פורסם 2014 במאי 2711 שנים http://www.chromium.org/chromium-osאתה מוזמן לנסות, אבל זה רק Google Chrome ולא יותר. אפילו לא הייתי קורא לזה מערכת הפעלה
פורסם 2014 במאי 2711 שנים מחבר מה חי בסרט? ראיתי שיש מחשבים נידיים של גוגל עםפ מערכת הפעלה משלה, דיימינתי את זה?!
פורסם 2014 במאי 2711 שנים לאאבל אתה לא יכול לדחוף אותה בצורה נורמלית על כל מחשב, מה גם שהיא נורא מוגבלת.אתה מוזמן לחפש עוד מידע על CHROMBOOKS ו CHROME OS
פורסם 2014 במאי 2711 שנים הקביעה שלך ש8 גרועה והדרישה למערכת הפעלה "של גוגל" בלי לדעת מהי, מה מטרתה והאם היא עדיפה היא הסיבה לזה שאתה "חי בסרט"
פורסם 2014 במאי 2711 שנים מחבר השחצנות שבמקום לענות ישירות לשאלה שלי אלא להפנות את זה לזה שאני חי סרט מראה על מקצועניות מרובה..
פורסם 2014 במאי 2711 שנים לשאלה לא רצינית מקבלים תשובה לא רצינית. אם היית שואל - "האם יש מערכת הפעלה טובה\עדיפה על WINDOWS 8?" היית מקבל תשובה רצינית.
פורסם 2014 במאי 2711 שנים השחצנות שבמקום לענות ישירות לשאלה שלי אלא להפנות את זה לזה שאני חי סרט מראה על מקצועניות מרובה..רגע, מישהו חייב לך משהו פה?
פורסם 2014 במאי 2711 שנים אף אחד לא חייב לאף אחד פה כלום, אבל יש דרך לענות, במיוחד אם אתה חלק מהמערכת.עם תגובות כאלה מה ההבדל בין הפורום הזה לפורום ילדים שעונים ככה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.