עבור לתוכן

חיבור HDMI - האם חשוב

Featured Replies

פורסם

יש לי בלוח האם יציאת HDMI. האם חשוב ברכישת מסך לקנות דגם עם כניסת HDMI ?

במה זה עדיף על DVI ?

פורסם

הדבר היחיד שבו HDMI עדיף על DVI זה האפשרות להעביר אודיו. מלבד זה מדובר בתקן זהה. במקרה הצורך אפשר להשתמש בכבל HDMI-DVI.

אם אין במסך רמקולים מובנים, זה חסר משמעות. וגם אם יש, ברוב המקרים אפשר (ואולי עדיף) להעביר גם כבל אודיו, זה לא כזה נורא.

פורסם
  • מחבר
הדבר היחיד שבו HDMI עדיף על DVI זה האפשרות להעביר אודיו. מלבד זה מדובר בתקן זהה. במקרה הצורך אפשר להשתמש בכבל HDMI-DVI.

אם אין במסך רמקולים מובנים, זה חסר משמעות. וגם אם יש, ברוב המקרים אפשר (ואולי עדיף) להעביר גם כבל אודיו, זה לא כזה נורא.

אין לי צורך להעביר אודיו למסך. מבחינת איכות התמונה הבנתי שזה זהה לDVI, נכון??

פורסם

התקן זהה עד רמת הSingle-link (רזולוציה של 1920X1200 בערך). מעבר לכך זה לא בדיוק זהה ולא יעבוד עם מתאם פאסיבי.

לכן אם הלוח שלך תומך ברזולוציות גבוהות (סביר שכן), ואם אתה מתכנן מסך ברזולוציה גבוהה מ1920X1200 - מומלץ שהוא יהיה עם כניסת HDMI כדי לא להסתבך עם ממירים.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על המזך הזה: Dell P2314H 23''

לא מיועד למשחקים בכלל.

פורסם

אז לא תהיה בעיה.

פורסם

חוץ מעניין העברת האודיו, אות הוידאו הדיגיטלי שהכבל מעביר הוא אותו דבר בDVI וHDMI.

בין הכבלים עצמם יש בדרך כלל הבדלים.

DVI בדרך כלל עבים וקצרים.

HDMI לרוב דקים וארוכים.

מכיוון שכמעט עם כל מסך מגיע כבל DVI, כמעט בטוח שיש לך לפחות אחד או שתיים בבית.

אז אם אתה צריך לחבר מסך קרוב למחשב(ולא צריך להעביר לו אודיו), עדיף להשתמש בDVI כי הוא זמין.

אם אתה צריך לחבר מסך רחוק יותר ממה שכבל הDVI שברשותך מגיע, הגיע תורו של הHDMI.

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה מצב בעתיד הנראה לעיין שיהיה צורך לחבר כבל HDMI למסך.

המחשב קרוב למסך ויש כבר טלויזייה מחוברת לממיר בחדר.

האם מסך IPS מהזולים של DELL יעשה לי את העבודה ?

פורסם
התקן זהה עד רמת הSingle-link (רזולוציה של 1920X1200 בערך). מעבר לכך זה לא בדיוק זהה ולא יעבוד עם מתאם פאסיבי.

לכן אם הלוח שלך תומך ברזולוציות גבוהות (סביר שכן), ואם אתה מתכנן מסך ברזולוציה גבוהה מ1920X1200 - מומלץ שהוא יהיה עם כניסת HDMI כדי לא להסתבך עם ממירים.

DVI יעבוד גם ברזולוציות הרבה יותר גבוהות עם כבל דואל לינק שמקבלים עם המסך

פורסם

חבל שאתה לא קורא את כל הדיון לפני שאתה מגיב.

פורסם

במה תגובתי אמורה להשתנות ?

פורסם

לא משנה. אולי אני זה שלא בסדר. הוא באמת לא אמר שיש לו רק HDMI. רק הבנתי את זה כך.

פורסם

לא נריב, רק רציתי להוסיף אינפורמציה.

פורסם
  • מחבר

חברים, הבנתי את הרעיון. אני יכול להסתדר בלי HDMI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים