עבור לתוכן

Philips 247E4LHSB או p2314 dell מה עדיף

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין 2 המסכים האלה, רוב השימושים שלי הם לגלישה באינטרנט צפייה בסרטים ומעט מאוד עבודה עם תמונות, אבל בכל מקרה אני בחור שאוהב איכות ואם כבר הגיע הזמן להחליף מסך אני מעדיף משהו איכותי אפילו אם אני לא עורך וידיאו מקצועי,או גרפיקאי, כמובן שגם למחיר יש תפקיד, וגם תשימו לב תראו שהלכתי על מסכים לא יקרים כל כך..

אגב יש גם את המסך הזה Philips 236V4LSB שהוא מעט יותר זול.

אשמח לקבל חוות דעת באמת מקצועית ומנומקת שתעזור לי להחליט ולקנות מסך

תודה מראש

פורסם

לא כל-כך ברור למה אתה מתלבט דווקא בין המסכים הנ"ל, כשיש עוד עשרות דגמים בשוק, אבל בכל אופן: שני מסכי הPHILIPS שהתייחסת אליהם הם עם פאנל TN, בעוד שהDELL P2314H הוא IPS. פאנל IPS נותן זוויות צפייה רחבות וכתוצאה מכך צבעים יציבים שנראים טוב מכל זווית שתסתכל.

לכן בהתלבטות מול IPS לTN כשהם באותו מחיר ובאותו הגודל - תמיד הייתי הולך על IPS. כלומר במקרה הזה - הDELL עדיף.

פורסם
  • מחבר

את האמת אין לי בעיה גם עם מסכים אחרים אשמח לקבל המלצות עד 850-900 ש״ח עדיפות למסך איכותי ips

תודה

פורסם

ממליץ על הדל P2314H.פשוט מסך מצויין.

פורסם

1+

יש אצלנו כמה עשרות כאלו שנרכשו בחודשים האחרונים, כולל 2 אצלי. מסכים מעולים

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין 2314 ל 2312 של DELL

והאם לדעתכם כדאי לי לרכוש מסך ברמה כזאת אם אני עובד עם הכרטיס מסך המובנה שיש לי על הלוח אם.

לוח האם שלי הוא של

Gigabyte H67MA-UD2H-B3

תודה לכם.

פורסם

הספרות האחרונות אומרות את שנת היציאה של המסך.

תגדיר "עובד".

זה בטח יעבוד עם הלוח שלך ויראו מעולה בוינדוז/סרטים. האם רזולוצית FHD מתאימה למשחקים עם הכרטיס המובנה במעבד (שאותו לא ציינת) זו כבר שאלא אחרת, שגם תלויה באיזו רזולוציה אתה עובד כעת. ובכל מקרה, תמיד ניתן להוריד לרזולוציה נמוכה מטבעית עבור משחקים.

פורסם
  • מחבר

המעבד שלי הוא intel i5-2500 CPU 3.30ghz לרוב אני גולש באינטרנט רואה סרטים וקצת עורך תמונות השאלה שלי אם המסך הזה לא טו מאץ׳ בשביל הצרכים שלי או בשביל נתוני המחשב שלי

ושוב תודה

- - - תגובה אוחדה: - - -

ההבדל היחיד הוא שנת הייצור ? אז זה הגיוני שמסך חדש ומסך מ2012 הם עם אותו מפרט ואותו מחיר?

פורסם

יתאים.

זה לא אותו מפרט בדיוק, אבל באמת שמיותר לדוש בנושא. אם אתה רוצה מסך איכותי עם פהל ISP, כך את הדגם החדש.

פורסם

אכן לא אותו מפרט.האגרונומיה של U2312 אולי טובה יותר.כמו כן חיבורי הUSB שלו בצד ולא מאחורה (נוח יותר).פרט לקח P2414H די זהה לU2414H שעולה 1300 .

נ.ב. אם אתה מתכוון לפרטים שמופעים בחנויות ברשת אז הם למעשה חסרי משמעות וקרוב לוודאי זהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים