פורסם 2014 במאי 1711 שנים איפה הכי משתלם/זול לקנות את המשחק ?כמה גרסאות/הרחבות יש למשחק ואיזה לקנות ? נערך 2014 במאי 1711 שנים על-ידי valleyzz
פורסם 2014 במאי 1711 שנים ממליץ לך לחכות ולראות אם יסדרו את המשחק (בצורה נורמלית)אתר שאני תמיד ממליץ לקנות ממנו CJS-CDKEYSיש גירסא רגילה שזה רק המשחק ללא הרחבותויש גירסת פרימיום שזה הרחבות ועוד כל מיני פ'יצריםאתה יכול לקנות את ההרחבות בנפרד אבל זה לא משתלם ...שוב ממליץ לחכות ולראות פידבק האם סידרו את המשחק או לא
פורסם 2014 במאי 1811 שנים אני רואה רק רשמים טובים ממה שקורה ב cte. אני מאמין שבקרוב יפתרו רוב הבעיות החמורות במשחק.בכל מקרה אני אמליץ גם על cdkeys.com קניתי שם כבר מספר פעמים ואני מרוצה. גם בחלק מהמקרים המחירים שלהם קצת נמוכים יותר מ cjs
פורסם 2014 במאי 1811 שנים אם ככה אתה רוצה לקרוא לנו אבל האמת שאת רוב הבעיות כבר סידרו. עכשיו ב- CTE בודקים הגדלת tick rate שברגע שזה יקרה המשחק אמור לעבוד הרבה יותר טוב (וכפי שזה נראה זה המקור לרוב הבאגים במשחק)
פורסם 2014 במאי 1811 שנים אם ככה אתה רוצה לקרוא לנו אבל האמת שאת רוב הבעיות כבר סידרו. עכשיו ב- CTE בודקים הגדלת tick rate שברגע שזה יקרה המשחק אמור לעבוד הרבה יותר טוב (וכפי שזה נראה זה המקור לרוב הבאגים במשחק) אל תאמין לכל מה שהוא אומר הוא קצת חרטטן. אני אישית חלק מהCTE ואני יכול להגיד לך שעדיין קיימות כל הבעיות רק פשוט טיפה פחות , אך לא קרה שום פלאים כמו שLVLCAP אומר. אכן המשחק רץ בצורה חלקה יותר ויש פחות בעיות אבל שוב לא מושלם בכלל. ולפותח האשכול הייתי ממליץ לך לקנות מCJS.
פורסם 2014 במאי 1911 שנים מחבר אחרי שאני רוכש CD KEY מה סדר הפעולות של הדברים ( איפה אני מוריד את המשחק וכו') ?
פורסם 2014 במאי 1911 שנים אתה מוריד ומתקין את אוריגין מ http://store.origin.comבתוכנה אתה נכנס לתפריט origin ובוחר באפשרות redeem product codeתכניס שם את המפתח שקיבלת ותעבוד על פי ההוראות שמופיעות לך בחלון
פורסם 2014 במאי 1911 שנים אם ככה אתה רוצה לקרוא לנו לא התכוונתי לחמורים כמו החיה חח בכל אופן כן יש מעט בעיות ודברים מעצבנים אבל לא כאלו שיגרמו לי ממש להתעצבן ולא לשחק. גם אני קניתי מ-CJS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.