פורסם 2004 במרץ 721 שנים יש לי צורב של ARTECH מלפני שנה וחודשיים במהירות X48X12X48.הרגע סיימתי לצרוב (בהצלחה) קובץ וידאו. בסיום הצריבה ולפני תחילת בדיקה הוורפיקציה, הוא הודיעה לי שהתוכנה מנעה 10 פעמים UNDERBUFFER. יש לציין שבהמלך הצריבה, המדד הזה של איפה שמראים את מצב הבאפר ירד באמת 10 פעמים קרוב מאוד ל0%, אך פתאום קפץ מחדש ל95%...מה זה אומר? מה קרה?
פורסם 2004 במרץ 721 שנים היו תכונות כלשהן שפעלו ברקע שיכלו לקחת לצורב את המשאבים? (או סתם לקרוא/לכתוב לדיסק..?)
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר אולי בבליון או הפוך על הפוך...אולי גם האינטרנט (רק החיבור, בלי האקספלורר)...לא יותר מזה.
פורסם 2004 במרץ 821 שנים טכנולוגיה שדואגת שהכונן יעבוד במהירות המקסימלית שהוא מתוכנן לה.תיכנס למאפיינים של "המחשב שלי" ומשם ל"מנהל התקנים". תיכנס למאפיינים של בקר הIDE שאליו מחובר הצורב ותבדוק שהוא עובד במצב DMA ולא במצב PIO
פורסם 2004 במרץ 821 שנים הודעות נבחרות - פורום 'אמצעי איחסון'יש שם "מדריך קצר להפעלת הDMA ב-yair_gobani/XP"
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר אוקי,מתוך 4 הכוננים שיש לי ( הארד דיסק+DVD ROM+CDRW+DVDRW), 2 מהם עבדו בPIO.עשיתי מה שהיה כתוב במדריך, ועכשיו כולם פועלים בDMA, חלק בULTRA MODE 2 וחלק בULTRA MODE 5.אני מקווה שזה יעזור, אני אודיע לכם על ההתפתחויות!תודה!
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר לא נראה לי שהם פגומות, כי זה לא קורה רק בסוג הזה...אני חושב שעכשיו הכל בסדר, תודה על כל העזרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.