עבור לתוכן

הוספת C, פייתון לאקליפס

Featured Replies

פורסם

רציתי להתייעץ עם חברי הפורום,

אני מכיר את אקליפס מג'אווה, בין הIDE הכי טובים שיצא לי לעבוד איתם.

הבעיה היא כזאת - יש להם חבילה של C\C++ אך בשביל לגרום לה לעבוד כמו שצריך אתה צריך לעבור כל כך הרבה הגדרות

וגם אז לא בטוח שתצליח.

אותו דבר עם PyDev, הרחבה לפייתון של אקליפס.

אפילו לאחר שמתקינים SDK של ווינדוס או mingw וכו', עדיין הדברים לא מסתדרים.

האם מישהו יכול להסביר למה הדברים כל כך מסובכים?

אמנם תוכנה חינמית, אבל זה לא יאומן שדרושה כל כך הרבה התעסקות בשביל תכנית hello world מסכנה.

האם יש אור בקצה המנהרה בעניין הפשטת העניין?

פורסם

איזה הגדרות? יש לך הכל ב marketplae.

mingw צריך רק בשביל POSIX shell. לא הבנתי מה הקשר לפיתוח בC...

פורסם
  • מחבר

לדוגמא C\Cpp. תוריד CDT לאקליפס מהמרקטפלייס, תנסה לכתוב תכנית הכי פשוטה- הוא לא יזהה include-ים.

אז צריך להגדיר לו עבור הפרויקט דרך ההעדפות. וגם אז, הוא לא מצליח לעשות build או שלא מוצא את הקובץ הבינארי.

מדובר בבלאגן אחד גדול.

פורסם

הסיבה נורא פשוטה: Eclipse תוכנן ונבנה בשביל Java, ובשביל Java בלבד.

כל ניסיון לגרום לו לתמוך גם בשפות אחרות הוא בגדר patch, ולכן לא תמיד מספק את אותה הנוחות או את אותם הביצועים כמו בייעוד המקורי.

אין ספק ש-Eclipse הוא IDE מעולה עם פיצ'רים מצויינים, והוא by far הבחירה הכי טובה כשכותבים ב-Java.

כשמדובר על שפות אחרות, עלות הכניסה היא באמת גבוהה יותר בגלל כל הקינפוגים וההתקנות. ובד"כ זה לא נגמר שם - לא פעם צריך להתמודד עם כל מיני בעיות מוזרות תוך כדי הפיתוח, שנובעות מעצם היות כל הסביבה patch ולא היו קורות בסביבות ייעודיות אחרות.

מניסיון שלי, זה פשוט הופך את כל הסיפור של Eclipse ללא שווה את זה.

יש המון סביבות לא רעות בכלל לשפות אחרות מ-Java. בד"כ, ברגע שאנשים מוציאים לעצמם מהראש את הג'וק של "אני לא מסוגל לעבוד עם שום IDE שהוא לא Eclipse", אז מתרגלים בקלות גם ל-IDE-ים אחרים ומגלים שבשורה התחתונה, העבודה יותר קלה גם אם על הנייר ה-IDE "פחות טוב" מ-Eclipse.

פורסם

פיית'ון זה ממש קל לאקליפס. הורדת את פיית'ון למחשב (גרסאות 2.7 ו\או 3.4)? התקנת את pydev?

++C\C קצת יותר מסובך. בכל זאת יש מספיק מדריכים ברשת, אני מניח שגם ביוטיוב.

פורסם
  • מחבר

יש המון בעיות לא פתורות גם באינטרנט עם CDT.

פייתון באמת יותר קל אבל גם צריך קצת התעסקות.

חבל לי פשוט שלא מוסיפים תמיכה טבעית בC\C++, אבל אולי ביום מן הימים.

תודה רבה לכם חברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים