עבור לתוכן

יעוץ לשידרוג מחשב קיים [900ש'ח]

Featured Replies

פורסם

Processor:Intel Core i5 650.

Motherboard:AsusTek--Model:P7P55-M

Memory;4 Gb..---Type:DDR3

GPU:NVIDIA GeForce GTX 650

רוב המשחקים לא כלכך רצים על המחשב ואם כן אז בתקיעות המחשב אצלי דיי הרבה זמן אני מודע לזה שהוא לא חדש.. אז הייתי רוצה המלצה של איזה חלקים כדי לי לקנות תודה. : )

פורסם

דגם ספק כוח?

פורסם
  • מחבר
דגם ספק כוח?

Ezcool 400W

פורסם

אתה צריך ספק חדש, כרטיס ולהוסיף זכרון.

אם יש לך 2 סטיקים של 2GB, הייתי מוכר אותם ומוסיף לאחד של 8GB.

ליתר ביטחון, תעלה תמונה מGPU-Z כדי לדעת איזה דגם מדוייק של 650 יש לך.

אתה יכול לעלות את התקציב?

פורסם
  • מחבר

hu3yqe.png

ולגביי התקציב אני לא כלכך יכול לעלות זה הבעיה..

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה. אבל אם החלקים האלה ההבדל יהיה משמעותי? או שלא כלכך?

פורסם

הכרטיס דורש 2 חיבורי חשמל ובאתר שלהם כתוב:

500W(with two 6-pin external power connectors)

לא כדי שהוא יקח את הספק הבא?

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SS-500BT

פורסם

כרטיס המסך הזה צורך כ-115 וואט בעת משחק, כך שספק הכח לא מהווה בעיה כלל וכלל (גם כרטיסים של 150W קטנים על ה-SS400ET).

אם פותח הדיון רוצה לחרוג לספק השני הוא יכול, אבל זה בגדר מבט אל שדרוג בעתיד נטו

פורסם

איך המחשב יתמודד עם WatchDogs לאחר השדרוג?

המשחק כבר נקנה. ב-setup הנוכחי המחשב זוחל ואי אפשר להנות ממנו כלל.

שואל בשביל פותח השרשור, מכיר אותו אישית :smile1:.

נערך על-ידי ilu_xa

פורסם

אחרי השדרוג המשחק יהיה שחיק תחת הגדרות מינימום-בינוני

פורסם

אני הייתי מוותר על רעיון השדרוג - אם בהחלט תהיה כאן תוספת ביצועים, אבל ההשקעה הכספית פה לא חכמה לדעתי לטווח ארוך.

פרט לכמה חלקים כמו זכרון וכונן קשיח הייתי מוכר הכל כיד שניה, וקונה חומרה מודרנית חזקה יותר שתחזיק ליותר זמן ומשחקים כבדים יהיו שחיקים יותר. לבוא ולשפוך 900 ש"ח על מערכת מבוססת מעבד שביצועיו דומים למעבד שנמכר כיום ב-250 ש"ח זה לא דבר חכם במיוחד לעשות.

פורסם

אם ניצא מנקודת הנחה שאין כרגע אפשרות להחליף את המחשב כולו, מה כדאי לדעתך לעשות במקרה זה?

נניח תיאורטית שאפשר למתוח טיפה את התקציב, האם כדאי יהיה לרכוש כ.מסך חזק קצת יותר מבלי שהוא יוגבל על ידי המעבד הנוכחי? ובעת הצורך אותו הכרטיס יעבור למערכת הבאה אם וכאשר יתאפשר השדרוג.

פורסם

אין לי מה להגיד לך, באמת.

מצד אחד אם הוא רוצה שדרוג עבור משחקים קלים אז זה מיותר - המחשב שלו כרגע אמור להחזיק בצורה טובה. מצד שני, אם הוא רוצה עבור משחקים כבדים, המעבד יגביל.

יכול למתוח את התקציב? גם בעיה - ה"צעד" המשתלם הבא לדעתי יהיה לקנות כרטיס משומש מפלונטר (כמו 280X) באיזור ה-900 ש"ח, אך זה יגרור דרישה לספק חזק יותר, מה שאומר השקעה של החל מ-250~ ש"ח עליו + 4 ג'יגה זיכרון ע"מ שלא תהיה הגבלה. כלומר שדרוג באיזור ה-1300 ש"ח עבור מחשב שהמעבד שלו בסצינות עמוסות יסרס את הביצועים. לכן הצעתי שימכור את החומרה הנוכחית בכמה מאות שקלים, יוסיף לתקציב + כמה מאות שקלים נוספים ויקנה מערכת נורמאלית לגיימינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים