עבור לתוכן

צריך עזרה במציאת מחשב נייד מתאים (4000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים.

אני מתקשה למצוא מחשב נייד שמכיל את כל מה שאני מחפש, מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה.

אני מפיק מוזיקאלי והמחשב הולך לשמש אותי לצרכים אלו, מה שאומר שאני צריך כח עיבוד חזק והרבה זכרון קודם כל.

הנתונים שאני מחפש שיהיו במחשב הם :

- מעבד I7 חזק

- 6GB זכרון ומעלה (עדיפות ל-8)

- דיסק קשיח בנפח של לפחות חצי טרה במהירות 7200

- גודל מסך 17.3 (מעדיף שלא להתפשר על 15.6)

- כרטיס מסך סביר שיוכל לשמש אותי למשחקי League of legends בזמני הפנוי (מצידי גם על הגדרות מינימום)

- חיבורי USB3.0 רבים ככל האפשר

המחשב לא יצא מהבית יותר מדי אז לא חשוב לי שיהיה אקסטרה עמיד ולא חשוב לי סוללה בעלת מספר תאים גדול.

כמו שצויין, התקציב הוא עד 4000 ש"ח אך אם יש אפשרות לחריגה של כ-200 ש"ח אם זה באמת כדאי.

הכי קרוב שמצאתי למה שאני מחפש זה זה :

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11935

תודה מראש !

פורסם

שלום אני מוכר נייד הרבה יותר חזק ממה שאתה מחפש ורק טיפה מעל התקציב מעונין לשמוע עוד?

פורסם
  • מחבר
שלום אני מוכר נייד הרבה יותר חזק ממה שאתה מחפש ורק טיפה מעל התקציב מעונין לשמוע עוד?

אשמח לשמוע.

פורסם

sager/clevo 9150em

מעבד: Intel I7-3740QM

זכרון: 16GB 1600HZ יכול עד 32

דיסק קשיח: SSD 128 gb כפול מחוברים יחד ב raid0 אם נפח של 256GB

כארטיס מסך: Gforce gtx680 4GB

כארטיס רשת: Killer wireless-N 1202 (מצויין למשחקי רשת)

רמקולים: ONKYO שני רמקולים חזקים + סאב

מסך: 15.6 פול מאט בלי השתקפות FHD

הושקע בנייד בסביבות ה10000 והוא מטורף במיוחד לגרפיקה

2 SSD ועוד אחד של 1000GB אתה יכול להחליף בינהם לשים נגיד 1 SSD ו1 TB

המחשב נקנה ומיוצר בקנדה זה לא חרא סיני (לנובו)תברר על החברה יש להם את הניידים הכי טובים בעולם.

המקלדת של המחשב היתה לי פחות נוחה כי היו לה כפתורים מחוברים אז הזמנתי לו מקלדת חדשה ב500שח מוארת במלא צבעים כולל לייזר בעברית.

מחשב פגז

תוכנות גרפיות רצות חלק כל המשחקים רצים חלק אני גר בלוד אתה מזמן גם לבוא ולבדוק אותו

פורסם
  • מחבר
sager/clevo 9150em

מעבד: Intel I7-3740QM

זכרון: 16GB 1600HZ יכול עד 32

דיסק קשיח: SSD 128 gb כפול מחוברים יחד ב raid0 אם נפח של 256GB

כארטיס מסך: Gforce gtx680 4GB

כארטיס רשת: Killer wireless-N 1202 (מצויין למשחקי רשת)

רמקולים: ONKYO שני רמקולים חזקים + סאב

מסך: 15.6 פול מאט בלי השתקפות FHD

הושקע בנייד בסביבות ה10000 והוא מטורף במיוחד לגרפיקה

2 SSD ועוד אחד של 1000GB אתה יכול להחליף בינהם לשים נגיד 1 SSD ו1 TB

המחשב נקנה ומיוצר בקנדה זה לא חרא סיני (לנובו)תברר על החברה יש להם את הניידים הכי טובים בעולם.

המקלדת של המחשב היתה לי פחות נוחה כי היו לה כפתורים מחוברים אז הזמנתי לו מקלדת חדשה ב500שח מוארת במלא צבעים כולל לייזר בעברית.

מחשב פגז

תוכנות גרפיות רצות חלק כל המשחקים רצים חלק אני גר בלוד אתה מזמן גם לבוא ולבדוק אותו

למה אתה מוכר אותו ?

יש עוד אחריות ?

איך המצב הפיזי שלו (מבחינת פגיעות, שריטות, קילופים וכו') ?

והכי חשוב, מה המחיר שאתה מבקש עליו ?

פורסם

אני מוכר אותו כי אני לא משתמש בו כבר (סטודנט)

אין אחריות לחברה הזאת בארץ אבל אני רק יכול להבטיח שהא במצב מציין ואתה יוכל לבדוק.

המצב הפיזי שלו מצוין כמו חדש החומרים חזקים חוץ מדבר אחד כשהחלפתי מקלדת הייתי חייב לקצר אותה טיפה בחלק העליון אך בקושי רואים משהו והמקלדת פצצה.

מחיר רציתי 5000 אבל אני אתפשר על 4500

פורסם
  • מחבר
אני מוכר אותו כי אני לא משתמש בו כבר (סטודנט)

אין אחריות לחברה הזאת בארץ אבל אני רק יכול להבטיח שהא במצב מציין ואתה יוכל לבדוק.

המצב הפיזי שלו מצוין כמו חדש החומרים חזקים חוץ מדבר אחד כשהחלפתי מקלדת הייתי חייב לקצר אותה טיפה בחלק העליון אך בקושי רואים משהו והמקלדת פצצה.

מחיר רציתי 5000 אבל אני אתפשר על 4500

בן כמה המחשב ?

פורסם

עוד מאט שנה אבל החומרה עדיין חזקה הרבה ממחשבים בדור הדש יותר אתה יכול לבדוק.... אני אשלח לך בנצ'מארק בפרטי המחשב יוצר בקנדה לא סין .... מחשב גיימרים כבד סולידי חומרים חזקים

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.

אחזור אליך עם תשובה.

בינתיים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא מחשב חדש לפי מה שכבתי בפוסט הראשון.

פורסם

עם המחשב ישב יותר בבית אני יכול להוסיף לך גם מסך 24' של LG ו2 רמקולים איכותיים ביותר של microlab בתוספת קטנה

- - - תגובה אוחדה: - - -

rew1dnghyjmk.jpg

פורסם

אני מוכר את המחשב שלי (בן שלושה חודשים) עוד עם הניילון עליו, עם אחריות ל3 שנים של דל

המחשב:

http://night-net.net/items/161719

מחשב עם ביצועים מפחידים ללפטופ במחיר הזה, מוכר אותו רק בגלל שאין לי שימוש בו, קיבלתי לפטופ אחר שמתאים לי יותר ללימודים.

3900 במקום 4600 בחנויות.

ההבדל בין זה לבין מה שאתה ציינת זה המעבד, שהוא משמעותי יותר חזק (3.2 מול 1.8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים