פורסם 2001 בנובמבר 2223 שנים מה אתם חושבים שעושה את המחשב שלכם למיוחד ? איזה פריט חומרה יש לכם במחשב אשר לפי דעתכם הופך את המחשב שלכם מסתם משהו ממוצע למשהו מעניין יותר. כל פריט או שינויי שעשיתם למחשב שלכם יתקבל על הדעת, וכדאי שיהיו הסברים מענינים... 8)מעניין מי הכי מיוחד כאן...
פורסם 2001 בנובמבר 2223 שנים אני בטוחה שמה שאני עושה למחשב שלי אף אחד לא עושה. כל חודשיים אני מנקה את כל הרכיבים במארז. וחיצונית אני מנקה באקנומיקה, גם את המסך.
פורסם 2001 בנובמבר 2223 שנים המאורר 80מ"מ שיושב באחוריו של המארז שלי מודבק עם blu tack (למי שלא יודע, זה חומר דביק דמוי פלסטלינה) ;Dיש לי מדבקות של AMD וHERCULES על המארז
פורסם 2001 בנובמבר 2223 שנים המארז שלי ANTEC SX 1030B ;D סתם לא יודע למה והמאוורר של המעבד שלי THERMOENGINE V60-4225גם לא יודע למה : והכי חשוב מדבקת AMD ATHLON שמתנוססת לה על המארז שלי
פורסם 2001 בנובמבר 2223 שנים מה מיוחד במדבקות האלה?אני גם כיבסתי מקלדת בשבוע שעבר... רק שאני עוד לא יודעת אם היא תעבוד... (-:
פורסם 2001 בנובמבר 2223 שנים אז ככה:אני הבן אדם היחידי (טוב נו אולי יש עוד אחד) בארץ עם ה- Dr. Thermal TI-V77יש לי פן באס חיצוני (עוד מעט הוא יהיה גמור)אני חושב שבקרוב אני יהיה האדם היחידי עם Duron 800Mhz ו- ATI Radeon 8500...
פורסם 2001 בנובמבר 2223 שנים כמובן שה-ATI Expert 2000 Pro שלי!!!הדבר הכי נוראי שהיה לי במחשב אי פעם.וזה עושה את המחשב שלי מיוחד.
פורסם 2001 בנובמבר 2223 שנים יש לי מחשב ישן פנטיום 166MMX הלך לו המאוורר, אז במקום לשים אחד חדש מתאים הדבקתי עליו מאוורר של ספק כוח בעזרת "דבר מהיר" (לך תפרק אותו עכשיו! ;D). הקיצר, זה נראה מה זה מגניב! מאוורר מפלצת על מעבד מסכן. הקטע הוא שהמארז רוב הזמן פתוח, כך שבכל פעם שמישהו רואה את המאוורר, מיד מגיב בהלם, "מה זה?! איזה מעבד זה??!!" רק בשביל התגובות האלה אני משאיר אותו :smoke:
פורסם 2001 בנובמבר 2323 שנים כמובן שה-ATI Expert 2000 Pro שלי!!!הדבר הכי נוראי שהיה לי במחשב אי פעם.וזה עושה את המחשב שלי מיוחד. יש לי במחשב השני EXPERT@WORK 98 עם שילוב קטלני של סלרי A400(וקמצוץ פטרוזיליה) ונכון לעכשיו כל משחק שאני מביא לאחותי לא עולה שם!זה די מגניב לא? ;Dיש לי מדבקות של amd על המחשב אבל מה שהפתיע אותי זה שהם שלחו אותם מח"ול למה זה הפתיע אותך?גם לי הם שלחו....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.