פורסם 2014 במאי 2911 שנים שלום רב, אני מעוניין בHD חיצוני הפועל רק על (USB (USB3בעל קיבולת של 2T אני מתלבט בין שני הדגמים האלו 1. Seagate Backup Plus STDR2000201 2TB USB 2. Western Digital My Passport Ultra http://ksp.co.il/?list_compare=.22692..20405.אשמח לעצה
פורסם 2014 ביוני 211 שנים מחבר זאת בדיוק הסיבה שפתחתי את הדיון הזה לאחר קריאה מרובה בפורום הבנתי שWD מצפינים את הכונן שלהם ובמידה והוא מתקלקל אין אפשרות להציל את המידע למרות שהם יותר זולים אני מתלבט האם לא להשקיע יותר ולקנות את הכונן של Seagateהאם יש לך המלצה על כונן אחר של 2T?שוב תודה על העזרה
פורסם 2014 ביוני 211 שנים מחבר אני לא נחרץ לגבי הכונן הספציפי הזה פשוט חברות הכוננים הידועות לי הצטמצמו לשני חברות גדולות שהם WD ו Seagate והחברה הזאת Transcend לא מוכרת לי אבל ככל שאני קורא כאן יותר אני רואה הרבה המלצות כלפיה. אשקול בשנית את הרכישה בשביל זה יש את הפורום כדי להתייעץ וללמוד
פורסם 2014 ביוני 211 שנים Transcend משתמשים בסיגייט בדר"כ.רק שהמארזים שלהם טובים/חזקים יותר, עם 3 שנות אחריות יחסית למתחרים שעם שנתיים, וזולים יותר.
פורסם 2014 ביוני 211 שנים ההצפנה אכן מעצבנת ומציקה. הייתי ממליץ לך על כל כונן חוץ מכונן מוצפן, מניסיון.
פורסם 2014 ביוני 211 שנים מחבר אני כנראה הלך בסוף על ה Transcendהמחיר לא כל כך שונה בין אמזון לישראל ( בשביל לקבל אחריות של 3 שנים)אז אני אקנה כבר בישראל תודה רבה לכולם על העזרה
פורסם 2014 ביוני 211 שנים גם אני חשבתי ללכת על הTRANSCEND ביוטיוב אני חושב מראים שהוא מתחבר עם 2 כבלים USB למחשב. ולא עם אחד בד"כ כמו הWD
פורסם 2014 ביוני 211 שנים גם אני חשבתי ללכת על הTRANSCEND ביוטיוב אני חושב מראים שהוא מתחבר עם 2 כבלים USB למחשב. ולא עם אחד בד"כ כמו הWD טעות בידך, בארץ מוכרים את ה TRANSCEND עם כבל USB אחד והוא קצר מאוד.
פורסם 2014 ביוני 311 שנים טעות בידך, בארץ מוכרים את ה TRANSCEND עם כבל USB אחד והוא קצר מאוד.אשמח ללינק ל2 וגם 1 טרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.