עבור לתוכן

צריך המלצה למפרט סרטים ומשחקים ב 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מה התקציב?

2500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

אם אפשר אז לחסוך

ב) מקסימום חריגה מהתקציב: 500 ש"ח אם זה באמת שווה את זה משמעותית

2. מה שימושי המחשב?

בעיקר צפייה בסרטי HD 1080p וחיבור המחשב לטלוויזיית 42 אינץ' (נדרש חיבור HDMI לכרטיס מסך)

+ עבודה משרדית

+ משחקים חדשים

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתכנן להעביר צורב LG מהמחשב הישן

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, ללא מערכת הפעלה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור המרכז

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? יציאת HDMI כדי לחבר לטלוויזיה, קירור אפקטיבי, מחשב שקט

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

תודה רבה!

פורסם

בחריגה קטנה אבל יתאים לגיימינג.

[TABLE=width: 80%]

[TR]

[TD=width: 20%]מעבד:[/TD]

[TD=width: 80%]Intel Core i5-4590 LGA1150 Tray

כמות: 1

מחיר: ₪920[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD]

[TD=width: 80%]Arctic Cooling Freezer i11

מחיר: ₪135[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]לוח אם:[/TD]

[TD=width: 80%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪239[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]מארז:[/TD]

[TD=width: 80%]Fractal Design Core 1000 USB3.0 Black

מחיר: ₪207[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]ספק כוח:[/TD]

[TD=width: 80%]FSP RAIDER 550W 80Plus Silver 42A @ 12V A.PFC

מחיר: ₪330[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]זיכרון:[/TD]

[TD=width: 80%]Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪319[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]כרטיס מסך:[/TD]

[TD=width: 80%]Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail - מבצע

מחיר: ₪789[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]קשיח למחשב שולחני:[/TD]

[TD=width: 80%]Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

מחיר: ₪284[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]הרכבה:[/TD]

[TD=width: 80%]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

מחיר: ₪0[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 100%, colspan: 2, align: center]סה"כ: ₪3223[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 100%, colspan: 2, align: center] [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 100%, colspan: 2]

המפרט יהיה זמין למשך 14 ימים בכתובת הבאה: http://www.tms.co.il/preview/spec/lq3agruy

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה.

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3159 ₪[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם
  • מחבר

תודה,

אבל 3200 זה יקר מדי.

החלטתי קצת לרדת בציפיות ולחדד את המטרות והשימוש במחשב..

השימוש יהיה כמעט ורק סרטים HD (בחיבור לטלוויזיה) ושימוש כללי (אינטרנט, מוזיקה וכו').

חשוב לי כרטיס מסך סביר על מנת לשמור על אופצייה להריץ משחקים חדשים באיכות טובה.

2000 ש"ח אמורים להספיק, במקרה ולא, 2500.

באיזה רכיבים אפשר לחסוך?

תודה

פורסם

אם תוכל להשאיר מהמחשב הישן גם את המארז והדיסק קשיח זה יחסוך כמעט 500 ש''ח ויצא סכום סביר.

פורסם

עבור המפרט ש Syszone הציע:

1. אני לא חושב שבתקציב שלך תוכל להגיע לרמת שקט 8, גם לא עם המארז שהוצע.

2. אפשר לרדת לכ-2950 ש"ח אם תיקח כרטיס מסך קצת שונה, כמו ה 7850 הזה, ובאנדל זול של מארז וספק, כמו זה, ועדיין לשמור על הדרישות המקוריות (חוץ מרמת השקט).

2. אם אתה רוצה מפרט לשימושים כלליים, אבל עם כרטיס מסך סביר, אפשר לבצע את ההחלפות שציינתי קודם, ולרדת במעבד ל Core i3. זה יוריד את מחיר המפרט לכ-2450 ש"ח (שוב - לא תגיע לרמת השקט הנדרשת). למקרה שתהיה מעוניין, מפרט כזה יהיה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪511

קירור למעבד:

Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2

כמות: 1 - מחיר: ₪55

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 500W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪399

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪319

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - מחיר מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪649

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪284

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2456

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2407 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/4u1vhmrb

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

אחרי קצת בירורים החלטתי להעלות קצת את התקציב ואם כבר אני קונה מחשב אז לקנות מעבד i7.

מה דעתך על המפרט הבא?

כדי לחסוך כמה שיותר אני אשתמש במארז+צורב שכבר יש לי.

האם להישאר עם כרטיס מסך מובנה של המעבד (Intel® HD Graphics 4600) יספיק לצרכים שלי? (חיבור HDMI לטלוויזיה וצפייה בסרטי HD)

מארז: Gigabyte Chassis Poseidon מהבית.

[TABLE=width: 80%]

[TR]

[TD=width: 20%]מעבד:[/TD]

[TD=width: 80%] Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray

מחיר: ₪1396[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD]

[TD=width: 80%] Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2

מחיר: ₪55[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]לוח אם:[/TD]

[TD=width: 80%] Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150

מחיר: ₪551[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]ספק כוח:[/TD]

[TD=width: 80%] FSP 500W FSP500-60HCN , 120mm FAN, A.PFC, SATA X 3, PCI-E , 78-80% Efficiency bulk

מחיר: ₪209[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]זיכרון:[/TD]

[TD=width: 80%] Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

מחיר: ₪390[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 20%]קשיח למחשב שולחני:[/TD]

[TD=width: 80%] WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

מחיר: ₪283[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 100%, colspan: 2, align: center]סה"כ: ₪2884[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

יש לי אופציה להעביר גם כונן קשיח Seagate Barracuda 7200RPM 160GB 7.2K 3Gbps SATA Hard Drive אם הוא יכול בכלל להתחבר ללוח האם הזה ולא ליצור צוואר בקבוק. אני לא צריך יותר מ 160GB כי יש לי גם כונן חיצוני.

ובכסף שזה חוסך לקנות כרטיס מסך שישלים ל 3000 ש"ח מקסימום

מחכה לדעתכם כדי לסגור הזמנה.

תודה.

נערך על-ידי dekol

פורסם

1. מה בדיוק אתה רוצה - מחשב לצפייה בסרטים ועבודה משרדית או גם מחשב למשחקים? מה התקציב המעודכן - 3000 ש"ח? יותר?

2. מי הרכיב לך את המפרט הזה? הלוח שלקחת מיועד להמהרה אבל המעבד לא מתאים להמהרה. למה החלטת לקחת מעבד Core i7? מעבד Core i5 יספיק למשחקים, ואם אתה רוצה מחשב לצפייה בסרטים ועבודה משרדית בלבד גם Pentium G יספיק לך.

3. במפרט שלך כתוב "מארז: Gigabyte Chassis Poseidon מהבית.". מה זה אומר "מהבית"? יש לך כבר מארז כזה ואין צורך בהכנסתו למפרט?

4. הקירור שבחרת לדעתי לא מספיק טוב לטמפרטורות פה בארץ - עדיף לקחת קירור חזק יותר כמו ה Freezer i11.

5. אתה רוצה להשתמש בדיסק קשיח בנפח 160GB בתור הכונן הראשי (והיחיד) במחשב שלך? לדעתי זאת טעות, שכן גם הנפח שלו קטן וגם מדובר כנראה בדיסק קשיח ישן יחסית שלא יהיה "מהיר" כמו דיסק קשיח חדש.

פורסם
  • מחבר

1. ייעוד עיקרי: מחשב לצפייה בסרטים ועבודה משרדית. תקציב מעודכן 3000 ש"ח.

2. ראיתי את המפרט באייבורי ועשיתי בו טיפה שינויים מבחינת ספק כוח ודיסק קשיח. אין כוונה לבצע המהרה, הסיבה שבחרתי i7 היא שאני קונה מחשב אחת לכמה שנים טובות וחשוב לי שהמחשב יספיק לזמן רב ולא לקנות/להחליף חלקים כל שנתיים. הסיבה שאני רוצה מעבד חזק ולא Pentium G היא כדי שבכל זאת תהיה לי אופציה גם להריץ משחקים חדשים (גם אם לא בהגדרות הכי טובות).

אם אין הבדל משמעותי לייעוד שאני מחפש בין i7 ל i5 אז נרד לi5

3. מארז הכוונה להשתמש במארז של המחשב הישן (לתת אותו לחנות ושהיא תרכיב את החלקים החדשים בפנים), כלומר יש מארז ואין צורך לקנות חדש.

4. אני אשקול את זה כי אחת הדרישות החשובות שלי היא קירור מספיק טוב

5. השאלה היא בסוף עלות מול תועלת.. ברור לי שהדיסק הקשיח הישן לא יהיה מהיר כמו חדש.. אבל אם השינוי לא יהיה מורגש בצורה קיצונית, אולי עדיף להשקיע את הכסף בכרטיס מסך סביר (שהוא לא המאיץ הגרפי המובנה של המעבד) מאשר בכונן קשיח של 500GB.

אני שוקל להזמין את המפרט ש syzone ציין רק בלי המארז.. ככה זה יכנס בדיוק לתקציב שלי

נערך על-ידי dekol

פורסם

1. מצד אחד בשאלון כתבת שאתה מעוניין לחסוך, אבל מצד שני אתה רוצה לקנות מעבד שהוא מוגזם. אם אתה רוצה מעבד לצפייה בסרטים ועבודה משדית מעבד Pentium G או לכל היותר Core i3 יספיק לך. אם אתה רוצה מעבד למשחקים, אז אתה יכול לקחת Core i5 (ואם יש בעיה תקציבית - אז אפשר להסתפק גם ב Core i3).

מעבד Core i7 מיועד לאנשים שצריכים כח עיבוד גדול, כמו הרצת מספר מכונות וירטואליות, תיכנות (קימפולים) וכד', וגם זה תלוי בדיוק בצרכים שלהם. למעשה למעבד Core i7 לסוקט 1150 יש 4 ליבות פיזיות בדיוק כמו ל Core i5, רק שבו מופעל ה HT, שמציג כל ליבה פיזית כ-2 ליבות לוגיות (למעשה ניתן לראות את ה Core i7 כשני מעבדים מסוג Core i3). העניין הוא שלמשחקים אתה לא צריך כח עיבוד כזה גדול - מה שכנראה יגביל אותך הוא כרטיס המסך ולא המעבד, כך שאתה לא צריך לדאוג בקשר לזה. מה יהיה בעתיד? אף אחד לא יודע, אבל סביר להניח שהמגמה הזו תימשך, ונכון - למשחקים חדשים יותר אתה כנראה תצטרך כח עיבוד גדול יותר, אבל אתה גם תצטרך יותר כח עיבוד גרפי (כרטיס מסך חזק יותר). זה אומר שגם אם תקנה היום מעבד Core i7 וכרטיס מסך חזק למשחקים עתידיים (ואני מתכוון למשחקים שיצאו בעוד 4-5 שנים בערך) מה שיגביל אותך כנראה יהיה כרטיס המסך ולא המעבד.

2. האם זה המארז שלך? אם כן - שים לב שאין לו חיבורי USB 3.0 אלא רק USB 2.0. כמו כן שים לב שהאורך המקסימלי של כרטיס המסך שניתן להתקין בו הוא 24.1 ס"מ (ראה קישור). הבעיה היא שאורך כרטיס המסך

Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST

(

קישור) הוא 27.5 ס"מ, כך שהוא לא יתאים למארז...

בקשר לכרטיס המסך שאני הצעתי (Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail) - אני לא בטוח מה אורכו, כי באתר של TMS אין קישור לעמוד המוצר, ויש באתר של Sapphire מספר כרטיסי מסך מדגם HD 7850 2GB (לפי מה שראיתי, כולם אמורים להיות קצרים יותר מ 24.1 ס"מ). בקיצור - לפני שאתה קונה כרטיס מסך תבדוק היטב מה אורכו בכדי שתדע אם הוא מתאים למארז או לא.

3. אין טעם בכלל לחשוב על דיסק קשיח בנפח של 500GB אלא רק על דיסקים בנפח של 1TB או 2TB.

4. המפרט ש Syszone הציע נראה מצויין (כתבתי לך הערות לגביו בהודעה קודמת), אבל שוב - בדוק את העניין עם אורך כרטיס המסך והמארז.

נערך על-ידי smalul

פורסם
  • מחבר

איזה מארז הכי מתאים ל 7870xt? הסילברסטון או fractal design שהוצעו פה?

שאלה נוספת.. האם כדאי להוסיף כונן ssd של 120gb + הכונן הישן שלי במקום כונן רגיל של 1tb?

פורסם

בשני המארזים האלו לא הייתי שם את הכרטיס החמים הזה.

בשני המארזים הספק יושב בחלק העליון(סןפג חום שעולה מעלה), אין פתח אוורור עליון ורק מאוורר 80/92 מילימטר מאחור.

פורסם
  • מחבר

המלצה למארז שיתאים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים