עבור לתוכן

שתיי שאלות בנוגע לווינדוס

Featured Replies

פורסם

אהלן

הלפטופ הישן שלי נהרס והיה מותקן עליו ווינדוס 7, יש אפשרות להשתמש ב product key של הווינדוס להתקנה נוספת על לפטופ\מחשב אחר או שהקוד "מודבק" ללפטופ הספציפי הזה?

הדבר השני, יש לי לפטופ חדש של לנובו מעבד i7 מתקדם 8 ג'יגה זכרון בקיצור מחשב מהיר הבעיה שאני מרגיש כאילו שהמחשב לא "סוחב" וקצת עגלה, יש מצב שזה קשור לווינדוס 8? בהשוואה ללפטופ הישן שלי ומחשבים אחרים עם ווינדוס 7 אני מרגיש כאילו ווינדוס 8 איטי בכמה רמות והרגשתי את זה בנוסף על מחשב אחר בעבודה עם ווינדוס 8. קראתי גם קצת תגובות וביקורות באינטרנט וראיתי שיש אנשים שממליצים להתקין ווינדוס 7 במקום 8 על מחשבים ספציפיים ושהתאימות יותר טובה עם המערכת.

אשמח אם מישהו יוכל להאיר קצת את לפניי שאני מתייאש לגמרי מהגרסא הזאת.

פורסם

1. בעיקרון זה רשיון OEM והוא תקף למחשב הזה בלבד. בפועל יש סיכוי שאם תתקין גרסת ניסיון ותנסה לעבור אקטיבציה בטלפון עם הקוד הזה, לא יהיה להם אכפת ויעבירו אותך את האקטיבציה. לא שונה בהרבה מלהתקין פיראטי.

2. בעיות דרייברים יכולות לגרום לתופעת איטיות כמו שאתה מתאר. במחשב חדש לא אמורות להיות בעיות תאימות עם WIN8 שלא ניתנות לפתרון.

פורסם
  • מחבר
1. בעיקרון זה רשיון OEM והוא תקף למחשב הזה בלבד. בפועל יש סיכוי שאם תתקין גרסת ניסיון ותנסה לעבור אקטיבציה בטלפון עם הקוד הזה, לא יהיה להם אכפת ויעבירו אותך את האקטיבציה. לא שונה בהרבה מלהתקין פיראטי.

2. בעיות דרייברים יכולות לגרום לתופעת איטיות כמו שאתה מתאר. במחשב חדש לא אמורות להיות בעיות תאימות עם WIN8 שלא ניתנות לפתרון.

במקרה הזה עדכון דרייברים ללוח אם יכול לעזור?

זה לא קצת מוזר שצריך לעדכן דרייברים למחשב חדש לגמרי בשביל שיעבוד יותר טוב?

פורסם

לא יודע. זו הייתה השערה.

ייתכן גם שמותקן יותר מידי זבל על המחשב (קורה לעיתים קרובות עם מחשבים חדשים מהיצרן), או שיש בעיה אחרת. אי-אפשר לדעת בלי לבדוק לעומק ותיאורים כלליים כמו "מרגיש לא סוחב וקצת עגלה" לא באמת מאפשרים אבחון.

פורסם
  • מחבר
לא יודע. זו הייתה השערה.

ייתכן גם שמותקן יותר מידי זבל על המחשב (קורה לעיתים קרובות עם מחשבים חדשים מהיצרן), או שיש בעיה אחרת. אי-אפשר לדעת בלי לבדוק לעומק ותיאורים כלליים כמו "מרגיש לא סוחב וקצת עגלה" לא באמת מאפשרים אבחון.

הגיעו כל מיני פיצ'רים ואפליקציות של לנובו, חלקם הסרתי וחלק השארתי מה שראיתי שיכול להועיל.

מבחינת פירוט של הביצועים, אז נתחיל שהפעלת הווינדוס קצת איטית למרות שהסרתי את רוב המטרדים מהסטארט אפ, תגובה לפקודות פשוטות כמו פתיחה או סגירה של חלונות איטית, איטיות בהפעלת תוכנות, טעינה ארוכה יחסית להתקנות למיניהם, קושי בהרצת יישומים במקביל וכו'. אני מקבל הרגשה כללית כאילו הווינדוס איטי ומגושם ומתקשה לבצע משימות פשוטות במהירות ביחס לחומרה וביחס למחשבים שהשתמשתי בעבר, בקיצור מרגיש עגלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים