פורסם 2014 ביוני 811 שנים ספציפית המחשב הזה לאמא של חבר, אבל נראה לי שאני אעזור פה להרבה כי ראיתי כמה שאלות דומות שלא קיבלו תשובה* מטרות המחשב? אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים* גודל המסך? 15.6האם חשוב מסך מבריק או מאט?* רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?* משקל רצוי? כמה שפחות* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד אבל 6 שעות יהיה נחמד* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות למחשב עם בלוטות'* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה, אם אין ברירה אפשר לרדת ל320* כונן אופטי? רצוי* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לאאשמח לקבל 2 הצעות: אחת שתמצה את התקציב, והשנייה כמה שפחות, עם ניסיון לשמור על הדרישות המינימליות.
פורסם 2014 ביוני 2311 שנים היי askersector אני מוכר מחשב Hp Probook 4330s Core-i3 מחשב נייד מעולה לעבודה ביתית או משרדית קלה., 4 גיגה זיכרון 320 גיגה הארדיסק וינדוס 7 חוקי ואופיס 2013 המחשב במצב מעולה לא יצא מהבית תמיד סגור שלא עובדים עליו לכן הסוללה מחזיקה כמעט כמו שהוא נקנה אני רוצה עליו 2400 ש"ח דבר איתי ב 050-2022152 אם אתה מעוניין יום טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.