עבור לתוכן

מהירות העלאה (המשך)

Featured Replies

פורסם

כבר מילאתי כונן 0.5TB של היטצ'י שבא עם המחשב וקניתי בזמן השיטפונות בתאילנד 1TB של סמסונג ב1000ש"ח אחר כך קניתי דרך זאפ בחיפה עוד 1TB ב350ש"ח של טושיבה לא ממזמן השנה קניתי 2TB של סיגייט וכבר התמלא (כל זה לא כולל SSD של ינטל). אין לי כבר חשק לקנות HDD חדש. אני מעוניין להעלות את כל הסרטים ליוטיוב, המסמכים לאופיס און-ליין, קבצי ההפעלה לפיראט-ביי, התמונות לפוג'י שייר, השירים לסוני מוסיק וכולי...

עכשיו מהשיחה הקודמת הבנתי שרק שירותי עסקים מהתשתית (חברת החשמל, חברת הטלוויזיה בכבלים, חברת התקשורת) ייתן מהירות העלאה נורמלית [סרטון של משחק BF4 שלם (מ800 ל0 בראש) (30GB-50GB) לוקח שבוע להעלות] כלומר כמו שאני מוריד תוך 5-10 דקות כל דבר שיתנו לי נגיד להעלות אפילו שעה זה נורמלי בשבילי.

אני כבר לא מוריד כי אין לי מקום. אני רק מעלה. מחר (כלומר הלילה הזה הוא אמש של מחר) מה אני אומר לתשתית (שלי עכשיו חברת התקשורת) כי כמו בשיחתי הקודמת אין לא באתרים של חברות התשתית ולא באתרים להשוואת חבילות שום מידע על העלאה יותר מ2 מגה.

דרך הגב חייב שאהיה לך עסק בשביל זה. (כי נסתי בשיחתי הקודמת להתכתב כאילו יש לי עסק).

נערך על-ידי bennash

פורסם

1. יש לך כנראה בעיה של Hoarding, מה שבנאדם נורמלי עושה זה מוריד ומוחק.

2. סרטים\סדרות שהורדת לא תוכל לעלות לשום מקום, זה מפר את החוקים של החברות הללו, מה שיקרה זה שימחקו לך את הקבצים.

3. תטפל בבעיה של "איסוף" שלך, זה יחסוך לך המון זמן וכסף.

פורסם

ותדקדד סרטים.......

פורסם

בהוט אתה יכול להעלות גם ב5 מגה,בחבילה החדשה.לא שזה כל כך הרבה אך גם משהו.

פורסם

סירטון של BF 4 במשך 12 דקות אחרי קידוד נורמלי ואיכות טובה אמורה להיות גיגה אחד ( בערך 90-110 מגה לדקה )

ובקשר לכל האגירה כנראה שאתה אוגר כמו כולם אבל אצלך זה קצת מוגזם ...

פורסם
  • מחבר

1) אם זה לא היה מובן: אני משתדל לא להוריד טורנטים אלה רק להעלות את קבצי ההפעלה שלי לשם גיבוי.

2) אני לא יודע מה לא חוקי בהקלטת סרטוני משחקים בTwitch (דרך שוט פליי של נבידיה, אוריגין, Uפליי, בליזארד וכולי...)?

3) סמתי לב שכמות הפריטים יורדת בקצב סיביות (Bite Rate ) נמוך עד שאפילו הסרט יכול להיות מטושטש.

אני צריך רק תוכנית של העלאה מהירה (תודה על הקישור)

נערך על-ידי bennash
התכוונתי לקצב סיביות (פשוט הייתי חייב לצאת)

פורסם

לקידוד וידאו של משחקים אתה יכול פשוט לעשות stream לtwitch והם שומרים לך עותק אבל לא לנצח. אפשר גם להגיד לOBS לדחוף את זה לדיסק הקשיח. עדיין הבעיה היא ה upload כי בשביל 1080p אתה צריך משהו כמו 5-6 מגהביט לפחות (הם אומרים 3-3.5) ובארץ 3 לא מזמן היה המקסימום ואפשר להשתמש ברק 80% . אני משתמש כרגע ב720p @2mbps כולל קול וזה די סביר . עם 5 כנראה שתוכל לעשות stream ל1080p@4 שזה די בסדר .

אולי אפשר לעשות stream ישר לyoutube ההגדרות של 1080p שלהם מדברות על קצב מומלץ של 4.5mbps . בארץ זה ממש בעיה לקבל מהירויות כאילו . לפי דעתי אם youtube יכול לקבל VBR (קצב ביטים משתנה בהתאם לצורך) פשוט תעשה הקלטה עם OBS לדיסק בקצב 4.5 מקסימום . זה יוצא משהו כמו 2GB לשעה מקסימום ובקצב של 3mbps זה יקח לך בערך שעתיים להעלות .

בכל מקרה תמיד צריך לבדוק מה המטרה שלך . אם youtube רוצים קצב מקסימום של 6mbps תתן להם 6mbps שהם 45MB לדקה ולא יותר . עם VBR אתה יכול להגיע לקצבים נמוכים יותר אבל זה לא טוב לlive streaming . עדיין יכול להיות שOBS תכביד על המחשב - אני לא בטוח. יש כרטיסי capture שמורידים הרבה מהעיבוד .

בקשר לדיסקים - תעבור עליהם ותמחוק מה שאין סיכוי שתצפה בו או תשתמש בו - לא נראה לי שתרצה להוריש לילדים שלך סיפרית סרטים על דיסקים קשיחים שבעוד 50 שנה אף אחד כבר לא יוכל להפעיל . אם תרצה לצפות במשהו שמחקת שוב פשוט תוריד עוד פעם . אם אתה חושב שיהיה קשה להשיג את זה בעתיד אל תמחוק . מקסימום תקנה עוד דיסק קשיח ותדחה את הניקיון לעוד כמה חודשים.

נערך על-ידי Niseg

פורסם
  • מחבר

תודה. אין לי זמן לקרוא הכל.

לא. אני עושה ב 1650*1920 (3*4)

נערך על-ידי bennash

פורסם
תודה. אין לי זמן לקרוא הכל.

לא. אני עושה ב 1650*1920 (3*4)

אני מצטער להודיע לך אבל זאת רזולוציה לא פופולארית. לפי דעתי אתה חייב לעשות downscale כי אתה צריך bitrate ממש גבוה בשביל רזולוציה כזאת . אני צפיתי באיזה highlight שעשיתי ב 2mbps ב720 ולא ממש אהבתי את התוצאות. הבעיה היא שניסיתי כבר 2.5 וזה גיגמם לצופים (פלא שיש לי צופים אני לא מדבר ורק משחק ועונה בצ'ט) .

אני לרוב משחק 1600x900 במצב windowed ושם את הצ'ט בצד של החלון ו magnifixer על מספר הviewers (כדי שאני אוכל להגיב ) . אני אומר ל OBS לעשות downscale של 1.25 ל 720p ו קובע קצב 1.8 לוידאו . אולי אני אנסה 2.2 אולי יהיה בסדר.

אתה צריך גם לחשוב על הצד השני כי לעשות stream באיכות גבוהה זה נחמד אבל אם זה קופץ לצופים כל 5 שניות הם יעזבו - זה פשוט בלתי נסבל. לא מזמן היו לי בעיות עם 014 וירדתי ל 576p@1mbps ואמרו לי שרואים בסדר. אנשים באים בעיקר בשביל התוכן ולא בשביל איכות הוידאו....

פורסם
  • מחבר

תודה. אבל יש לי השקפה עולם אנליסטית. (אני גיביתי את כל מספרי הטלפון שלי בקובץ של תוכנת "ספר טלפונים" של חלונות 3.11, אחר כך עשיתי ייבוא להוטמייל ואז לג'ימייל בטא כשהייתי הראשון בארץ שהיה לו GMAIL, עכשיו אני עם טלפון אנדרואיד).

אני לא יכול לעלות קבצים באיכות ירודה כזאת. למרות ששמתי לב שהסרטון "עכשיו טוב" הועלה ב1080p ליוטיוב ותוך 5 שנים עכשיו מספר הפיקסלים לא טוב.

נערך על-ידי bennash

פורסם

תתקשר לאחת הספקיות ותבקש קו סימטרי של 10 מגה מובטח אתה תרד מהרעיון מהר מאוד, זה הסיבה שהעלאה בארץ נמוכה זאת פרה חולבת רק או בעיקר מעסקים

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

זה קשור אבל לא ממש אם אתם רוצים אני יפתח דיון חדש:

האם אתם מכירים אתר אחר (חוץ מיוטיוב) להעלאה של הקלטות Twitch ?

מה זה בכלל Twitch ואם יש להם אתר להעלאה של סרטוני משחקים?

כי לפי מה שהבנתי מגלעד שגב היתה בעיה בגוגול כשהם קנו את יוטיוב ונמחקו הרבה מיילים וסרטונים.

עזרתם לי הרבה בדיון הזה. אני מחקתי סרטונים שהעליתי ליוטוב ואני די חושש.

אני צריך רק שתפתרו לי את הבעיה הזאת בנושא.

תודה מראש

פורסם

נראה לי שפשוט כמו שאנשים אחרים אומרים יש לך בלאגן גדול - תתחיל למחוק דברים, יש גבול לכמה שטויות אתה יכול לראות ביום (וכמה שאתה יכול לראות אותם בכללי)

אם אתה מתעקש תבדוק על קידוד כמו שאמרו פה ולקבצים אחרים בדוק על קיווץ. (לך על 7zip ולא על winrar, אם אתה מרגיש שבא לך לצאת למסע תמיד יש את xz)

בהצלחה

אגב יש לי הרגשה שיש לך OCD, עדיף לטפל בזה קודם לפני שאתה מטפל בקבצים במחשב.

פורסם
  • מחבר

3 תמונות שוות 3,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 מילים (שלושגוגל)

ואין לי OCD למה להדביק סטיגמה (דאות קדומות ביוונית)

- - - תגובה אוחדה: - - -

רק תשׂימו לב שיש שם גם קובץ GHO שנותן את רוב משקל

ויש תיקיית מחשבים וירטואליים

וזה כמובן אחרי בדיקת שגיאות ואיחויי

ודפקה כל הקידודים מעמיסים לי יותר על המחשב כי אני יוצר סרטון נוסף, וגם כי המגבלה ביוטיוב לפי זכרוני היא משהוא כמו דיסק בלוריי בעל שיכבה כפולה אז אני מקצר את הרגעים הפחות מעניינים בסרטונים מעל 80GB וזה בעצם יצירת סרטון חדש

אאאא.....

הבנתי פשוט חשבתי שהסיומת זה קום

פשוט ללחוץ על הפלוס וזה מעלה,

תודה בכל מקרה.

רק אם משהוא יודע אם נמחקו לו או לחבר שלו סרטונים? שיודיעה לי כי אני לא מכיר את האתר הזה ואף פעם לא ראיתי בוא סרטונים של אנשים אחרים. תודה

וגם הוא יותר טוב כי אין בוא מגבלה לגודל הסרטון

נערך על-ידי bennash

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים