עבור לתוכן

יצירת subdomain אוטומטית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בימים האחרונים אני מחפש ברשת בנרות דרך אוטומטית ליצור subdomain על דומיין שיש לי,

אבל לא דרך הcontrol panel של האחסון שלי, אלא במטרה לתת למתשמשים למלא טופס באינטרנט ולאחר השליחה שלו

לקבל אוטומטית subdomain תחת הדומיין שלי וזה יפנה לדף אישי בהתאם.

מה שזה אומר לדעתי מבחינת הcontrol panel, זה שהוא יכיר בvirtual host מבלי שאני אכנס ידנית ואזין אחד כזה חדש.

והוא יפתח תיקיה בftp שלי בהתאם ויאחסן שם דף html פשוט כלשהו שאחכ אתעסק איתו.

יש לציין שאני מאחסן בservage.net והאמת מחפירות קצת באינטרנט ראיתי כל מיני סקריפטים שרצים עלcPanel, מה שאין

לי באחסון שלי.. יש לי סתם control panel שהם יצרו..

אז אני אשמח לדעת אם יש דרך לא עם cPanel לעשות את הדבר הזה.

אם יש דרך לעשות את זה תוך שימוש בwordpress וכל מיני pluginים למניהם - גם סבבה.. אני יכול להתקין wordpress

ואני מכיר קצת את התעסוקה איתו.

במידה וממש ממש אין אפשרות לעשות את מה שאני רוצה, אני מניח שאולי יהיה אפשרות לעשות שניסיון כניסה לsubdomain יופנה אוטומטית לדף תחת הדומיין הראשי.

נניח כניסה ל

newuser.mydomain.com

יופנה ל

www.mydomain.com/newuser

שוב.. העדיפות היא לשמור על הsubdomain איך שהוא ושזה יפנה כבר לתיקיה אחרת..

תודה רבה!

רן

נערך על-ידי Ran B

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב,

אתה צריך שההפניה של שם הדומיים תופנה לשרת שלך, נניח http://mydomain.co.il

בעיקרון כל פנייה של SUBDOMAIN אמורה להגיע לשרת שלך ולחפש תשובה, אם תפתח אתרים בהתאים לא צריכה להיות לך בעיה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתה צריך לערוך את הקובץ 000-defailt (בתוך תיקייה sites-enabled)

ולשים שם:

<VirtualHost *:80>
ServerName mydomain.com
ServerAlias *.mydomain.com
DocumentRoot /var/www/html/redirector
</VirtualHost>

אחרי זה פשוט אתה יכול לעשות בתוך התיקייה החדשה redirector, קובץ index.php שלוקח את הסאב דומיין ועושה רידיירקט לאיפה שרק תרצה.

פורסם
שלום לכולם,

בימים האחרונים אני מחפש ברשת בנרות דרך אוטומטית ליצור subdomain על דומיין שיש לי,

אבל לא דרך הcontrol panel של האחסון שלי, אלא במטרה לתת למתשמשים למלא טופס באינטרנט ולאחר השליחה שלו

לקבל אוטומטית subdomain תחת הדומיין שלי וזה יפנה לדף אישי בהתאם.

מה שזה אומר לדעתי מבחינת הcontrol panel, זה שהוא יכיר בvirtual host מבלי שאני אכנס ידנית ואזין אחד כזה חדש.

והוא יפתח תיקיה בftp שלי בהתאם ויאחסן שם דף html פשוט כלשהו שאחכ אתעסק איתו.

יש לציין שאני מאחסן בservage.net והאמת מחפירות קצת באינטרנט ראיתי כל מיני סקריפטים שרצים עלcPanel, מה שאין

לי באחסון שלי.. יש לי סתם control panel שהם יצרו..

אז אני אשמח לדעת אם יש דרך לא עם cPanel לעשות את הדבר הזה.

אם יש דרך לעשות את זה תוך שימוש בwordpress וכל מיני pluginים למניהם - גם סבבה.. אני יכול להתקין wordpress

ואני מכיר קצת את התעסוקה איתו.

במידה וממש ממש אין אפשרות לעשות את מה שאני רוצה, אני מניח שאולי יהיה אפשרות לעשות שניסיון כניסה לsubdomain יופנה אוטומטית לדף תחת הדומיין הראשי.

נניח כניסה ל

newuser.mydomain.com

יופנה ל

www.mydomain.com/newuser

שוב.. העדיפות היא לשמור על הsubdomain איך שהוא ושזה יפנה כבר לתיקיה אחרת..

תודה רבה!

רן

עשיתי משהו דומה באתר שלי שמאפשר פתיחת אתרים של וורדפרס בחינם. הטריק הוא שדווקא זה כן עושה את זה דרך ה- cPanel אבל בצורה אוטומטית. כלומר אני דרך ה- PHP עושה לוגין באתר ועושה SUBMIT לנתונים כאילו הוספתי דרך הממשק שלהם. משתמשים בספרייה בשם CURL לעשות את זה. אופציה נוספת, היא דרך API שהם יכולים אולי לתת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים