עבור לתוכן

עזרה דרוש מפרט ב3000-3500 למשחקי מחשב ותיכנות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני צריך עזרה במפרט הנה הפרטים:

1.תקציב מקסימלי 3000-3500

א)ניתן לחרוג עד 3500 אם נצטרך יותר כבר זה לשיקולי אבל אני אשמח לעצות

ב)מעדיף לחסוך אבל עדיין תלוי אם נצליח להשיג מפרט טוב במחיר טוב

2.שימוש המחשב לרוב לטובת משחקים ותיכנות למשל כתיבת קוד בתוכנת eclipse למכירים(לומד פיתוח אפליקציות android & IOS)

א)כמו שציינתי למעלה הוא לטובת משחקים וגיימינג אני רוצה לשחק במשחק החדש Watch Dogs ואני משחק עוד משחקים אבל אני בטוח שאם אני אביא מפרט שיחזיק את Watch Dogs אז הוא יחזיק כל משחק אחר שיצא הרבה לפניו

יש לי מסך 21' אני רגיל להיות על רזולוציה של 1024x768 אבל זה משתנה לטובת משחקים שונים

הגדרות גרפיות מעדיף גבוהות ככה אוכל להנות מהמשחקים ברמה הגבוהה ביותר

3)אין העדפות לציוד היקפי

4)מבחינת השקט לא כזה קריטי אבל כמובן שכל האנשים ירצו ללכת על השקט ביותר אז כמובן גם אני חח 8=יש לנסות להקפיד על השקט

5)אני לא יודע אם אני אצטרך אוברקלוק בכל זאת אשמח להצעות

6)עדיפות למערכת הפעלה Windows 7/8 לא יודע מה עדיף אבל אני אשמח לעדיפויות מאנשים

7)אין העדפה לחנות ספציפית אבל אני מאזור המרכז(חולון) אז מעדיף באזורי (ת"א,חולון,בת-ים,ראשל"צ)

8)קניית המחשב מתוכננת כמה שיותר מהר ככה יותר טוב(מבחינת לימודים וגיימינג :P)

9)אין דרישה מיוחדת אבל שמעתי שUSB 3 דבר מאוד טוב(למרות שלא מכיר) אבל בטח גם יקר בכל זאת אשמח להצעות שונות

10)מבחינת שדרוג המחשב בעתיד כמובן...אני מעדיף שהמחשב הזה יחזיק לי כמה שנים טובות עד שאני אצטרך להחליף אותו/לשדרג

11)פירוט מורחב למי שלא מכיר תמשחק Watch Dogs אז הנה ה-

Recommended System Requirements

[TABLE=align: center]

[TR]

[TH]Operating System[/TH]

[TD]Windows Vista (SP2)

Windows 7 (SP1)

Windows 8 and 8.1

Note that Watch Dogs only supports 64 bit OSs.

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH]Processor (CPU)

[/TH]

[TD]3.5 GHz Intel Core i7 3700

4.0 GHz AMD FX-8350

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH]System Memory

[/TH]

[TD]8GB RAM

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH]Video Card* (GPU)

[/TH]

[TD]nVidia GeForce GT600-series

AMD Radeon HD7000-series

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH]Hard Drive Space

[/TH]

[TD]25 GB

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH]Sound Card

[/TH]

[TD]Surround Sound 5.1

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH]DirectX Version

[/TH]

[TD]DirectX 11

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH]Internet

[/TH]

[TD]Broadband connection required for multiplayer mode[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

תודה רבה לכל העוזרים באמת תודה

נ.ב. אם אפשר לדעת מה הבדלי המחיר בין 8GB RAM-16GB RAM

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מצטער שאני מקפיץ אבל כבר עברו כמה ימים ויש יותר מ300 צפיות ואין לאף אחד דרך לעזור לי?

אם מישהו נכנס ולא הבין כלכך/צריך עוד פרטים או כל דבר אחר...תגידו כי אני באמת צריך עזרה ובדחיפות כי אני לומד ואין לי מחשב טוב שיריץ את התוכנה שאני עובד איתה בגלל זה ביקשתי גם מחשב לגיימינג כדי שאני לא אצטרך לקנות 2 מחשבים

תודה לכל העוזרים!!

נ.ב.

ועוד שאלה אני לא רוצה שיקרה מצב שהמחשב שלי יתחמם אז אם אפשר ציוד שמגיע עם קירור כלשהו או שצריך לקנות בנפרד לכל דבר אז אני אשמח לפרטים ומחירים

תודה

פורסם

התקציב שלך לא מספיק לדרישות שלך - גם אם תיקח מעבד Core i5 במקום Core i7 (בשביל המשחק), זיכרון בנפח 8GB במקום 16GB (בשביל התכנות), תוותר על כונן ה SSD, תיקח דיסק קשיח בנפח 1TB בלבד, תוותר על הדרישה לרמת השקט ותסכים לקנות כרטיס מסך משופץ, המפרט שניתן להרכיב יהיה ממש קרוב ל 3500 ש"ח. הנה מפרט כזה לדוגמא:

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 876/858

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 282/276

זכרונות - DDR3 - לנייח

JM1600KLH-8G - Transcend - 8GB 240-pin DIMM DDR3 PC3-12800 CL11 - Unbuffered - DDR3-1600 - 1.5V - 512Mx8 (16pcs) - Transcend Je...

כמות: - 1 - 356/349

כרטיסי מסך - AMD PCIe

SR928X3GD5DXOu - Sapphire - RADEON R9 280X GPU Refurbished - 3GB 384bit GDDR5 memory - Dual-X cooler - PCIe x16 v3.0 interface -...

כמות: - 1 - 892/874

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series - (ST1000DM001)...

כמות: - 1 - 266/261

מארזי מחשב - ATX מארז

Antec-One - Antec - Antec-One Mid-Tower case - 2 120mm fans included - 3 120mm more fans optional - Three 5.25 inch driv...

כמות: - 1 - 227/222

ספקי כח - ATX

RA-650 - FSP - RAIDER 650 - RAIDER Series, 80 PLUS Silver certified, it comes with the +12V single rail and SATA ar...

כמות: - 1 - 353/346

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

כמות: - 1 - 130/127

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black...

כמות: - 1 - 79/77

3461.00 / 3392

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=3773

הערות:

1. המארז הזה בקושי מתאים לכרטיס המסך הנ"ל (אורך כרטיס המסך - 26.2 ס"מ, אורך כרטיס המסך המקסימלי שניתן להרכיב במארז - 26.6 ס"מ).

2. שים לב שמדובר כאן בכרטיס מסך משופץ (תוקן ע"י המפעל) בעל אחריות של שנתיים וחצי ולא שלוש שנים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי אותך תודה רבה..אבל יש לי שאלה

יש לי חבר שקרא את הבקשות שלי והוא רשם לי ככה:

"

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב -

www.plonter.co.il

- המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 876/

858 ₪

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 282/276 ₪

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black...

כמות: - 1 - 79/77 ₪

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series - (ST1000DM001)...

כמות: - 1 - 266/261 ₪

כמות: - 1 - 130/127 ₪

זכרונות - DDR3 - לנייח

HX316C10F_8 - Kingston - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue, Black or...

כמות: - 1 - 383/375 ₪

כרטיסי מסך - AMD PCIe - כרטיס מסך משומש עם שנתיים ושלושה חודשי אחריות

GV-R929OC-4GDu - Gigabyte - Radeon R9 290 GPU - Used - 4GB 512 bit DDR5 memory - PCIe x16 3.0 interface - Dual DVI, HDMI, Displa...

כמות: - 1 - 1255/1230 ₪

מארזי מחשב - מארז עם ספק

CI-5MM5-A650 - Cougar - Cougar ARCHON ATX case with 650W ANTEC VP-650P - 120mm rear fan - Up to 5 120mm fans optional - USB...

כמות: - 1 - 480/470 ₪

3751.00 / 3676 ₪

המחיר אינו כולל משלוח

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_...riceOffer=3770

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

לוחות אם - Intel LGA1150

כמות: - 1 - 282/276 ₪

כמות: - 1 - 79/77 ₪

כמות: - 1 - 266/261 ₪

כמות: - 1 - 130/127 ₪

זכרונות - DDR3 - לנייח

HX316C10F_8 - Kingston - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue, Black or...

כמות: - 1 - 383/375 ₪

כמות: - 1 - 876/858 ₪

מארזי מחשב - מארז עם ספק

CI-5MM5-A650 - Cougar - Cougar ARCHON ATX case with 650W ANTEC VP-650P - 120mm rear fan - Up to 5 120mm fans optional - USB...

כמות: - 1 - 480/470 ₪

כרטיסי מסך - AMD PCIe - כרטיס מסך משופץ. שנתיים וחצי אחריות

SR928X3GD5DXOu - Sapphire - RADEON R9 280X GPU Refurbished - 3GB 384bit GDDR5 memory - Dual-X cooler - PCIe x16 v3.0 interface -...

כמות: - 1 - 892/874 ₪

3388.00 / 3320 ₪

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_...riceOffer=3771"

עכשיו השאלה שלי היא מה ההבדל בין המפרטים שהוא נתן לי למפרט שלך?

וכשאני שאלתי אותו על המפרט השני(הזול מביניהם)הוא אמר שאני יכול להריץ את המשחק אפילו על הגדרות גבוהות אם לא הכי גבוהות הוא צודק או שאתה בכלל לא יודע על מה הוא מדבר?

פורסם

רכיבים המשותפים לשלושת המפרטים:

א. המעבד הוא Core i5-4590.

ב. הלוח הוא H81M-HD3.

ג. הקירור למעבד הוא Freezer i11.

ד. הכונן האופטי הוא של LG.

ה. הדיסק הקשיח הוא של Seagate בנפח 1TB.

ו. בכל המפרטים אין כונן SSD.

ההבדלים בין המפרטים:

א. בשלושת המפרטים הזיכרון הוא בנפח 8GB בתדר 1600MHz, כאשר במפרט שלי הזיכרון זול יותר ב-27 ש"ח לעומת הזיכרון שבמפרטים שהחבר שלך בנה, שם זיכרונות של Kingston עם גופי קירור. מעשית אין הבדל בביצועים בין הזיכרונות. אם אתה רוצה, ויש לך תקציב מיותר - קח את הזיכרון של Kingston.

ב. במפרט שלי ובמפרט השני של החבר שלך יש אותו כרטיס מסך משופץ - R9 280X בעל שנתיים וחצי אחריות. במפרט הראשון שהחבר שלך בנה כרטיס המסך הוא R9 290, שהוא כרטיס מסך משומש עם שנתיים ושלוש חודשי אחריות, אבל הוא גם חזק יותר מה R9 280X.

ג. המארז - במפרט שלי המארז הוא Antec-One Mid-Tower (קישור) בעוד שהמארז במפרטים שהחבר שלך בנה הוא Cougar ARCHON (קישור). אני חייב להודות שבמבט ראשון המארז הזה נראה יותר טוב, כי יש בו מקום לכרטיס מסך ארוך יותר (עד 31 ס"מ), ויש בו מקום ל-5 מאווררים - שני קדמיים, שני צידיים ואחר אחורי, כולם בגודל 120 מ"מ, כאשר הוא מגיע רק עם המאוורר האחורי. אבל אין לו פתחי איוורור עליונים או תחתונים (מלבד זה שמתחת לספק הכח). במארז Antec One יש מקום ל-5 מאווררים גם כן, כאשר אחד הוא עליון, אחד תחתון, אחד קידמי, אחד אחורי ואחד צידי, כולם בגודל 120 מ"מ (התחתון יכול להיות גם בגודל 140 מ"מ), מה שאומר שהוא מאוורר מכל הכיוונים. המארז מגיע עם המאוורר העליון והאחורי. בשני המארזים ספק הכוח ממוקם בחלק התחתון, שזה מצויין. בגדול העניין החשוב כאן הוא האיוורור פשוט בגלל שאתה לוקח כרטיס מסך מאד חם ואתה רוצה לדאוג שהוא יהיה מאוורר ככל האפשר, ואני חושב שהמארז שאני הצעתי קצת יותר מאוורר.

ד. ספק הכח - במפרט שלי ספק הכח הוא Raider 650 של FSP (קישור לעמוד המוצר). במפרטים של החבר שלך ספק הכח, שמגיע בבאנדל עם המארז, הוא VP-650P של Antec (קישור לעמוד המוצר, קישור לקובץ PDF). שניהם ספקי כח טובים ואיכותיים ואמורים להתאים למערכת מבחינת ההספק (נעזוב את עניין הנצילות וההסמכה לתקן 80Plus - זה פחות חשוב), רק שבספק של Antec יש שתי מסילות של 12V, שכל אחת מסוגלת לספק 35A (כל מסילה מסוגלת לספק עד 420W, כמובן שלא שתיהן במקביל), בעוד שבספק של FSP יש מסילה אחת של 12V שמסוגלת לספק 50A (הספק של 600W). אתה לוקח פה כרטיס מסך חזק שיכול לקחת גם 300W (ואולי אפילו יותר) בעומס, כך שטכנית המסילה אליה מחובר כרטיס המסך אמורה לעמוד בעומס הזה, אבל מה קורה אם אתה מחבר עוד רכיבים על אותה המסילה? בספק של Antec אתה כבר יכול להתקרב לגבול העליון של ההספק שניתן למשוך ממסילה בודדת, ואז יכולות להיות בעיות (אני לא מתכוון להפחיד אותך או משהו, אני רק מתאר מצב קיצוני שיכול לקרות, למרות שלא סביר שהוא יקרה). בקשר לאחריות - לספק של FSP יש 5 שנות אחריות בעוד לספק של Antec יש 3 שנות אחריות.

בסופו של דבר גם אני וגם החבר שלך הגענו למפרטים דיי דומים (המפרט הראשון שלו כבר חורג ב 250 ש"ח מהתקציב), כאשר ההבדל בזיכרון הוא לא משמעותי וכנראה אפשר להסתדר גם עם המארז וספק הכח שהחבר שלך הציע. מבחינת כרטיס המסך - אתה רואה שמציעים לך פה כרטיסי מסך משומשים ולא חדשים כי זה מה שהתקציב מאפשר. ברור שעדיף לקחת את ה R9 290, אבל כאמור הוא גורם לחריגה, ואתה לא מעוניין לחרוג מתקציב של 3500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני מודה לך על העזרה אתה באמת נכנס לפרטים וזה מאוד עוזר לי..

יש מארז כמו שנתת לי מבחינת איוורור רק שהוא יכול להכיל את הR9 290?

כי אני מוכן לחרוג מהמחיר כי שמתי לב שבאמת אני אצטרך לחרוג אז לא כזה מפריע לי עם זה לכיוון של 200-300 שקל מעל 3500 אבל תמיד אעדיף לחסוך חח

בכל זאת כרגע לפי הידע שלך אני חושב שאלך לפי המפרט שלך אבל לפני זה אני רוצה שבמפרט כן יהיה 8GB RAM של Kingston כרטיס מסך R9 290 ומארז כמו שנתת לי מבחינת איוורור אבל שיכול להכיל/להכניס את הכרטיס מסך R9 290

תודה רבה לך על העזרה

פורסם

קודם כל אני אציין שאני לא יודע איזה מארזים כל חנות מוכרת ואת רובם אני לא מכיר. זה אומר שיכול בהחלט להיות שמישהו אחר ימצא מארז זול ומתאים (למרות שזה לא סביר, כי מארזים שמיועדים למשחקים כבדים בד"כ לא עולים 200 ש"ח (כי למי שיש כסף להשקיע בכרטיס מסך חזק למשחקים כנראה לא יחסוך גם על המארז...).

כרטיס המסך בו אתה מעוניין (ה R9 290 המשומש הזה) הוא באורך 29.4 ס"מ, וזה אומר שהוא לא מתאים לכל מארז, כך שאם אתה לוקח אותו, אז המארז שהצעתי לך קודם לא מתאים ואתה צריך מארז אחר בכל מקרה..

הכי קל יהיה ללכת על מארז בסביבות ה 400-500 ש"ח, כמו ה Fractal Design Arc Midi R2 הזה שעולה 447 ש"ח, או ה NZXT Phantom 410 הזה, שגם כן עולה 447 ש"ח.

אם אני אלך על מארזים פשוטים יותר, אז אני רואה שה GX900 של Antec הזה, שעולה 261 ש"ח, נראה מתאים והוא אמור לתמוך בכרטיס מסך עד אורך של 33 ס"מ (לפי האתר הסיני - אין מידע באנגלית על המארז הזה). אני לא יודע דבר על האיכות שלו, אבל מצד אחד מדובר במארז של Antec ומצד שני הוא מופיע רק באתר הסיני שלהם והוא נמכר יחסית בזול.

יכול להיות שיש עוד מארזים מתאימים, אבל זה ידרוש ממני לעבור על כל המארזים בחנות ולבדוק אותם אחד אחד, ואין לי זמן לזה...

פורסם

את הAntec GX900 סיקרו פה באתר

וכתבו שהוא עם

תמיכה בכרטיסי מסך: עד 35 סנטימטרים
כרטיס המסך מדגם GTX 770 שאורכו 29.5 סנטימטרים ונחשב בין הארוכים בשוק היום גם הוא נכנס ביתר קלות פנימה.

אגב לפותח הדיון אם יש לך צורב במחשב הקיים פשוט תעביר אותו למחשב הבא ותחסוך קצת.

פורסם

לא אמרתי שהמארז הזה לא טוב, ולמעשה לפעמים אני מכניס אותו למפרטים שאני בונה, ועובדה שגם הזכרתי אותו כאן כאפשרות מתאימה למארז.

הדבר שהרתיע אותי קצת הוא העובדה שאין למארז הזה אתר באנגלית וכמובן המחיר הנמוך יחסית למארזים המיועדים לפלח שוק זה, דבר שגרם לי לחשוד באיכות הבנייה השלו. אני אומר שלא ממש זכרתי שבאתר עשו ביקורת על המארז הזה (זכרתי את סדרת הביקורות על המארזים של Fractal Disign אבל לא את זו), אבל אם בביקורת פה כתבו שאיכות הבנייה שלו היא טובה, אז אין ממש סיבה לא לבחור בו, במיוחד בהתחשב בתקציב. שים לב שבביקורת הזו (כמו בכל סידרת הביקורות שבהם "לקחו מארזים לטיול בחוץ") אין בדיקת ביצועים - לא של האיוורור שלו ולא של רמת הרעש.

אגב, לפי האתר הסיני (בעזרת תרגום מ Google Translate) עולה שאורך כרטיס המסך המקסימלי הנתמך הוא 33 ס"מ בעוד שפה באתר כתבו שהאורך המקסימלי של כרטיס המסך הוא 35 ס"מ. מי צודק? זה לא משנה, כי גם ככה כרטיס המסך שנבחר קצר מ-33 ס"מ, כך שאין מה לדאוג בקשר לכך.

פורסם

^מי צודק? יכול להיות שפה בסיקור צודקים כי יש גם תמונות שמראות כמה מקום נשאר אחרי שכרטיס המסך בפנים אז אפשר לשער, בכל מקרה הפנים של הAntex GX900 מזכיר לי את החיקוי של NZXT Phantom 410 אצל TMS שהוא הIPPON Gaming Beast chassis USB3.0 שגם עליו אין ממש מידע כשחיפשתי

zHVGzaTSy3.jpg

פורסם

כשאני בודק מארז יש גבול למה שאני יכול לעשות - אני יכול לקרוא את המפרט שלו באתר היצרן ולהסתכל על תמונות שלו, ולפי פרטים אלו אני יכול לקבוע האם הוא מספיק מאוורר ומספיק גדול כך שהוא יתאים לכרטיסי מסך חמים. אבל בלי לגעת במארז פיזית אני לא יכול להעיד על איכות הבנייה שלו - יכול להיות שהפלסטיקים נשברים מהר, יכול להיות שהוא לא נסגר טוב וכו'. בסופו של דבר חייבים להסתמך גם על אנשים שבדקו את המארז בעצמם, כמו בביקורת פה של ה GX900 (למרות שלדעתי יש צורך לשפר את סיקור המארזים כך שבדיקות יכללו גם הצגת רמות רעש וטמפרטורות במנוחה ובעומס וכמובן השוואה למארזים אחרים), ולכן אני אומר שהמארז GX900 הוא מארז מתאים.

אגב, בקשר למארז IPPON Gaming Beast - במבט ראשון המארז נראה סביר, אבל חיפוש ב google לא מעלה אתר יצרן. הדבר הכי קרוב שהגעתי אליו הוא קישור ב CD-Log:

http://cd-log.co.il/catalog/HE/#p=product/13258

שים לב שהם רושמים "Max VGA Card Length - 300mm", אבל בתמונה מוצג מרווח של 420 מ"מ...

פורסם

^בדיוק וגם התמונה היא מCD-Log וזה מה שמוזר לי כי למשל אצל TMS יש מארזים של Ippon ולא מצאתי את האתר שלהם(למרות שזכור לי שפעם כן מצאתי) ולגבי התמונה מצחיק שתארתי שתחשוב שאני שמתי אותה בגלל שכתוב 420מ"מ למרות שברור לי שלא הכוונה שלי הייתה להראות את הדמיון בפנים המארז בינו לבין הGX900 וזה הכל.

פורסם

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GBi04B

מארז נחמד, האורך שצויין בתמונה הוא של החלון 420 מ"מ, המארז תומך בכרטיסים של עד 310 מילימטר, הוא מגיע עם שני מאווררי 120 מילימטר, יש בו מקום בקדמת המארז לשני מאווררי 120, יש רשתות בקדמת המארז ורשת לספק, יש לו בקר מאווררים, שני חיבורי usb2 ושני usb3, חיבורי אוזניות ומיק, דבר נחמד שיש בו הוא שני חריצים לקריאת כרטיסים,האחד SD והשני מיקרו SD איכות החומרים סבירה מינוס לפי מה שהבנתי.

פורסם

עדיף להוסיף עוד 100₪ בערך וללכת על הNZXT Phantom 410 לדעתי ולא על החיקוי רק שקצת מבאס שלPhantom אין פילטרים של אבק וצריך לקנות לו את הסט בנפרד :/

פורסם

יש לו פילטרים, רשמתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים