פורסם 2014 ביוני 111 שנים הזמנתי את ה-EVO, האם אפשר להעביר את כל התוכן של הקשיח שלי ל-SSD מבלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש?במידה וכן, לפני שאני עושה זאת אני צריך להגדיר AHCI בביוס?
פורסם 2014 ביוני 111 שנים מחבר בת חודשיים בערך, אין בה הרבה דברים... אבל כן יש משחקים ותוכנות.הבעיה היא שאני מניח שבמידה ואעשה זאת זה יחנוק את ה-SSD כי הזמנתי 120GB, ובכללי עם כל המשחקים שיש לי בטוח שזה ייתפס.
פורסם 2014 ביוני 111 שנים מחבר באמת 120 זה לחץ, ולחשוב שזה מגיע עם 110 בערך..וצריך להשאיר משהו כמו 15GB למרווח ביטחון
פורסם 2014 ביוני 111 שנים אם יש לך נפח תפוס על הקשיח שגדול מהנפח של הssd , אז כמובן שלא תוכל להעביר את המערכת לssd.הכי טוב תתקין מחדש , ותחשוב טוב על כל משחק שאתה מתקין.אם ממלאים ssd עד הסוף , אז האמינות והמהירות נפגעים בצורה רצינית , אז זה לא מומלץ.120 גיגה יכולים להספיק , פשוט שזה מגביל את מספר המשחקים שאפשר להתקין במקביל.
פורסם 2014 ביוני 111 שנים אם ממלאים ssd עד הסוף , אז האמינות והמהירות נפגעים בצורה רצינית , אז זה לא מומלץ.מה הקשר לאמינות? מהירות הכתיבה יורדת, זה הכל.
פורסם 2014 ביוני 111 שנים זה לפחות מה שסמסונג רושמים.אבל הבנתי שזה בגלל שאם חלק מהssd מתקלקל , אז יש גיבוי , או משהו כזה.אני צריך לבדוק את זה יותר לעומק. נערך 2014 ביוני 111 שנים על-ידי quantum03
פורסם 2014 ביוני 111 שנים מחבר טוב נו, נשאיר 10GB...אני עדיין מתלבט אם לעשות התקנה נקייה או להשתמש בתוכנה של סמסונג.כמה זמן יקח להתקין וינדוס על SSD?
פורסם 2014 ביוני 111 שנים 10 דקות.שאלה עוקבת : כמה זמן יקח להעתיק את הדיסק קשיח - הרבה יותר. נערך 2014 ביוני 111 שנים על-ידי quantum03
פורסם 2014 ביוני 111 שנים משתמשים ב2 כוננים SSD +כונן רגיל בעל נפח גדול שיכול לשמור על משחקים,סרטים ומה עוד.תעתיק את הכונן הישן לSSD ותעביר את המשחקים לכונן הישן (במידה והוא עדיין בסדר)
פורסם 2014 ביוני 211 שנים מחבר קיבלתי אותו.את האמת? קצת אכזבה.הווינדוס באמת הותקן נורא מהר, אבל המחשב לא כזה מהיר כמו שחשבתי שיהיה, זה לא שהוא חלק מאי פעם - אלא פשוט מהיר יותר.לדעתי ההבדל הוא לא עצום.איך אפשר למיטב אותו? לעשות RAPID?ו-120GB זה ביאוס ענק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.