיכרון בעל תדר גבוה יותר או/ו בעל תיזמונים קטנים/הדוקים יותר ויש כאלו שעבורן ההבדלים האלו יהיו זניחים.

2. על איזה מארז של Nanoxia מדובר (דגם מדוייק)?

3. רוב הלוחות, אם לא כולם, בנויים מרכיבים איכותיים, כך שלא צריכה להיות בעיה עם אף לוח שתקנה. אולי מי שאמר לך את זה התכוון לכך שבחלק מהלוחות בעלי ערכת שבבים מסידרת Z87 או Z97 יש יותר שלבי ייצוב מתח (דבר הדרוש להמהרה רצינית) או לעובדה שבחלק מהלוחות הוספת כרטיס מסך שני יוריד את מערך כרטיסי המסך ל X8 ולא ל X4. אני לא חושב שיש כאן עניין של "שרידות". לוח קונים לפי הדרישות שלך ממנו ואין צורך בהשקעה כספית נוספת עבור תכונות שאתה לא צריך ולא תעשה בהן שימוש, אלא אם כן אין כל שיקול כספי (כל הלוחות עולים אותו הדבר למשל), ואז כמובן עדיף יהיה לקנות את הלוח "הכי טוב", אבל גם ההגדרה של "הכי טוב" תלויה בדרישות שלך...

4. אף אחד לא יכול להבטיח שרכיב חומרה כלשהו לא יתקלקל, בין אם הוא חדש או בין אם הוא משומש או משופץ.

בהנחה שאתה מדבר על כרטיס המסך הזה, אז אם אפשר לקנות בכ-800 ש"ח כרטיס מסך חזק כמו ה R9 280X עם יותר משנתיים אחריות ויש צורך בכרטיס מסך כזה, אז אני לא חושב שצריכה להיות בעיה מכמה סיבות:

א. אם יש "חוליה חלשה" ברכיב, סביר להניח שהיא תתגלה בשלושת החודשים הראשונים לשימוש, ומכיוון שיש אחריות ליותר משנתיים אז לא צריכה להיות בעיה.

ב. במידה והייתה "חוליה חלשה" ברכיב,, הרי שהיא תוקנה ע"י היצרן.

ג. גם אם לאחר שנתיים וחצי (תקופת האחריות) כרטיס המסך יפסיק לעבוד, סביר להניח שזה לא ישנה כי גם ככה היית מחליף את כרטיס המסך לאחר כשנתיים (אם המחשב מיועד למשחקים, אתה הרי תרצה שהוא יוכל להריץ את המשחקים החדשים ביותר בשוק, דבר שיחייב אותך להחליף את כרטיס המסך).

5. חישוב ההספק הדרוש למחשב עם כרטיס מסך R9 280X:

דרישת ההספק של המעבד - כ 100W.

דרישת ההספק של כרטיס המסך - כ 250W.

דרישת ההספק של שאר המערכת (מאד מאד מוגזם) - 100W.

מרווח ביטחון - 100W.

סה"כ 550W.

לכן אם אתה קונה ספק כח איכותי בהספק של 550W לא צריכה להיות בעיה.

6. ספקי הכח מסדרת S12G של Seasonic אמורים להיות שקטים יותר, הם בעלי תקן נצילות גבוה יותר (Gold לעומת Bronze), הם חדשים יותר מבחינת התכנון ויש להם יותר הגנות. בעיקרון הם עדיפים, אבל יש כאן שיקול כספי, שכן הם יקרים יותר.

פורסם
  • מחבר

2. על איזה מארז של Nanoxia מדובר (דגם מדוייק)?

מדובר על ה Deep Silence 1. קיבלתי עליו מחיר של 520 שח ועל ה p100 מחיר 380 שח. השאלה היתה האם יש ביניהם הבדל לא זניח של שקט ושל חסינות לאבק ששווה להשקיע בשבילו.

6. ספקי הכח מסדרת S12G של Seasonic אמורים להיות שקטים יותר, הם בעלי תקן נצילות גבוה יותר (Gold לעומת Bronze), הם חדשים יותר מבחינת התכנון ויש להם יותר הגנות. בעיקרון הם עדיפים, אבל יש כאן שיקול כספי, שכן הם יקרים יותר.

לא כל כך מצאתי השוואות acoustics בין ה bronze ל gold במקרה הזה. על מה התבססת כשאמרת שספקים מסדרת S12G שקטים יותר? אשמח להסבר או לקישור אם יצא לך להתקל.

מצאתי השוואה אחרת כאן אבל ה gold לא נמצא ברשימה.

זה לא עוזר אם נראה נתון של ה bronze ממקור אחד בהשוואה לנתון של ה gold מקישור אחר.

תנאי הבדיקה משתנים מסיקור לסיקור כך שבשני סיקורים שונים אפילו לאותו המוצר יכולים להופיע מספרים די שונים..

המספרים המעניינים ששווה לדבר עליהם זה בעומס גבוה מעל 50% כאשר המאוורר של הספק נכנס למהירויות גבוהות יותר. מיתחת כמעט לא שומעים כלום אם בכלל.

מיצד שני בעומס מאוד גבוה כניראה הכרטיס מסך מתאמץ ואז הוא עושה יותר רעש מהספק השקט והאיכותי שהשקענו בו.

לא יצא לי לראות עדיין עד כמה מארז שקט, כמו nanoxia ds1 למשל, מסוגל לחסום רעש של כרטיס מסך במאמץ גבוה.

יכול להיות שיש פה עוד כל מיני פרמטרים שלא לקחנו בחשבון...

יש מצב הספק שהמליץ idanmal עדיף משניהם מבחינת שקט?

עוד ספק שתוכל לשקול עם יחידה פנימית ככל הנראה זהה אך גוף חיצוני בגימור בצבע כסוף:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SS-550RT

אני מאוד מעריך את העזרה והזמן שאתם משקיעים פה, תודה!

פורסם

דגם ה-RT שהצעתי מכיל ככל הנראה יחידה פנימית כמו של ה-S12G, לא תמצא עליו ביקורת כיוון שסיסוניק לא משחררת את הדגם הזה לביקורות.

מה שכן תוכל למצוא ביקורות על ה-S12G ולהשוות אותם לS12 הרגיל בתקן ברונזה.

מתוך ביקורת על ה-S12G:

http://www.anandtech.com/show/7761/seasonic-s12g-650w-power-supply-review/2

We were surprised the instant that we opened up the chassis of the S12G 650W unit. The unit is cooled by an ADDA AD1212MB-A70GL fan, unlike the majority of Seasonic's other models that use SanAce fans. The particular fan model is high quality, featuring a "Hypro" liquid bearing and with a maximum speed of 2050 RPM, yet it is no SanAce. When you have to compete in the mainstream market and even a few dollars can make an immense difference on sales, you have to keep the retail price as low as possible, which is most probably why Seasonic went with the ADDA fan for the S12G.

הם כללו מאוורר איכותי, מעט פחות איכותי מאשר בספקים היוקרתיים יותר, אך עדיין מאוורר איכותי מאוד עם מיסב נוזלי שקט לעומת מאוורר נחות יותר ומיסב כדורי בסדרת ה-S12 הפשוטה.

פורסם
  • מחבר

מעולה, תודה!

בהחלט שווה את התוספת של כ-35 שח ל s12ii שהתכוונתי לקנות.

אני סקרן להבין קצת יותר בתחום. למשל

1. איך אתה מסיק ש

דגם ה-RT שהצעתי מכיל ככל הנראה יחידה פנימית כמו של ה-S12G

2. אני מניח שכאשר אתה מתכוון יחידה פנימית אתה מתכוון גם למאוורר?

אם כן ואם אפשר איכשהו לוודא את זה אז אין שום סיבה לא לקנות את ה RT שזול יותר.

אני אשלח מייל לתמיכה שלהם, נראה מה הם אומרים.

3. ומדוע סיסוניק לא משחררת את הדגם RT הזה לביקורות? זה קשור לזה שהדגם הוא OEM ?

פורסם

1. כשרשמתי כמו התכוונתי יחידה דומה אך לא זהה.

2. יחידה פנימית אין משמעה מאוורר, גם לא תמיד אותם קבלים, סיסוניק מבצעת שינויים בין כל היחידות הפנימיות ואין סדרה אחת זהה לחלוטין לאחרת.

3. סיסוניק לא משחררת לסוקרים דגמי OEM, אלה שנסקרים אלו פשוט הגיעו(איכשהו) לידי הסוקרים.

פורסם
  • מחבר

אם כך נשמע ש S12G זה ללכת על בטוח.

עד כה המפרט הוא:

Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache - Tray

Cooler Master Hyper 212 Evo

Gigabyte GA-Z97X-UD3H

Kingston HyperX FURY 8GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM - Blue. Model: HX316C10F/8

Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III

Seasonic S12G 550W

Nanoxia Deep Silence 1 Black

פורסם

כן ה-S12G זה ללכת על בטוח.

פורסם

עד כה המפרט הוא:

Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache - Tray

Cooler Master Hyper 212 Evo

Gigabyte GA-Z97X-UD3H

Kingston HyperX FURY 8GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM - Blue. Model: HX316C10F/8

Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III

Seasonic S12G 550W

Nanoxia Deep Silence 1 Black

אם כבר אתה הולך על לוח כזה קח מעבד k עם מכפלה פתוחה כדי שתהיה אפשרות לבצע המהרה או לחילופין לוח יותר זול אם אין כוונה כזאת.

פורסם

1+

לא הבנתי באמת את בחירת הלוח, אתה עושה פה עוול אם אתה לוקח לוח אם כזה עם מעבד שאינו מותאם לאוברקלוק ובמיוחד לאור העובדה שרשמת שלא יבוצע אוברקלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים