פורסם 2014 במאי 2211 שנים * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מכונות וירטואליות וכן עבודת ניהול רשתות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש יודע את ההבדל * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)כן-לפחות6 תאים וצפונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD למערכת וכל השאר בHD רגיל אפשר * כונן אופטי? תלוי במשקל אם מכביד ועושה בעיה אז לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אמינה היה לי אסוס עם שלוש שנים אחריות זה מצויין לדעתי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)שיהיה יפה תקציב כרגע אין מכיוון שאני לא יודע אם יש כזה דבר בכלל אבל בא נגיד עד 4000 הייתי שמח למחשב קל עם מעבד בעל תדר גבוה תודה
פורסם 2014 במאי 2811 שנים כל עוד שזה לא משהו כבד מידי הכללים המנחים הם זכרון גדול ודיסק מהיר (לאו דווקא SSD) כמו כן מעבד מרובע ליבות ומעלהתחשוב על זה שכל שרת צריך לכל הפחות (בהערכה גסה) ליבה אחת וגיגה או 2 זכרון כדי לעבוד ככה שאם יש לך שרת ו-2 תחנות אז המינימום שאתה צריך זה מעבד מרובע ליבות ו-8 ג"ב זכרון - זה לא בשמייםhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820255יכול להתאים Kמרות שהדיסק שלו יחסית איטירעיון נוסףתארך את המכונות על מחשב בבית (שהוא מספיק חזק) ואז תתחבר אליו ב-RDP (שלא דורש יותר מדי רוחב פס)זה מאוד אפשרי נערך 2014 במאי 2811 שנים על-ידי gabriel6
פורסם 2014 במאי 2911 שנים גם חזק וגם דק וקליל זה נקרא אולטרבוק (ומהקצה העליון) תצפה למחירים בסביבות ה-7 פלוס מינוסhttp://www.newpc.co.il/items/295386קח בחשבון שהמעבדים במחשבים האלה הם "מוחלשים" אפילו עוד יותר
פורסם 2014 במאי 2911 שנים מחבר ממש מוחלש! מה זה אפילו לא מתקרב למה שיש לישלא לדבר שיש סלוט אחד ל8 גיגה בלבדאין אולטרא בוק עם מעבד סדרה M?
פורסם 2014 במאי 2911 שנים מחבר i5 והלאהאם יש דור 4 מה טוב,אם לא אז דור 3 וכן סידרה m מרובעת ליבות אפילו qm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.