עבור לתוכן

טיול באירופה... לאיפה?

Featured Replies

פורסם

טוב,

אחרי שחזרתי מחודש בסין אני חושב לצאת שוב לטיול של כנראה 2~3 שבועות ואולי שוב חודש תלוי בתקציב שלי

מתכנן לנסוע בסוף אוגוסט לצכיה בשביל כנס שיש לי שם ואז להמשיך לטייל באזור, אירופה קרובה והטיסות זולות יחסית (במיוחד בLOW COST)

אז השאלה היא לאיפה לנסוע ומה לראות? התוכנית היא שבוע בכל מדינה לפחות אם לא יותר

פורסם

בעיקרון מזרח אירופה יותר זול

ואיזור המערב כמו גרמניה אוסטריה וכו' יותר יקר באופן משמעותי גם טיסות וגם מחיה

פורסם

אתה רוצה טיול יותר עירוני, או יותר נופים וטיולים רגליים?

אתה רוצה/יכול לשכור אוטו?

יש המון יעדים באירופה, זו בכל זאת יבשת שלמה. בקיץ כנראה עדיף להתרחק מאגן הים התיכון (ספרד, איטליה וכו') כי חם.

אגב, פראג היא עיר מאוד יפה ושווה להקדיש לה כמה ימים (כולל יום נסיעה לקרלובי וארי).

נערך על-ידי שניצל

פורסם

לפני כחצי שנה חזרתי ממסע בירה באירופה.

אני ועוד 3 חברים התחלנו בגרמניה ומשם לאוסטריה,אנגליה,אירלנד, סקוטלנד, צרפת,בלגיה וסיימנו שוב בגרמניה לפסטיבל בירות בגרמניה (לא אוקטוברפסט).

את כל הנסיעות עשינו ברכבות או באוטובוסים, אבל בתוך גרמניה שכרנו רכב (אודי a3) ממש בזול.

ת'כלס המטרה של הטיול יהה לנסות בירות חדשות ממבשלות שאינם מוכרים מחוץ למדינות שלהם.

היה ממש מהנה מומלץ לכל חובב בירה.

פורסם

אופציה ראשונה היא מזרחה: צ'כיה (פראג?), אוסטריה, הונגריה וקרואטיה

אופציה שניה היא צפונה (יקרה משמעותית): גרמניה הגדולה דרך דרזדן, ברלין, המבורג. ומשם או עוד צפונה לכיוון דנמרק או מערבה לכיוון הולנד ובלגיה

פורסם

נורווגיה היא אחת המקומות, חברים שלי חצו אותה באוטו מאמסטרדם דרך דנמרק אמרו שזה טבע לא נורמלי. רתי משהי שהייתה ברומניה בקרפטים אמרה שזה גם טוב. אישית אני לעשות טראק מאיסטנבול (ביזנטיון/קונסטנטינופול) לעבור בהריסות טרויה ואז לאתונה וספרטה ואז ונציה ואז לרומא והותיקן ואז לדרום צרפת זה ניס או ליון או משו שם ואז לברצלונה ודרום פורטוגל.

- - - תגובה אוחדה: - - -

הייתי רוצה ללכת גם לקרתגו אבל זה לוב שם, לא מומלץ.

פורסם

+1 לנורווגיה, מקום מהמם...

פורסם

הולנד, אמסטרדם שמעתי שהשווקים שם נורא מעניינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים