עבור לתוכן

בקשה למפרט Mini-ITX למשחקים כמטרה עיקרית. 5K-5.5K.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין במפרט Mini-ITX למשחקים. המחשב ישב על שולחן כיוון ויש לי בעיה שהוא מתחתיו. (מרבה להיתקל במארז).

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמטרה עיקרית.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ---

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Watch Dogs, COD ומשחקים עתידיים שיצאו.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר לגיימינג אך לא חייב.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ---

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? כמה שיותר שקט, יותר טוב אך לא שקט מידיי.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS, STARTPC

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בעוד כשבועיים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). ---

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מומלץ לשמור על אפשרות שידרוג ולא יבוצע שידרוג מאסיבי אלא רק מעבד\לוח אם\זיכרונות אם יהיה צורך.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: השידרוג הבא יהיה כעבור כ-3 שנים, לכן אשמח אם המחשב יהיה מספיק חזק למשך התקופה הזו.

תודה רבה! :)

פורסם

מה ההגבלה למידות המארז?

פורסם
  • מחבר
מה ההגבלה למידות המארז?

מארז שיוכל להכיל בתוכו R9 290 (מבחינת אורך) בלי בעיה גם אם יישאר מרווח של כמה מ"מ.

הכיוון שלי הוא למארז של Lian-Li מדגם PC-Q18B.

פורסם
  • מחבר

עזרה? מישהו?

פורסם

אני עושה זאת מהנייד ולכן לא אוכל לתת כרגע מפרט מלא;

הבסיס יכול להיות לוח מבוסס h87 של גיגהבייט, יש תמורה טובה לכסף והלוחות יחסית מפוצ'רים לגודל שלהם. אם אתה רוצה לחסוך עוד יותר הh81 של אסוס גם נחמד מההיכרות הקצרה שלי איתו.

בתקציב הזה אני לא רואה מניעה שלא ללכת על מעבד i7, אפילו 4790. לא נכנס בתקציב? לך על 4690.

זיכרון לבחירתך, קח נפח רצוי עדיפות לסטיקים בנפח גדול היות ואתה מוגבל ל2 דימים בלבד.

בנוגע למארז, כמה שאני אוהב את ליאן לי, אם תרצה משהו מאוורר, ולא יקר הקולרמאסטר 130 עושה עבודה יפה.

מה נשאר?

ספק בגודל atx רגיל כך שהמארז לא יגביל אותך וכרטיס מסך בתקציב שנשאר- אשאיר זאת לאחרים היות ואני לא מעודכן במצב השוק והמחירים לאחרונה.

קח בחשבון שהמארזים הללו מגבילים אותך בבחירת גוף הקירור, לנוקטואה יש אחד דקיק, שנותן ביצועים יפים בשקט מופתי. אני בהחלט יכול להמליץ עליו.

תתחדש

פורסם
  • מחבר
אני עושה זאת מהנייד ולכן לא אוכל לתת כרגע מפרט מלא;

הבסיס יכול להיות לוח מבוסס h87 של גיגהבייט, יש תמורה טובה לכסף והלוחות יחסית מפוצ'רים לגודל שלהם. אם אתה רוצה לחסוך עוד יותר הh81 של אסוס גם נחמד מההיכרות הקצרה שלי איתו.

בתקציב הזה אני לא רואה מניעה שלא ללכת על מעבד i7, אפילו 4790. לא נכנס בתקציב? לך על 4690.

זיכרון לבחירתך, קח נפח רצוי עדיפות לסטיקים בנפח גדול היות ואתה מוגבל ל2 דימים בלבד.

בנוגע למארז, כמה שאני אוהב את ליאן לי, אם תרצה משהו מאוורר, ולא יקר הקולרמאסטר 130 עושה עבודה יפה.

מה נשאר?

ספק בגודל atx רגיל כך שהמארז לא יגביל אותך וכרטיס מסך בתקציב שנשאר- אשאיר זאת לאחרים היות ואני לא מעודכן במצב השוק והמחירים לאחרונה.

קח בחשבון שהמארזים הללו מגבילים אותך בבחירת גוף הקירור, לנוקטואה יש אחד דקיק, שנותן ביצועים יפים בשקט מופתי. אני בהחלט יכול להמליץ עליו.

תתחדש

תודה רבה על התגובה המפורטת, אשמח למפרט לדוגמא שלך.

מפרט לדוגמא שלי שהרכבתי ב-StartPC (מתוך נוחות וקרבה לבית, למרות שגם TMS מאוד קרובה אלי) אך ללא מארז כיוון ואין להם מארז מותאם ל-Mini ITX.

אקנה את המארז ש-arkadur המליץ לי בחנות נפרדת.

1390 ₪ - * חדש במלאי * - Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150

610 ₪ - Gigabyte GA-H87N-WIFI S1150

639 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Hynix DDR3 1600Mhz

1420 ₪ - * מבצע * - Sapphire R9 280X 3G GDDR5 Dual-X

319 ₪ - * מבצע * - SSD SanDisk U110 128GB SATA3

279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

390 ₪ - Seasonic M12II-620 620W Modular

90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90

199 ₪ - Noctua NH-L9i

מחיר סופי: 5336 ₪ למזומן

5442 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

האם בלוח אם כדאי לי לעבור לצ'יפסט החדש? (Z97) או שזה ביזוז כסף לצרכים שלי?

כמו שאמרתי אני רוצה כמה שפחות כאב ראש עם שידרוגים..

שאלה נוספת, האם בקניית מפרט כולו והבאת מארז משלך - ההרכבה תעלה כסף?

פורסם
www.KSP.co-page-001.jpg
פורסם
  • מחבר
www.KSP.co-page-001.jpg

אני מעדיף להימנע מקירור נוזלי ואני לא קונה מ-KSP, עשו לי מספיק בעיות..

פורסם
אני מעדיף להימנע מקירור נוזלי ואני לא קונה מ-KSP, עשו לי מספיק בעיות..

זה כל היופי במארז הזה, חבל...

דווקא במערכות קטנות חשוב להוציא את החום החוצה

ותקנה מאיפה שבא לך המלצתי לך חלקים

פורסם
  • מחבר

האם כדאי ישר ללכת על 16GB זיכרון או שלהתחיל עם 8 ולשדרג בעתיד?

ואני שואל שוב את השאלה ששאלתי קודם, האם בלוח אם כדאי לי ללכת על הצ'יפסט החדש? (Z97) כי הבנתי שלוחות אם מהסידרה 9 מוכנים גם לדור החמישי של המעבדים או שזה ביזוז כסף לצרכים שלי?

פורסם
האם כדאי ישר ללכת על 16GB זיכרון או שלהתחיל עם 8 ולשדרג בעתיד?

ואני שואל שוב את השאלה ששאלתי קודם, האם בלוח אם כדאי לי ללכת על הצ'יפסט החדש? (Z97) כי הבנתי שלוחות אם מהסידרה 9 מוכנים גם לדור החמישי של המעבדים או שזה ביזוז כסף לצרכים שלי?

אם תקנה לוח אם מסדרה 8 -H81,H85,H87 או Z ותרצה לשים את אחד המעבדים החדשים של אינטל I5 4950/S או I7 4790/S אז תצטרך לעשות עדכון לביוס שיאפשר את זה.

לפני כשבוע נתקלתי בזה עם הלוחות אם החדשים של אסרוק שהדרך היחידה שהלוח אם הצליח לזהות את הI5 4950S זה היה עדכון ביוס.

לגבי השדרוג זיכרון, זה דיי בחירה שלך, רוב המשחקים לא משתמשים יותר מ8GB אבל אם אתה יודע שאתה הולך להשתמש בהרבה מאוד דפי אינטרנט או מתכוון להשתמש בתוכנות עריכה או עיצוב גרפי עדיף 16GB.

פורסם
  • מחבר
אם תקנה לוח אם מסדרה 8 -H81,H85,H87 או Z ותרצה לשים את אחד המעבדים החדשים של אינטל I5 4950/S או I7 4790/S אז תצטרך לעשות עדכון לביוס שיאפשר את זה.

לפני כשבוע נתקלתי בזה עם הלוחות אם החדשים של אסרוק שהדרך היחידה שהלוח אם הצליח לזהות את הI5 4950S זה היה עדכון ביוס.

לגבי השדרוג זיכרון, זה דיי בחירה שלך, רוב המשחקים לא משתמשים יותר מ8GB אבל אם אתה יודע שאתה הולך להשתמש בהרבה מאוד דפי אינטרנט או מתכוון להשתמש בתוכנות עריכה או עיצוב גרפי עדיף 16GB.

תודה רבה. אני מעדיף להימנע מעידכוני ביוס, לשלם עוד כמה שקלים וללכת על הסידרה 9 כדי לחסוך כאבי ראש.. ובגלל זה, אני שואל אם לוח אם עם שבב Z97 יהיה ביזבוז כסף כי אני לא מתכוון לעשות OC, נראה מסוכן לאחד שלא התעסק עם זה בעבר..

פורסם

להמנע מעידכוני ביוס?

למה שתרצה לעשות את זה?

פורסם
  • מחבר
להמנע מעידכוני ביוס?

למה שתרצה לעשות את זה?

הכוונה הייתה ללוחות אם מסידרה 8. כיוון והם לא יתאימו לדור החמישי של המעבדים וכדי לאפשר להם לקבל את המעבדים "המרועננים" צריך לעדכן את הביוס. אני רוצה כמה שפחות להתעסק עם זה ולקבל תמיכה out of the box - לוח אם שכבר מוכן לדור החמישי של מעבדים כך שאם ארצה לשדרג בעתיד, לא אצטרך להחליף את כל העסק (לוח אם + מעבד)

פורסם

אני לא רואה סיבה בכלל לחשוב על מעבד S חסכוני.

פותח הדיון, אם תרצה תוכל כבר עכשיו לחרוג מהתקציב ולהוסיף עוד 8 גיגה זיכרון ולהמנע משדרוג עתידי(לשיקולך).

הנה מפרט אפשרי הכולל 8 גיגה זיכרון:

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 1395/1367

לוחות אם - Mini ITX

GA-H97N-WIFI - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 1600 MHz memory - Integrated Graphics wit...

כמות: - 1 - 609/597

זכרונות - DDR3 - לנייח

HX316C10F_8 - Kingston - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue, Black or...

כמות: - 1 - 381/373

כרטיסי מסך - AMD PCIe

GV-R929OC-4GDnu - Gigabyte - Radeon R9 290 GPU - New with less warranty - 4GB 512 bit DDR5 memory - PCIe x16 3.0 interface - Dual...

כמות: - 1 - 1532/1501

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

MZ-7TE250BW - Samsung - 250GB Samsung 840 EVO 2.5 inch SATA3 6GB - 7mm - 540/520 MB/s Retail...

כמות: - 1 - 731/716

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series - (ST1000DM001)...

כמות: - 1 - 264/259

מארזי מחשב - ITX מארז

RC-120A-KKN1 - Coolermaster - Elite 120 Advanced - 240x207.4x401.4mm - The Cooler Master Elite 120 Advanced is and ultra compact c...

כמות: - 1 - 225/220

ספקי כח - ATX

S12G-550 - Seasonic - 550W - 80+ Gold certified - Active PFC - 120mm ball bearing fan - 8pin CPU connector - 2 x 6+2 pin P...

כמות: - 1 - 371/364

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-P2000000-BL - Arctic - Arctic Cooling Freezer 11 LP with 92mm Fan - The compact-sized Freezer 11 LP brings low noise coolin...

כמות: - 1 - 96/94

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black...

כמות: - 1 - 79/77

5683.00 / 5569

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=3299

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים