פורסם 2014 ביוני 811 שנים אהלן!קראתי את הנעוצים, לא הבנתי כלוםבקצרה, כרגע מותקנת מערכת הפעלה על כונןן SSDהיום התחדשתי בעוד אחד (שניהם זהים, EVO 120GB)כיצד אני הופך את הכוננים לRAID? איזה RAID הכי מומלץ ? כל הדברים החשובים שמורים על כוננים קשיחים ככה שבתכלס אני לא ככ צריך גיבוי ..מה זה CACHE ? האצת דיסקים משהו?צריך להגדיר משהו בBIOS ?תודה!
פורסם 2014 ביוני 1411 שנים על מנת שתוכל לבנות מערך איחסון כזה אתה צריך לבנות אותו. זה אומר שיהיה צורך להתקין מערכת הפעלה מאפס.השאלות האחרות שלך בכלל לא ברורות ולא ממוקדות. הפורום הוא לא תחליף למנוע חיפוש או אינצקלופדיה. נערך 2014 ביוני 2211 שנים על-ידי multicore
פורסם 2014 ביוני 2211 שנים אהלן!קראתי את הנעוצים, לא הבנתי כלוםבקצרה, כרגע מותקנת מערכת הפעלה על כונןן SSDהיום התחדשתי בעוד אחד (שניהם זהים, EVO 120GB)כיצד אני הופך את הכוננים לRAID? איזה RAID הכי מומלץ ? כל הדברים החשובים שמורים על כוננים קשיחים ככה שבתכלס אני לא ככ צריך גיבוי ..מה זה CACHE ? האצת דיסקים משהו?צריך להגדיר משהו בBIOS ?תודה!איזה רייד אתה רוצה לעשות? 0 או 1?אתה צריך לחבר את שני הדיסקים ליציאות בלוח שלך בתומכות ברייד (תתיעץ בחוברת של הלוח שלך)לא יודע אם בכל המחשבים זה ככה אבל בלוח שלי שהמחשב עולה, מיד אחרי הפוסט ולפני שמערכת הפעלה עולה יש אפשרות ללחוץ F10 (אם אני לא טועה) ולהכנס לממשק הרייד.ושם הוא נותן לך לבחור את האפשרויות שאתה רוצה.וכמו שיבגני אמר, אתה תצטרך לפרמט את שניהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.