פורסם 2014 במאי 2711 שנים היי אנשים, שיחקתי בעבר שנים רבות ב CS המקורי ([tdf]Kenny) לזקנים בינינו.בכל מקרה, המשחקיות דומה? ה"תחושה" של השליטה והמשחק מזכירות את המשחק הראשון?תודה!
פורסם 2014 במאי 2711 שנים אני לא יודע אני שיחקתי css אבל אני יכול לומר שהוא כמה רמות מעל css וcs בכול דבר.
פורסם 2014 במאי 2711 שנים שונה לחלוטין מCS 1.6 , דומה טיפה לCSS ,, אבל שינוי הרבה דברים קטנים במפות.הוסיפו סקינים לנשקים , כל המשחק ניהיה הימורים והחלפות סקינים , יותר כמו למלא WINNER מאשר לשחק CS.
פורסם 2014 במאי 2711 שנים שונה לחלוטין מCS 1.6 , דומה טיפה לCSS ,, אבל שינוי הרבה דברים קטנים במפות.הוסיפו סקינים לנשקים , כל המשחק ניהיה הימורים והחלפות סקינים , יותר כמו למלא WINNER מאשר לשחק CS.זה תלוי מה מעסיק אותך יש כאלה שמחפשים כול היום את זה להמר להחליף למכור ויש כאלה שמשחקים רציני יותר.
פורסם 2014 במאי 2711 שנים תראה בvgames יש ליגה 20 קבוצות רשומות עם סטרים לכול משחק ורק גדל שם כול יום.
פורסם 2014 במאי 2711 שנים כאחד ששיחק מ1.5 אני חייב לציין שכל מי ששיחק לפני cs:go יהיה לו ממש קשה לשחק מבחינת ריקוייל שונה לחלוטין ... אישית לא אהבתי את השינוי ובגלל זה אני בקושי משחק
פורסם 2014 ביולי 211 שנים אחרי 12 שנים של ריצה לדגלים בbattlefield עברתי לcsgo. קצת קשה אבל נהנה מכל רגע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.