עבור לתוכן

התקנת WIN7 על כונן SSD.

Featured Replies

פורסם

הי.

אני גולש באתר המון,כל יום למעשה ומאוד נהנה מהכתבות ומהדיונים.

למרות שאני לא ממש זקוק למערכת חדשה,החלטתי להתפנק בלוח אם ש ג'יגבייט GA-H81M-S2PV ובכונן SSD של סמסונג 840 בנפח 120GB.

אני לא מצליח להתקין על WIN7 בשום מצב,אין בעיה להתקין על כונן מכני.

ניסתי להגדיר בביוס מצב AHCI ועדיין,לא מצליח לסיים את ההתקנה. ב94% ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה.

יש לציין שהכוננן כניראה תקין כי זה הכונן השני מאותו סוג שאני מנסה להתקין עליו ואפילו החליפו לי את הכונן לאחר שהתלוננתי על הקודם.

מא אני עושה לא נכון?:bash:

אשמח לשמוע מה דעתכם.

פורסם

איזה לוח היה לך קודם אם אתה חושב שהלוח GA-H81M-S2PV הוא "התפנקות"?

מכיוון ששללת את דיסק ההתקנה ואת שאר החומרה כגורם לבעיה (אין בעיה להתקין את מערכת ההפעלה על דיסק קשיח רגיל באותה המערכת) וכנראה כונן ה SSD תקין שכן כבר החלפת אותו (למרות שקיים סיכוי ששני הכוננים שקיבלת לא תקינים),הרי שכנראה מדובר בבעיית הגדרות כלשהי. יש גם אפשרות (קלושה) שאולי כונן ה SSD צריך עידכון קושחה.

בכל מקרה - האם ניסית חיבור SATA אחר בלוח? האם ניסית כבל SATA אחר? את כונן ה SSD רצוי לחבר לחיבור SATA3 (חיבור לבן בלוח הזה) בכדי לנצל את מהירות הגישה שלו לנתונים.

פורסם
  • מחבר

הי smalul.

ההפנקות היא רק לגבי הצורך להחליף מערכת, הקיימת מספיקה לצרכים של גלישה,אופיס ודברים בסיסיים.

טוב,ניסיתי את הכונן הקודם על המערכת הישנה,גם לא הצלחתי להתקין Win7.

לכן,השאלה היא אם יש משהו מיוחד בסידרה 840 של סמסונג שדורש התיחסות מסויימת?

ולמה כן מצליח להגיע ל-94% התקנה("מרחיב קבצים"),ז"א שהכונן מתקשר עם הלוח,אז מה עוצר את ההתקנה?

פורסם

^ לא דורש שום דבר מיוחד.

יכול להיות שיש בעיה בצורב או במדיה דרכה אתה מנסה להתקין.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתיחסות אור.

עם אותו ציוד ודיסק התקנה אני מצליח להתקין על כונן מכני.

פורסם

אולי כדאי שתנסה מערכת הפעלה אחרת - אם גם אותה לא תצליח להתקין על כונן ה SSD, יכול להיות שמשהו לא תקין בכונן (שוב).

חוץ מזה אני הייתי מנסה לשנות את מצב בקר ה SATA ל IDE במקום ל AHCI ורואה אם יש לכך השפעה. אם אתה מצליח להתקין, אפשר לשנות את המצב ל AHCI, אבל זה דורש גם קצת התעסקות ב registry (לפני השינוי בביוס כמובן).

פורסם

94 אחוז באיזה שלב ? מה עוד כתוב בחלון חוץ מאחוזים ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי מערכת הפעלה server2008 ,לא הצלחתי. נתקע ב-25%.

94%במסך לאחר בחירת כונן להתקנה בשלב בו כתוב " מרחיב קבצים" מי אחרי "העתקת קבצים"

פורסם

זה כמעט תמיד בעיה בכונן DVD או בתקליטור !

תנסה להתקין מ DOK

תנסה להחליף כונן DVD .

איזה לוח אם ? ולאיזה קונטרולר מחובר ה SSD ?

פורסם

הוא כתב שמאותו דיסק התקנה הוא כן מצליח להתקין על דיסק קשיח מכני, אז סביר להניח שזה לא הגורם לבעיה. אם מוסיפים לכך את העובדה שגם מערכת הפעלה אחרת לא ניתן להתקין, הרי שהבעיה היא בלוח, בכונן ה SSD או בחיבור בינהם.

מכיוון שהוא לא הצליח להתקין על אותו כונן SSD את אותה מערכת ההפעלה גם במחשב אחר, הרי שהדבר כנראה פוסל את הלוח (בקר ה SATA) כגורם אפשרי (מה גם שעבור דיסק קשיח מכני אין בעיה). את כונן ה SSD עצמו הוא החליף, אז כנראה גם זה לא הגורם לבעיה. זה משאיר את האפשרות שמשהו בחיבור בין הלוח לכונן ה SSD לא תקין (כנראה כבל ה SATA או הגדרות בביוס), אבל זה לא פוסל בעיה של אי-תאימות (נדיר) בין הלוח וכונן ה SSD, או כמו שכתבתי קודם - בעיה בשני כונני ה SSD (אולי ברמת החומרה או ברמת הקושחה). מכאן הדבר היחיד שאני יכול להציע הוא לאפס את הביוס, להחליף את כבל ה SATA ולוודא שהוא מחובר לחיבור ה SATA3 בלוח (החיבור הלבן).

פורסם

זאת בדרך כלל בעיה בכונן אופטי, לא סביר שזה הכונן.

פורסם
זה כמעט תמיד בעיה בכונן DVD או בתקליטור !

פורסם

האם מערכת ההפעלה מקורית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים