עבור לתוכן

בקשה למפרט בכ - 2.5K ש"ח לעבודה משרדית + מעט פיתוח וגיימינג (ללא ציוד היקפי)

Featured Replies

פורסם

אהלן,

קודם כל, תודה על העזרה.

מחשב זה משהו שממש חשוב לי כיאני עובד איתו רוב היום (לימודים + פנאי).

1. תקציב:
    תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח
    ניתן לנצל את כל התקציב.
    במידת הצורך, ניתן לחרוג ב200 ש"ח שקלים אם הסיבה די טובה (הובלה לא קשורה לעלות כמובן).
    אציין כבר עכשיו - יש לי ידע ברמת טכנאי במחשב.
    לכן, ממש לא יהיה אכפת לי בעוד כמה שנים לשדרג את הכרטיס מסך שלי בעצמי ולהרכיב אותו.
    אין צורך לקנות כרטיס מסך מטורף שאמור להחזיק מעמד להרבה מאוד שנים.
  2. שימושי המחשב:
    א. המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי:
    לימודים (Office), גלישה באינטרנט (Firefox + Chrome עם מס' טאבים במקביל),
    שמיעת מוזיקה (Winamp, MP3), צפיה בסרטים (באופן סטנדטי).
    ב. אני נוהג לתכנת (מבצע שימוש נרחב ב Visual Studio לצרכי לימודים ועבודה).
    ג. פה ושם יוצא לי לשחק במשחקי מחשב בהגדרות גרפיקה בינוניות בחופשות בין הסמסטרים.
    כיום יש לי מחשב 4G RAM DDR 2 Q6660. הוא נסבל ברוב העבודה (למרות שקצת קשה לו כשמעמיסים),
    אבל במשחקים אפילו ישנים הוא מתחת לכל בקירות.
    Splinter Cell Conviction לדוגמה כבר לא זז במחשב הישן שלי - ואני הייתי שמח לחזור לשחק בו.
    יש לו גם לאגים די נוראיים במשחקי רשת.
    גודל מסך 19", רזולוציה 1280*1024 (אני שונא מסכים רחבים).
    משחקים שאשמח אם ירוצו בהגדרות בינוניות: Assassin's Creed.
  3. ציוד היקפי:
    אין צורך בציוד היקפי.
    יש לי מקלדת Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 ועכבר סטנדרטי ואני מאוד מרוצה מהם.
  4. רכיב שאינם נדרשים במפרט:
    לא כזה שלא צייינתי.
  5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?
    אני נוהג להשאיר את המחשב דלוק כשאני ישן, אבל במקרה בעייתי אכבה אותו ולכן 6.
  6. אוברקלוק:
    אם זה יאפשר לרכוש מחיר בעלות נמוכה יותר שיעמוד פה ושם במשחקים כבדים אז כן (בינוני).
    לא מחפש את זה אבל כנראה.
  7. מערכת הפעלה / אופיס / הרכבת מחשב:
    אין צורך במערכת הפעלה / אופיס - אתקין בעצמי.
    מעדיף שירכיבו את המחשב בחנות.
  8. מיקום רכישת המחשב:
    בגדול, אין כל כך העדפה מאיזה חנות לקנות (משלם באשראי ומבקש הובלה).
    מניסיון עבר שלי (שלא בהכרח מעיד על הכלל כמובן), אני מעדיף את KSP ופחות את אייבורי - אבל אין לי באמת העדפה רק לשניהם.
    מתגורר באיזור המרכז: פ"ת/ת"א.
  9. מועד רכישת המחשב:
    קניית המחשב מיועדת להתבצע במיידי (שבוע - שבועיים הקרובים).
  10. בקשות מיוחדות:
    SSD כבונוס: אשמח לקבל SSD, אפילו בגודל 100 ג'יגה רק בשביל מערכת ההפעלה.
    הבנתי שזה משמעותית יותר מהיר.
    ארכוש בנפרד SATA בתור כונן גדול.
    זיכרון: מעדיף DDR 3 כנראה (ולפחות 4G RAM כדי להתקין Windows 7 64 bit).
    לוח אם: עדיפות ללוח אם / מארז מרווח ונורמלי בכדי להקל על מלאכת הקירור והשקט
    (קניתי פעם מארז ממש ממש קטן של MSI, ולכן המחשב ממש התחמם).
    כמו כן, תמיד טובה שישארו 1-2 סלוטים פנויים של PCI.
    לא ממש אכפת לי מדברים כמו USB 3.0 (למרות שכמובן לא אתנגד) או כרטיסי קול.
  11. אופק שדרוג המחשב:
    אני מתכוון להשתמש במחשב הזה במחשב עיקרי בשנים הקרובות.
    כאמור, יש לי יכולת לשדרג אותו באופן עצמאי כשידרש (כרטיס מסך, כונן קשיח).
  12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:
    אני מתכוון לרכוש כרטיס PCI Wifi Adapter, כדי להתחבר לרשת האלחוטית בדירה.
    מיקום הרשת סטנדרטי ומאוד קרוב לחדר שלי, מהירות אינטרנט 12 מגה.
    אציין שאני רק מתחבר לאינטרנט ולא משדר/משתף את החיבור, ושממש חשוב לי שלא תופץ קרינה מהמתאם הזה (למרות שמדובר בכרטיס שרק קולט ולא משדר).
    זה לא בהכרח קשור למפרט כאן, פשוט רציתי לקבל המלצות.

תודה רבה על העזרה! :character0009:

עידן.

פורסם

בגלל הצורך במחשב לתכנות ולמשחקים המעבד המומלץ יהיה Core i5-4590 ונפח הזיכרון המומלץ הוא 8GB. הקירור המומלץ למעבד כזה הוא ה Freezer i11. לא נראה שיש לך דרישות מיוחדות מהלוח, אז הלוח H81M-HD3 יתאים לך, מה גם שהוא בגודל micro-ATX, כך שהדבר מאפשר בחירת מארז קטן יותר, כמו ה Define Mini, שהוא גם שקט וגם מאוורר. תוסיף כונן אופטי וספק כח איכותי וכבר הגעת לסכום של כ-2400 ש"ח, וזה בלי כרטיס מסך, דיסק קשיח או כונן SSD.

הערה: בעיקרון אפשר לקחת מארז וספק כח יותר זולים, אבל ההערה שלך לגבי הקירור והשקט הנדרש מעידה על כך שמארז פשוט יותר לא בהכרח יתאים לך.

בקשר לכונן ה SSD - כונן ה SSD המומלץ כיום הוא ה Samsung 840 EVO בנפח של 120GB או 250GB, שעולה כ-400 ש"ח ו-700 ש"ח לנפחים שצויינו בהתאמה.

בקשר לדיסק הקשיח - כתבת "

ארכוש בנפרד SATA בתור כונן גדול", כך שאני

לא בטוח אם בכלל רצית דיסק קשיח במפרט הזה, אבל בכל מקרה אתה תרצה כונן בנפח 1TB (כ-300 ש"ח) או 2TB (כ-400 ש"ח) מתוצרת Western Digital או Seagate (הנטייה היא יותר לכיוון Seagate).

בקשר לכרטיס המסך - לשימושים שלך (משחקים מדיי פעם בהגדרות בינוניות-נמוכות) יכול להיות שתוכל להסתפק בליבה הגרפית המובנית במעבד, כך שלא תצטרך כרטיס מסך נפרד. אם כן תרצה כרטיס מסך, אז כדאי שתדע שאין טעם לחשוב בכלל על כרטיסי המסך הזולים, שכן הם לא ממש נותנים שיפור ביחס לליבה הגרפית המובנית במעבד וקניית כרטיס כזה היא בד"כ בזבוז כסף. אם אתה רוצה כרטיס להגדרות בינוניות-נמוכות טווח המחירים הוא בערך 500-700 ש"ח.

בכל זאת, הנה מפרט ללא דיסק קשיח, כונן SSD או כרטיס מסך, רק שיהיה לך בסיס לעבוד איתו. אם אתה מתכנן להוסיף עוד רכיבים למפרט (כרטיס מסך, דיסק קשיח, כונן SSD), בדוק את הסכום הכולל במספר חנויות - יכול להיות שבחנות אחרת הוא יהיה זול יותר.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪920

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪135

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪699

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪319

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

סה"כ: ₪2407

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2359 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/29gufpbe

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

בגלל שזה כזה סכום כנראה שאני אשאר בינתיים עם HDD.

אקנה בהמשך (עוד חצי שנה) SSD וכרטיס מסך.

יש תגובות לגבי הכרטיס PCI Adaper?

- - - תגובה אוחדה: - - -

בנוסף.. יש רק 2 סלוטים של זיכרון במארז.

זה לא קצת בעייתי?

פורסם

בקשר ללוח - ב H81M-HD3 אכן יש רק 2 חריצי הרחבה לזיכרון, דבר שנותן לך נפח זיכרון מקסימלי של 16GB, שזה יותר ממספיק לרוב המשתמשים. הבעיה שלך היא תקציבית - אפשר לקחת לוח בעל 4 חריצי הרחבה לזיכרון שתומך בנפח זיכרון מקסימלי של 32GB (גם כזה שהוא בגודל Micro ATX בכדי שתוכל לקחת את המארז שהוצע), אבל הוא כמובן יעלה יותר.

בקשר לרשת האלחוטית בכלל - אין דבר כזה "רק קולט" - ברגע שאתה מחבר את כרטיס הרשת תמיד יהיה שידור כלשהו - חייבים אותות לסינכרון למספר פרוטוקולים ושירותים (TCP, DHCP וכד'), כך שאתה לא יכול להגיע למצב שאתה "רק קולט". תחשוב על זה כך - אם אתה נכנס לאתר כלשהו, אתה צריך "לבקש" את הדף הזה, כלומר אתה חייב לשדר משהו החוצה, כך שאתה לעולם לא "רק קולט".

פורסם

האם יש סיבה לקחת לוח עם H87 ולא H81 (או אפילו H97) למחשב שאינו מיועד למשחקים אבל שיש כוונה להחזיקו לפחות 5 שנים ?

פורסם

בד"כ בלוחות המבוססים על H81 יש רק שני חריצי הרחבה לזיכרון (סה"כ 16GB זיכרון נתמך), 4 חיבורי SATA, כאשר מתוכם 2 הם מסוג SATA2 ו-2 מסוג SATA3, ובד"כ יש להם פחות חיבורי USB (ובפרט USB 3.0), אלא אם כן היצרן מוסיף בקר נוסף, כמו במקרה של ה H81M-HD3. כמו כן בלוחות כאלו אין תמיכה במערכי RAID וחריץ ה PCI-E X16 עובד בתקן 2.0 ולא 3.0. אם כל זה לא חשוב לך, אין סיבה לקנות לוח יקר יותר, שכן הביצועים יהיו דיי דומים (אם לא זהים) בכל הלוחות.

בשביל משחקים, לוח המבוסס על H81 יספיק (אלא אם כן אתה רוצה מערך כרטיסי מסך), וגם לצורך תכנות, אלא אם כן אתה צריך יותר מ 16GB זיכרון.

פורסם
בד"כ בלוחות המבוססים על H81 יש רק שני חריצי הרחבה לזיכרון (סה"כ 16GB זיכרון נתמך), 4 חיבורי SATA, כאשר מתוכם 2 הם מסוג SATA2 ו-2 מסוג SATA3, ובד"כ יש להם פחות חיבורי USB (ובפרט USB 3.0), אלא אם כן היצרן מוסיף בקר נוסף, כמו במקרה של ה H81M-HD3. כמו כן בלוחות כאלו אין תמיכה במערכי RAID וחריץ ה PCI-E X16 עובד בתקן 2.0 ולא 3.0. אם כל זה לא חשוב לך, אין סיבה לקנות לוח יקר יותר, שכן הביצועים יהיו דיי דומים (אם לא זהים) בכל הלוחות.

בשביל משחקים, לוח המבוסס על H81 יספיק (אלא אם כן אתה רוצה מערך כרטיסי מסך), וגם לצורך תכנות, אלא אם כן אתה צריך יותר מ 16GB זיכרון.

כלומר בלוח מבוסס H81 אחרי שאחבר SSD וHD לכניסות הSATA3, לא תהייה יותר אפשרות להוסיף אף כונן SATA3 בעתיד ?

פורסם

כמו שכתבתי, בד"כ בלוחות בעלי ערכת השבבים H81 יש 4 חיבורי SATA, כאשר שניים הם SATA3. אם אתה משתמש בשניהם, אז התקן SATA נוסף יהיה חייב בהכרח להיות מחובר לחיבור ה SATA2. אם מדובר בהתקן מכני (דיסק קשיח רגיל או כונן אופטי), אז אין בעיה - ה"מהירות" של חיבור ה SATA זה לא מה שיגביל אותך.

אגב, גם אם אתה מחבר התקן SATA3 לחיבור ה SATA2 לא צריכה להיות בעיה, שכן יש תאימות לאחור, אבל לכל היותר תאבד קצת ביצועים אם מדובר בכונן SSD.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה רבה למי שעוזר.

השבוע זה קורה..

למישהו יש עוד עדכונים? או הערות לגבי המפרט?

ודבר נוסף: יש המלצות לגבי כרטיס PCI להתחברות ל WiFi במחשב? :yelclap:

פורסם

אילו רכיבים החלטת לקנות בסוף, מה חסר לך, לגבי מה אתה לא בטוח ומה התקציב הסופי? כמו כן האם יש שינויים בדרישות?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש שינוי אחד.

לוח האם שהבאת לי לא קיים עוד ב TNS, אז החלפתי לזה:

http://www.tms.co.il/product/12628

מניח שזה מזכיר את מה שרצית להביא לי מלכתחילה?

אני רק רוצה להשלים את מה שחסר לי:

HDD:

אין לי שום דרישות מיוחדות כאן. כל דבר מעל 500 ג'יגה והוא מותג זה סבבה.

http://www.tms.co.il/product/11269

Wifi PCI Adapter:

אני מחפש כרטיס PCI שיאפשר לי להתחבר לרשת אלחוטית במהירות 100 מגה בדירה שלי. המרחק סטנדרטי. אבל אני לא יודע אם כל מתאם באמת ידע לתמוך במהירות כזאת. בנוסף, אני מעדיף שלא יהיה מסרטן יותר מדי. בכל מקרה הכרטיסים האלה אמורים לסרטן פחות מראוטר?

הבנתי שהמתאם הזה הוא בין הטובים, אבל זה שיש לו 3 אנטנות טיפה מטריד אותי מבחינת סרטן חח.

http://www.tms.co.il/product/7050

http://www.dlink.co.il/il/products/2/797.html

דעתכם?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אילו רכיבים החלטת לקנות בסוף, מה חסר לך, לגבי מה אתה לא בטוח ומה התקציב הסופי? כמו כן האם יש שינויים בדרישות?

הגבתי לך בנפרד למטה אחי.

תודה גיבור!!!

פורסם
הגבתי לך בנפרד למטה אחי.

אני לא רואה שום תגובה.

בכל מקרה, מה בדיוק קנית, מה עוד אתה צריך לקנות ובאיזה תקציב?

אגב, לוחות המבוססים על ערכת השבבים B85 הם בד"כ פחות משתלמים כי בעלות נמוכה יותר יש לוחות המבוססים על ערכת השבבים H81 שנותנים קצת פחות תכונות, ובעלות מעט גבוהה יותר יש לוחות המבוססים על ה H87 שנותנים יותר תכנות, ובד"כ הם נותנים יחס עלות לתועלת יותר טוב. אני לא יודע אם התכוונת שאתה רוצה לקנות את ה GA-B85M-HD3 או שכבר קנית אותו, אבל אם לא - לכל הפחות שקול להחליפו ב GA-B85M-DS3H הזה שעולה 344 ש"ח (4 ש"ח יותר) - אתה אמנם מאבד את חריץ ההרחבה לכרטיס PCI (לא ממש קריטי כי חיבור PCI דיי חולף מהעולם), אבל מצד שני אתה מקבל 4 חריצי הרחבה לזיכרון במקום 2 ואפשרות להרחבת הזיכרון עד 32GB.

אם אתה רוצה לוח באותו טווח מחירים כמו ה H81M-HD3, יש את ה GA-H81M-D2V הזה שעולה 245 ש"ח. הוא פחות טוב מה H81M-HD3 מבחינת התכונות (כרטיס קול קצת יותר ישן, 3 יציאות אודיו לעומת 6, אין יציאת HDMI, ואין חריצי הרחבה מסוג PCI).

בקשר לדיסק הקשיח - ה 1TB של Seagate הוא בחירה מצויינת.

בקשר למתאם Wifi - למה לא לקנות כרטיס רשת Wifi בחיבור USB וזהו? זה יוצא הרבה יותר זול (לי יש כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB של TPLink שעולה בערך 40-50 ש"ח ואני מרוצה ממנו).

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי תודה. אקשיב להצעתך לגבי לוח האם.

אני צריך להתייעץ איתך גם לגבי המארז / ספק הכוח: כי מה שהבאתי לי לא קיים יותר.

(באנדל של Fractal Design Define Mini + 550w).

אני יכול לקנות את החלקים בנפרד ב 811 שקל (במקום 700 שקל בהצעתך המקורית).

אני יכול לקנות מארז מאוד דומה עם 650 w ב 825 שקל (במקום 700 שקל בהצעתך המקורית):

http://www.tms.co.il/product/12472

מה לדעתך כדאי לקחת? בכל מקרה: מה בדיוק שווה במארזים האלה? האם הם ממש שקטים ונוחים? כי דוגרי הם די מכוערים לדעתי חח

יש ממה שאני רואה כיסוי שמכסה את הכונן דיסקים שלהם אפילו.

וזאת כרגע ההצעה הסופית:

http://www.tms.co.il/preview/spec/smera9pw

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪906

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪121

לוח אם:

Gigabyte GA-B85M-DS3H

כמות: 1 - מחיר: ₪344

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪825

זיכרון:

כמות: 1 - מחיר: ₪349

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪271

כונן אופטי:

עכבר:

Optical Mouse 200 Black Microsoft

כמות: 1 - מחיר: ₪31

רשתות:

D-Link Wireless N Xtreme-N PCI-E

כמות: 1 - מחיר: ₪283

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3225

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3161 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/vj2qrhg5

חרגתי ל3100 שקל במקום 2500 שקל. אני יכול לשרוד עם זה... כי 200 שקל מפה זה על WiFi. ֿֿ

אני מתעקש להימנע משום מה מ DOK וגם HDMI חשוב לי כי אני רוצה לחבר את המחשב למסך טלוויזיה בחדר.

מקווה שזאת החלטה טובה....

אני לא רואה שום תגובה.

בכל מקרה, מה בדיוק קנית, מה עוד אתה צריך לקנות ובאיזה תקציב?

אגב, לוחות המבוססים על ערכת השבבים B85 הם בד"כ פחות משתלמים כי בעלות נמוכה יותר יש לוחות המבוססים על ערכת השבבים H81 שנותנים קצת פחות תכונות, ובעלות מעט גבוהה יותר יש לוחות המבוססים על ה H87 שנותנים יותר תכנות, ובד"כ הם נותנים יחס עלות לתועלת יותר טוב. אני לא יודע אם התכוונת שאתה רוצה לקנות את ה GA-B85M-HD3 או שכבר קנית אותו, אבל אם לא - לכל הפחות שקול להחליפו ב GA-B85M-DS3H הזה שעולה 344 ש"ח (4 ש"ח יותר) - אתה אמנם מאבד את חריץ ההרחבה לכרטיס PCI (לא ממש קריטי כי חיבור PCI דיי חולף מהעולם), אבל מצד שני אתה מקבל 4 חריצי הרחבה לזיכרון במקום 2 ואפשרות להרחבת הזיכרון עד 32GB.

אם אתה רוצה לוח באותו טווח מחירים כמו ה H81M-HD3, יש את ה GA-H81M-D2V הזה שעולה 245 ש"ח. הוא פחות טוב מה H81M-HD3 מבחינת התכונות (כרטיס קול קצת יותר ישן, 3 יציאות אודיו לעומת 6, אין יציאת HDMI, ואין חריצי הרחבה מסוג PCI).

בקשר לדיסק הקשיח - ה 1TB של Seagate הוא בחירה מצויינת.

בקשר למתאם Wifi - למה לא לקנות כרטיס רשת Wifi בחיבור USB וזהו? זה יוצא הרבה יותר זול (לי יש כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB של TPLink שעולה בערך 40-50 ש"ח ואני מרוצה ממנו).

פורסם

בקשר למארז וספק הכח - אני רואה שב TMS יש עכשו באנדל אחר - Nanoxia Deep silence 2 + FSP 750W Raider ב-790 ש"ח (קישור). באופן כללי המארזים של Nanoxia נחשבים לקצת יותר שקטים ובכל מקרה הבאנדל הזה יוצא יותר זול ממה שאתה בחרת. שים לב שאתה מקבל איתו גם ספק כח יותר חזק, אבל זה לא ממש משנה לך, כי גם אם תקנה את כרטיס המסך הכי חזק היום לא תצטרך ספק כח בעל הספק הגדול מ 650W (או אפילו 550W), ובכל מקרה קניית מארז כזה או מארז ה Deep Silence 1 הזול יותר וספק כח טוב בעל הספק של 550W תעלה לך יותר.

העניין עם המארז המקורי שהצעתי (ה Fractal Design Define Mini), המארז שאתה בחרת (ה Fractal Design Define R4) והמארזים של Nanoxia הוא שהם יתנו לך רמת שקט גבוהה, יותר מרמת השקט 6 שאתה ביקשת. הסיבה שהצעתי את הבאנדל המקורי היא יותר בגלל המחיר שלו. אם אתה רוצה אפשר לקחת מארז "פחות שקט" שביחד עם ספק הכח יעלו פחות.

אם יש פה שיקול אסתטי, אז פשוט תסתכל על כל המארזים שנמכרים בחנות, תבחר את אלו שהכי מוצאים חן בעיניך ותברר איזה מהם הכי טוב והכי משתלם מבחינת הדרישות שלך.

לגבי הלוח - למה החלטת לקחת את הלוח GA-B85M-DS3H? אני יודע שאני הצעתי אותו, אבל כתבתי לך שיותר משתלם לקחת לוחות המבוססים על ערכת השבבים H81 בעלי פחות תכונות לוחות המבוססים על ערכת השבבים H87 או H97 בעלי יותר תכונות. שיהיה ברור - אני התכוונתי שאם אין לך ברירה בכלל, אז מבין הלוחות בסביבות ה-300 ש"ח, זה כנראה הלוח הכי מתאים.

בקשר לכרטיס הרשת האלחוטי - למה החלטת לקנות כרטיס בכמעט 300 ש"ח? ב 69 ש"ח יש לך את ה D-Link Wireless N Adapter PCI 150Mbps הזה (בהנחה שיש לך חריץ הרחבה מסוג PCI בלוח) או את ה D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps הזה ב-99 ש"ח.

טוב, הנה מארז שכנראה ייתן לך רמת שקט 5 (אני לא בטוח לגבי 6) ושאולי ימצא יותר חן בעיניך, לוח יותר טוב, ספק כח בעל הספק של 550W, אך יספיק לשדרוג כרטיס המסך בעתיד וכרטיס רשת אלחוטי זול יותר (המפרט לא כולל כרטיס מסך או כונן SSD):

מעבד:

קירור למעבד:

לוח אם:

Gigabyte GA-H97-HD3

כמות: 1 - מחיר: ₪455

מארז:

Fractal Design Core - 3000 Mid Case USB 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪369

ספק כוח:

FSP RAIDER 550W 80Plus Silver 42A @ 12V A.PFC

כמות: 1 - מחיר: ₪319

זיכרון:

קשיח למחשב שולחני:

כונן אופטי:

עכבר:

רשתות:

D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps

כמות: 1 - מחיר: ₪99

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

סה"כ: ₪3015

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2955 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/xudeajfw

פורסם

אם כבר הFractal Design Core 3000 + הFSP RAIDER 550W עולים ביחד 688ש"ח לא עדיף ללכת על הBundle הבא שעולה 670ש"ח

בקניית מחשב חדש בלבד Lancool Midi Tower PC-K65B Black + FSP 750W Raider

בנפרד המחיר שלהם מגיע ל894ש"ח רק חבל שהמארז מגיע עם יציאת USB 3.0 אחת והנוספת היא USB 2.0 , והספק הוא אותו הספק רק עם הספק גדול יותר והוא יהיה מעבר למספיק בשביל שדרוג כרטיס מסך עתידי ויותר.

לגבי עניין השקט אני לא ממש סגור ובכלל איך קובעים איזה רמת שקט כל מארז מ1 עד 8 כשפעם זה היה 1 עד 10 ממה שאני זוכר וכמובן שיש מארזים כמו של Nanoxia DS שהם כנראה ברמת שקט של 8 בלי לבדוק יותר מדי, ובכלל על כל עניין רמת השקט נתון לוויכוח לדעתי ולפחות שיכתבו טווח של דציבלים לכל רמת שקט.

בכל מקרה המפרט של smalul עם הBundle שהצעתי

מעבד:

קירור למעבד:

לוח אם:

Gigabyte GA-H97-HD3

כמות: 1 - מחיר: ₪455

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד Lancool Midi Tower PC-K65B Black + FSP 750W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪670

זיכרון:

קשיח למחשב שולחני:

כונן אופטי:

עכבר:

רשתות:

D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps

כמות: 1 - מחיר: ₪99

הרכבה:

סה"כ: ₪2997

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2938 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/mzh4k8fg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים