עבור לתוכן

האם אפשר לשנות את הצלילים המעצבנים של הICQ?

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

השאלה היא: האם אפשר לשנות את הצלילים המעצבנים של הICQ?

כי הם ממש נמאסו עליי, אני כבר לא סובל את זה!!! יש מצב לשנות את זה?

תודה מראש!

ד"א אני משתמש ב ICQLITE

פורסם

לא יודע אם בלייט יש....אבל בפרו אתה נכנס ל

Prefences --> Alerts & Sounds -->Sounds

ואתה יכול לשנות איזה צליל שאתה רוצה...

פורסם

אוי אני כ"כ שונא את ה-ICQ Lite. זה מדהים עד כמה השנאה שלי לתוכנה הזאת גדלה מיום ליום.

אני לא יודע אם יש אפשרות כזאת ב-ICQ Lite. התוכנה ישבה אצלי 5 דקות על המחשב לפני שהיא עפה קיבינימט ולא תחזור יותר. הטעות הכי גדולה שהחברה שם ב-ICQ יכלו לעשות. תוכנה כ"כ גרועה לא ראיתי בחיים.

בכל מקרה, ב-ICQ Pro, על כל גרסאותיה, אפשר בוודאות לבטל את הצלילים.

מוסר השכל: תעברו ל-Pro!!!

נ.ב.- אני לא עצבני. :)

פורסם

אוי פורשר... רק בלי להתעצבן ;)

אני בכלל ביטלתי את כל הצלילים של האייסיקיו.... עדיף ככה

פורסם

כן גם אני השתקתי אותם....איזה שקט....

פורסם

אני משתמש בלייט, בלי צלילים, בלי פרסומות, זולל פחות זיכרון, ויותר מהיר מהפרו,

לא סובל את הפרו.

הלייט, עובד יותר דומה למה שICQ היתה לפני 4-5 שנים, תוכנה קלה, ופשוטה.

פורסם

Newsflash1: כל העיצוב המצועצע (והמגעיל) הזה בלייט תופס יותר זיכרון מה-ICQ Pro החדש.

Newsflash2: ה-ICQ Pro החדש הרבה יותר מהיר מה-Lite החדש.

Newsflash3: אפשר גם ב-Pro להוריד פרסומות, וגם צלילים בלי שום פאטצ' חיצוני.

Newsflash4: בגלל שה-ICQ Pro הרגיל נהיה תוכנה עם כ"כ הרבה אפשרויות, הגדרות, אופציות לנוחיות המשתמש, וכנראה חשבו שם שהיא תוכנה מסובכת מידי, הם ניסו ליצור תוכנה מצומצמת יותר שתכיל פחות אפשרויות. הם פשוט עשו טעות כ"כ ענקית בצעד הזה. דבר ראשון, ה-Simple Mode ב-ICQ Pro היה מספיק מצומצם בשביל משתמשים מתחילים שרוצים רק לדבר בלי להתעסק יותר מידי עם הגדרות. ודבר שני, הם הורידו ב-Lite בדיוק את כל האפשרויות שצריך ועושות את השימוש ב-ICQ לנוח. כל אפשרות מפגרת שלא צריך הם השאירו והפכו את התוכנה לממש ממש ממש לא נוחה. הם סתם הפכו את התוכנה למצועצעת, לא מקצועית, לא נוחה, ומעצבנת.

חוץ מזה שה-Lite ממש ממש מעוות. קורסת כל שני וחמישי. ה-ICQ Pro 2003a Build 3800 הייתה הגרסה האחרונה באתר במשך כמעט שנה (מה שמראה על היציבות והחוסר צורך בעידכון באגים), והייתה יותר יציבה מכל תוכנה שראיתי. אני, שהשתמשתי בה מהיום שיצאה עד ליום שיצא ה-Pro 2003b, לא מצאתי בה שום באג. בחדש, 2003b יש טיפה באגים, אבל הוא בכל זאת יותר טוב מה-Lite.

פורסם

LOL, מי משתמש בעיצוב מהצועצע של הלייט, הרגת אותי עכשיו....

אפילו בWINDOWS אני משתמש בCLASSIC

הלייט תופס פחות זיכרון, CTRL+ALT+DEL יבהיר לך את העניין

לא קורסת לי הלייט, לא יודע מה יש למחשב שלך...

פורסם

תבדוק שוב את העסק עם ה-Task Manager. אל תשכח להחזיר גם את העיצוב של ה-Pro לרגיל (למרות שגם עם העיצוב המעוגל משהו, הוא עדיין תופס פחות מה-Lite). אני בדקתי את זה.

אני לא יודע בקשר לגרסה הנוכחית של ה-Lite (אחרי הטראומה הראשונה איתו, כמו שכבר הבהרתי, אני לא מתקרב אליו יותר), אבל הגרסה ההיא פשוט לש שרדה.

ו-LOL! :lol:

אני אפילו לא אתייחס ל"לא יודע מה יש למחשב שלך..."...

פורסם

לא יודע מה איתך,

אבל ICQ LITE לוקח לי 3,700KB, בזיכרון בידיוק, ICQ PRO לקח לי בסביבות ה8000.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות הרבות!!!

אני משתמש בגרסת ה BETA של הלייט ולפי דעתי היא הכי טובה בשבילי. ניסיתי את הפרו, אבל מצאתי רק באנגלית וזה עיצבן אותי (אני משתמש בגרסה עברית של הלייט) לכן חזרתי ללייט. ניתקתי את הצלילים בלייט, אבל זה לא מהווה פיתרון כיוון שלפעמים אני צריך את ההתראה על ההודעות. אולי מישהו יודע איפה נמצאים קבצי הצליל של התוכנה כדי להחליף אותם בקבצים שלי?

תודה מראש! :)

פורסם

עזוב אותך משטויות

פשוט כנס לתיקיה איפה שנמצאים הצלילים ותוריד מהרשת צליליי וויב חדשים ותשנה להם את השם

פורסם
  • מחבר

אולי תגיד לי איפה היא (התיקייה הזאת)?

פורסם

מאיפה אני צריך לדעת

זה תלויי איזה אייסי יש לך ואיפה התקנת את זה

אצל כל אחד זה שונה

אצלי זה נמצא ב C:\Program Files\ICQ\Sounds

פורסם
  • מחבר

אצלך זה פרו ואצלי זה לייט. אין לי תיקייה כזאת...

ואני לא מצליח למצוא את הקבצים...

ד"א יש גרסת פרו בעברית??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים