עבור לתוכן

מעבדי Haswell-E Gets DDR4 רשום שיגיעו בחציון השני

Featured Replies

פורסם

1. כתבה מלפני חודשיים.

2. מעבדי ה Haswell refresh כבר שוחררו (מתאימים לסוקט 1150 ולערכות השבבים הקיימות). במקביל שוחררו ערכות שבבים "מרועננות" גם כן - ה H97 וה Z97 שאמורות להחליף את ה H87 וה Z87 בהתאמה.

3. למיטב הבנתי Devil's Canyon הוא רענון למעבדי ה Haswell בעלי המכפלה הפתוחה (המעבדים בעלי סיומת K). סביר להניח שגם הם יתאימו לסוקט 1150 ולערכות השבבים הקיימות. השיפור העיקרי הוא כנראה בצורת החיבור של גוף הקירור/הפלטה שמורכבת על המעבד (אחרי הכל, המעבדים האלו מיועדים לכאלו שמעוניינים לבצע המהרה ולכן רוצים קירור מקסימלי). יש כתבה דומה פה באתר - קישור. לא ידוע מתי בדיוק הם ישוחררו (בטח יש כאלה שיודעים אבל לא אומרים לנו)

4. מעבדי ה Haswell-E הם המחליפים של המעבדים לסוקט 2011 (מעבדים בעלי 6 ו-8 ליבות פיזיות), כאשר כנראה גם הסוקט יוחלף ואולי תהיה תמיכה, אולי בלעדית, ב DDR4. לא ידוע מתי ישוחררו.

5. בקשר למעבדי הדור החמישי/ה Broadwell - מעבדים אלו צפויים להתאים לסוקט 1150, אבל לא לערכות השבבים הקיימות, למעט אולי ה H97 ו Z97 (באתרי הלוחות בעלי ערכות שבבים אלו נטען שהם תומכים בדור החמישי של מעבדי אינטל). זה כנראה אומר שיהיה להם בקר זיכרון שתומך ב DDR3 (לא ידוע אם הוא יתמוך גם ב DDR4). לא ידוע מתי ישוחררו.

פורסם

הוא שאל משהו אחד ואתה ענית 5 דברים שונים...

לא היה יותר פשוט להגיד "לא ידוע מתי יגיעו המעבדים האלה"?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להחליף את ערכת X58 אינטל שיש לי 3 ערוצי זכרון

כדאי לי לחכות .

אני מעוניין ב-4 ערוצים .

משום מה שמעתי פעם שיגיע ללקוח הפרטי 8 ערוצי זכרון , אולי זה לסוף 2015 ?

פורסם

אתה רוצה לשדרג משהו שאין לו חשיבות... בכלל.

אין תוכניות לשימוש ביותר מ-4 ערוצי זיכרון בשנים הקרובות.

פורסם
  • מחבר
אתה רוצה לשדרג משהו שאין לו חשיבות... בכלל.

אין תוכניות לשימוש ביותר מ-4 ערוצי זיכרון בשנים הקרובות.

אתה לא יכול לדעת מה יהיה בשנים הקרובות

אם יצא מעבד עם 8 ערוצי תצא גם תוכנות

על תקח הימור על העתיד כי אתה תמיד תפסיד

פורסם

בודאי שאני יכול לדעת מה יהיה בשנים הקרובות, בדיוק בשביל זה אני עובד בתעשיה. ובדיוק בשביל זה התעשיה מפרסמת מפות דרכים לשנים הקרובות. אני יודע שברודוול יגיע השנה, אני גם יודע שהאסוול אקסטרים יגיע השנה.

"תצא גם תוכנות"? זה לא שתוכנות צריכות התאמה לערוצי זיכרון, זה דבר שנטו מנהל מעבד עם הבקר בו.

*אל, ולא הבנתי מה אני מפסיד. אם אני מהמר שמשתמש שכבר הורחק 10 פעמים מהאתר חוזר שוב, האם אני מפסיד?

נערך על-ידי djelectric

פורסם
  • מחבר
ודאי שאני יכול לדעת מה יהיה בשנים הקרובות, בדיוק בשביל זה אני עובד בתעשיה. ובדיוק בשביל זה התעשיה מפרסמת מפות דרכים לשנים הקרובות.

לא אתה לא יכול לדעת

חברות בתעשיה לא רושמות מפות דרכים לכמה ערוצי זכרון יעבדו תוכנות עתידיות , לא חושפים סודות .

ואתה לא עובד בתעשייה הזאת , אתה עובד אולי בפורום שנותן אינפורמציה כלשהי .

אין בינך ובין חברות תוכנה קשר , הם לא מקבלים או עובדים לפי חו"ד של אנשים כאן ובטח לא חושפים סודות על העתיד שלהם .

יש כאן רמזים גואליים כאילו שאני יכתוב שאתה כותב שטויות תרחיק אותי ?

אל תאיים עלי ,אני לא חבר שלך ולא הייתי כאן שנים .

נערך על-ידי KEF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים