פורסם 2014 ביוני 1011 שנים רציתי לדעת אם מישהו יודע להגיד לי מתי בערך AMD/NVIDIA יוציאו סדרות חדשות של כרטיסים.אני כרגע בלבטים אם לקנות כרטיס חדש או לחכות שתצא הסדרה החדשה.תודה נערך 2014 ביוני 1011 שנים על-ידי Salwaby
פורסם 2014 ביוני 1111 שנים לפי מה שידוע לי, לקראת סוף השנה, אבל אל תתפוס אותי במילה.היום שוק יד שניה בשיא, ויש דילים מטורפים. לא חושב שזו תהיה טעות לרכוש כרטיס עכשיו.
פורסם 2014 ביוני 1211 שנים כולם מחכים ללטוגרפיה וייצור ננומטר של 20 שאמור להביא שיפור גדולנוידיה אמרו שישחררו השנה אבל זה נדחה כמעט בוודאות לשנה הבאה ...מה שכן יש שמועות שאולי יהיה דור בניים ( שוב ) על הליבה הקיימת עם לטוגרפיה חדשה לדוגמא gtx 750tiאישית אני חיכיתי המון זמן ובסוף רכשתי יד שניה 290 ואני מרוצה מאד ... אבל לי היה כרטיס ממש חלש ( hd6780) ככה שאם יש לך משהו סביר ואתה די מרוצה אז שווה לחכות עד לשנה הבאה אבל נכון לשמועות היום לא צפוי להיות משהו מלהיב עד שנה הבאה ..
פורסם 2014 ביוני 1211 שנים נראה שלא צפויים חידושים בתקופה הקרובה, חבל.אגב, עד כמה ה-290 חזק יותר מה-770? באופן משמעותי? ואיך הוא מבחינת רעש?אני בהתלבטות אם להמתין כמה חודשים או לנצל את המחירים הזולים עכשיו. בכל מקרה אין לי זמן לשחק בחודשיים הקרובים, ואין לי מושג מה יהיה בשוק בעוד חודשיים. נערך 2014 ביוני 1211 שנים על-ידי Animor
פורסם 2014 ביוני 1211 שנים הקלפים בידיים של אנוידיה כרגע. קרוב לוודאי שתיצור גשרים בדמות כרטיסי מקסוול עד שיגיע הליך 20 ננומטר. השוק הזה כמו מערב פרוע כרגע, ואין סדר לדברים. אני אישית מחכה למקסוול דגל של 20 ננומטר, הבעיה היא שכנראה לא אראה אותו עד 2016. נו שוין, ממתין לראות מתי יגיע דור הגשרים הקרוב
פורסם 2014 ביוני 1211 שנים אני שוקל לקנות שני 290X יד שניה כלשהם, מכיוון שלא נראה שיגיע משהו חדש בחודשים הקרובים.
פורסם 2014 ביוני 1211 שנים במהלך השנים הלא מעטות בהן אני בונה לעצמי (ולחברים, משפחה וכו') מחשבים, לא מימשתי אפילו פעם אחת אחריות על כרטיס מסך. זה עניין של מזל, אני יודע, אבל אני מקווה שהוא ימשיך ככה חוץ מזה, שזה סיכון שאני לוקח תמורת קניה בפחות מ-50% ביחס לארץ. נערך 2014 ביוני 1211 שנים על-ידי captaincaveman
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.