עבור לתוכן

התלבוטת בקניית Technica ATHM50

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות בחודש יוני הקרוב אוזניות ON-HEAD לשמיעה יותר איכותית.

ואחרי הרבה המלצות הבנתי שהאוזניות הכי טובות שאני יכול להרשות לעצמי עד 700 ש"ח הם אלה.

הסיבות לבחירה זה מאחר ואני שומע : מזרחית, אלקטרוני,רוק, היפ הופ, ישראלי.

מאוד חשוב לי באס מורגש, וטרבל (גם לצלילים הקטנים).

השאלה אם מישהו יכול לתת חוות דעת חיובית בעניין, והאם אני צריך להוסיף מגבר ? ואיך הוא יכול להועיל ?

הבנתי שזה יכול להועיל כדוגמת FiiO E6 או FiiO E11.

בנוסף אני מחפש את הצבע האדום, אם מישהו יכול להמליץ על מחיר זול של האוזניות, יעזור לי.

פורסם

היי, אני משתמש בהם ואני ממש מרוצה מהם, חיפשתי אוזניות למשרד שלא יהיה לי זליגת רעש לפני זה היה לי את siberia v2 שפחות טובות מהם בכל פרמטר.

הם אטומות בצורה מעולה והשמע שלהם ממש טוב (אני שומע רוק ופופ ושומעים מעולה)

אני שומע ישירות מהכרטיס קול של thinkpad t430 ואני משתמש ב40% עוצמה בגלל שזה ממש חזק (לגבי מגבר אני לא מבין להגיד לך כמה שיפור בצליל יהיה)

לי הם מאוד נוחות ושומעים בהם ממש טוב לעומת ביטס סטודיו או skullcandy aviator וגם נוחות לאורך זמן (לפעמים אני שעתיים ברצף איתם)

תראה שיש 2 דגמים אחד עם כבל כמו של טלפון והשני עם כבל ממש ארוך ובזמנו באג מכרו אותם במחיר סביר כי הם יבואנים שלהם.

פורסם

מגבר תפקידו להגביר

לא מוסיף לאיכות

M50 אחלה אזניות ואם אפשר עדיין להשיג ב 450 מבאג זה שווה

אלה אזניות עם התנדגות נמוכה. כלומר, לא דורשות הגברה

פורסם

אני שמעתי הרבה על כאלה שאומרים שמגבר כמו הe6 מעצים את החוויה של האוזניות הללו.

זה לא חובה אבל אני חושב שזמן מה לאחר הקנייה כדי לחשוב גם על רכישת מגבר.

אגב הM50 ממה שאני יודע זה over the ear ולא on ear.

פורסם

אנשים מגזימים בחשיבות של מגבר, במיוחד מגבר זול כמו הE6 לא באמת יתן לך שיפור משמעותי לדעתי באוזניות כמו הM50.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש מגבר שכן מומלץ ? כמו ה-E11 ? או שבכל מקרה לא צריך כל עוד אני שומע מהאייפון/מחשב ?

עוד שאלה, קראתי קצת על ה-AKG Q701, האם זה יותר מומלץ ? ומה זה אומר אוזניות פתוחות ?

ואיך אני יודע שאני קונה ממוכר אמין בחו"ל עם משלוח לארץ ?

לדוגמא המוצר הזה :

http://www.ebay.com/itm/Audio-Technica-ATH-M50RD-Limited-Edition-Studio-Monitor-Headphones-Red-/121356401469?pt=US_Headphones&hash=item1c4167bb3d#ht_828wt_1124

האם מומלץ לקנות גדרך EBAY ? או יותר דרך AMAZON ?

(המחיר בארץ קפץ ל650 ש"ח במקום 450 ש"ח ב-BUG)

שמעתי שיש דגם חדש שכולם מדברים עליו, כמה זה שונה מהדגם הזה ?

* חשוב לי לציין שאני מעוניין בצבע האדום.

פורסם

שוב. אין צורך במגבר עם אזניות בעלות אימפדנס נמוךאזניות פתוחות ז"א שהסביבה שומעת אותך ואתה שומע את הסביבה. בדיוק ההפך מאזניות סגורות, בהן יש אטימות לרעשים.המכירה באיביי לא נראית אמינה. המוכר מסין. יש המון זיופים.במקרה הזה, אכן יותר בטוח לקנות דרך אמאזון.הדגם החדש מגיע עם שני כבלים הניתנים להחפלה, ישר ומסולסל. האזניות עצמם בדיוק אותו דבר.מאז הבלאק פריידי האחרון יש המון מכירות ביד שניה של ה M50 ..חלקם עדיין בקופסה. עם מיקוח ניתן לקנות ב 300-400 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה אתה ראית, אני מצאתי רק מכירה אחת בyad2 של האוזניות האלה. אני ישמח אם תוכל להפנות אותי לקישור

פורסם

הרבה פעמים אתה יכול לקבל 10-15 אחוז הנחה בבאג על אוזניות אם אתה קונה מחשב או טלפון ולפעמים אפשר לנסות לבקש :)

אם תקנה באילת זה יהיה ללא מע"מ ויוצא שווה, בכל מקרה מEBAY יש סיכוי לקבל זיוף ואמזון ראיתי שזה מחיר שמתקרב לארץ.

פורסם
אני לא יודע מה אתה ראית, אני מצאתי רק מכירה אחת בyad2 של האוזניות האלה. אני ישמח אם תוכל להפנות אותי לקישור

לוחות יד שניה בשלל פורומים בארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים