עבור לתוכן

עזרה בבחירת ראוטר חדש לבית 40 מגה

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 מחשבים בבית.הראוטר+מודם אצלי והמחשב השני הוא אל חוטי ושידרגתי מ15 ל40 מגה עכשיו והראוטר שלי עכשיו NETGEAR של בזק הוא עד 15 אז השאלה איזה ראוטר+מודם אני צריך עכשיו ?

תודה על העזרה

פורסם

אתה יכול לקבל מבזק מודם ראוטר VDSL בליסינג או לבקש לרכוש מודם VDSL במחיר של 100 ש"ח (לפעמים הם מאפשרים ולפעמים לא ).

במקרה של ליסינג בשנתיים הראשונות זה במודל של חיוב זיכוי ובמקרה של מודם בלבד אתה יכול לקנות גם נתבים ב 100 ש"ח שיעשו את העבודה.

פורסם
  • מחבר

וכאילו נגיד איך זה עובד אם אני קונה אצלם מודם VDSL וראוטר בחוץ ללא מודם? מחבר את המודם לראוטר דרך כבל RJ רגיל?

פורסם

נכון.

פורסם

מצטרף לשאלה אני בדיוק באותה הסיטואציה

איזה ראוטר מומלץ לרכוש כדי שיתמוך במספר רב של מכשירים בבית [מחשבים, ממירים ופלאפונים]

ושיתמוך גם עד 100 מגה במידה ואשתדרג בעתיד?

פורסם

גם לי שאלה דומה. אני חושב לשדרג מ-15 ל-40 מגה. מודם נוכחי של בזק (DSL 2500U) לא תומך במהירות 40 מגה, אבל אני מרוצה מהנתב (TP-LINK WR1043ND V2). בבזק ממליצים להחליף ראוטר ב-10 ש"ח חודשי ואומרים שאין אפשרות להחליף רק את המודם. מה אתם ממליצים?

פורסם

תקח את המשולב שבזק נותנים ותסרס אותו להיות מודם בלבד - ה-1043 V2 הוא ראוטר הרבה יותר טוב מזה של בזק.

פורסם

תודה.

צריך לבקש דגם מסוים, או שזה לא משנה?

פורסם

אם אתה לוקח משולב למטרות סירוס - ממש לא משנה איזה דגם.

פורסם

מצטער לפלוש לדיון..

אבל אני במצב דומה - אני כרגע עם אינטרנט 15 בזק ורוצה להעלות כנראה ל40

ידוע לי שאצטרך להחליף את המודם (לקחתי בזמנו מהם רק את המודם - קניתי אותו בעצם - שבדיעבד אולי טעות)

המודם לא יתאים ל40 לפי הנציג

הראוטר שלי אני לא יודע עד כמה הוא יחזיק WR841N ולא ממש הצלחתי למצוא מידע על רוחב אינטרנט מקסימלי או משהו כזה

מישהו יודע? כמו כן - מישהו יודע אולי מה אני יכול לעשות עם המודם הקיים במידה ואשדרג? חוץ ממשקולת נייר

פורסם

1. מודם ה-ADSL יהפוך למשקולת.

2. את המשולב שתקבל מבזק תסרס להיות מודם בלבד (BRIDGE).

3. ה-841 שיש לך יתפקד בלי בעיה במהירות 40M בבזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים