עבור לתוכן

טורנטים מתחילים בדיליי של שעות (תשתית הוט + 012 ספק)

Featured Replies

פורסם

שלום

לאחרונה (חודשיים שלושה) אני חווה איטיות מטורפת\דיליי בהורדת טורנטים. תופעה שלא היתה קיימת קודם. אין בעיה לגלוש\טעינת סרטים ביוטיוב, אין בעית הורדת ישירות מהרשת. יש בעיה להתחיל הורדה של טורנט. כמובן ששני הצדדים (הוט ו-012) מתנערים וטוענים שזו לא בעיה שלהם והם לא תומכים בטורנטים (?). מישהו נתקל בתופעה כזאת \ מישהו יכול להמליץ על ספק שלא מגביל הורדת טורנטים?

תודה

פורסם

בפועל כל הספקיות "מגבילות" טורנטים (עיצוב תעבורה, QoS), כל אחת באגרסיביות שונה. מהנסיון האישי שלי בזב"ל והוט הן הכי פחות אגרסיביות בעיצוב תעבורה שלהם.

פורסם

אכן, במבחנים שקראתי עוד לפני שנה , נמצא ש 012 התערבו הכי הרבה במהירויות של p2p . זו גם הסיבה שהתקשר הנציג שלהם עם הצעת מחיר חלומית , סירבתי .

הוא שאל למה, כשהסברתי הוא כמובן אמר שזה שטויות. בכל מקרה מה שהמליצו לך נכון. בזק בינלאומי נחשבים לטובים.

פורסם
בפועל כל הספקיות "מגבילות" טורנטים (עיצוב תעבורה, QoS), כל אחת באגרסיביות שונה. מהנסיון האישי שלי בזב"ל והוט הן הכי פחות אגרסיביות בעיצוב תעבורה שלהם.

מה הקשר להוט?

פורסם
מה הקשר להוט?

הכוונה הייתה להוטנט (הספקית אינטרנט).

פורסם

אני זוכר שהיתה תופעה מוזרה שחלק מהטורנטים לא התחילו לרדת עד שעשיתי איתחול למערכת.

סגירת ופתיחת התוכנה לא עזר, רק איתחול.

לא יודע אם זה בכלל קשור לספק האינטרנט.

חשבתי אולי זה הPORT איתו התוכנה עובדת וניסיתי לשנות אותו ידנית, לא שינה כלום.

אז למה עד האיתחול הבא? לא ברור לי.

משום מה זה נפתר לבד.

לא יודע מה היה הסיפור.

פורסם
  • מחבר

כל הפורטים פתוחים אצלי, ריסטתי 40 פעם את הציוד שלהם, קיצר 012 עושים את המוות. סתם כדי לקבל הערכת שוק, כמה אתם (מי שמחובר דרך הוט נוט או בזב"ל) משלמים עבור החיבור שלכם?

פורסם
כל הפורטים פתוחים אצלי, ריסטתי 40 פעם את הציוד שלהם, קיצר 012 עושים את המוות. סתם כדי לקבל הערכת שוק, כמה אתם (מי שמחובר דרך הוט נוט או בזב"ל) משלמים עבור החיבור שלכם?

לא דיברתי על הציוד שלהם, דיברתי על המחשב.

אם אתה מאתחל את המחשב/מערכת הפעלה זה מתחיל לרדת?

בכל מקרה 012 חברה גרועה ולא מומלצת.

הוטנט עולים 20 שקל לכל המהירויות עד 100 מגה.

פורסם
  • מחבר

לא ציינתי, אבל כן, לא משנה מה אני עושה ואת מה אני מרסט, יש דיליי רצחני בהתחלה של ההורדה. כשזה מתחיל להוריד, אני מקבל קצב נורמלי (2.5-3 מגה).

פורסם

יש טראקרים פרטיים ואפילו פומביים, שמשתמשים ללא RATIO חיובי / לא רשומים, לא יכולים להוריד את הטורנט בשעות הראשונות אחרי שהוא יצא.

פורסם

היום נתקלתי בבעיה מוזרה שאולי קצת מזכירה את הבעיה שלך, כמו גם את הבעיה שהיתה לי בעבר.

האינטרנט נראה שעובד בסדר.

אפשר לגלוש, לצפות ביוטוב.

בדיקת מהירות תשתית מול ספק עובד יופי.

אבל מה, טורנטים לא יורדים.

טורנטים שאמור להיות להם לא מעט מקורות, לא מוצאים שום מקור, או לכל היותר כמה PEERS בודדים.

אחרי ששברתי את הראש ולא מצאתי פתרון עלה לי הרעיון לחבר את המודם לכרטיס רשת השני(יש לי שניים מובנים בלוח, ועוד אחד בכרטיס הרחבה) ולתת לו להסתנכרן לMAC אחר.

ובום!! הטורנטים התחילו לזרום חופשי.

אז או שהכרטיס רשת סבל מתופעה חשמלית(שאולי היתה נפתרת אם הייתי מנתק את המחשב מהחשמל לכמה דקות).

או שהכרטיס רשת נדפק פתאום(קשה לי להאמין).

או שמשהו איפה שהוא היה צריך לעשות RESET, והדרך היחידה לעשות זאת מהצד שלי זה להסתנכרן מחדש עם MAC ADDRESS שונה(דבר שאפשר לשנות לכל כרטיס).

פורסם

יכולים להיות 2 סיבות:

1. אתה מוריד מאתר פרטי שעובד עם מערכת RATIO ואתה מוריד הרבה יותר מאשר מעלה אז הוא מגביל אותך בהורדת ומקציב לך זמנים.

2. 012 זו חברה יותר גרועה מסרטן, אני לא אתפלא אם הם מגבילים אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים