עבור לתוכן

כרטיסי כרייה

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות כרטיס ששימש בעבר לכרייה מ PLONTER R9 280X

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu

עכשיו יש אחריות יצרן של שנתיים וחצי, ורשום שזה שופץ על ידי היצרן כלומר תוקן.

אני מאוד נמוך בתקציב ובשבילי זה נראה כמו הזדמנות לכרטיס מסך חלומי.

מה אתם אומרים?

בנוסף אני יכול גם להכניס R9 290 למערכת השאלה עם זה יעבוד עם הספק כח.

http://www.tms.co.il/preview/spec/xhjbme4w

מפרט זה הורכב ב -

www.TMS.co.il

- רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪920

קירור למעבד:

Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2

כמות: 1 - מחיר: ₪55

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

SS PRECISION 08 + FSP HEXA 600W – 399 שקל בקניית מחשב שלם

כמות: 1 - מחיר: ₪399

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪319

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

כמות: 1 - מחיר: ₪283

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2215

ל R9 280X הספק כח יספיק בטוח נכון? אני יכול גם להכניס R9 290 השאלה עם יעלה על הספק כח.

תודה.

פורסם

המפרט לא משהו, קירור המעבד לא שקט במאמץ ולא ממש יעיל בקיץ הישראלי. קשיח עדיף לקחת אחד מקביל של סיגייט שמציג ביצועים מעט טובים יותר.

ספק הכח לא יחזיק לא את הכרטיס הזה ולא את השני, בנוסף המארז בשום פנים ואופן לא מתאים להכיל את אחד הכרטיסים הללו, הוא קטן ולא מאוורר כמו שצריך כדי להכיל אחד משני הכרטיסים החמים האלו. אני מציע לך לפתוח דיון בפורום מפרטי מחשב ולענות שם על השאלון כדי שלא תעשה טעויות כואבות עם המפרט.

פורסם

אני גם שואל את עצמי את השאלה הזאת.

אפשר להשיג CF של שני כרטיסי 280X באיזה 1500 ולהרכיב מחשב גיימינג רציני לבנות שלי.

השאלה אם הם לא יתפגרו תוך חודש.

שאלה טובה.

פורסם

אם כן - הם יוחלפו במסגרת האחריות, זה בעיקר מה שהעניין הזה אמור לכסות. לא ראיתי הרבה כרטיסי מסך מודרניים שמראים "התפגרות" תוך זמן כה קצר, נראה שהתחרות עושה את שלה באיכות הלוחות המודפסים.

לפותח הדיון, בעיקרון ה-HEXA יוכל להחזיק 280X, אבל ספק לא איכותי במיוחד ישאר לא איכותי במיוחד. הוא לא אמור לעמוד במשימה של החזקת כרטיסי מסך רציניים, כמו שהוא מפגין לכאורה תכולת הספק גדולה. אם שמים R9 290, עדיף להשקיע כמו שצריך בספק איכותי דוגמת SS550RT של סיסוניק ודומיו.

פורסם

זה אם אתה קונה מחנות.

אם אתה קונה זוג מאדם פרטי איזו אחריות יש לך?

פורסם

אחריות יבואן היא אחריות יבואן - תבין ותקילין.

פורסם

את אותה האחריות שהוא קיבל אתה ממשיך.

הבהרה בקשר לתשובה שנתתי לגבי ספק הכח, הייתי צריך לנסח אותה אחרת, הספק יחזיק 280x אבל לא לאורך זמן, הוא יתקשה באספקת מתח בעומס בעבודה רציפה ולכן הוא לא מתאים למשימה.

פורסם

מצטער להדחף, אבל איפה ראית באתר שהכרטיס שומש לכרייה?

כמו כן -האם Seasonic 430 s12ii יוכל להחזיק R9 280X?

פורסם

בפירוש לא. ל-R9 280X מומלץ ספק כח שמדורג 520W או יותר (לצורך העניין, לא 500W למיניהם דוגמת SS500BT בשל הספקת כח מוצהרת נמוכה משמעותית). ההפרש הכספי בין ספק 500 ל-550 הוא לא בשמים, הפרש ההספק המוצהר במסילת 12 וולט יכול להגיע לכ-120 וואט (כמו SS500BT לעומת SS550RT)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים