עבור לתוכן

מחשב חדש windows 8.1 64bit

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש שהוא windows 8.1 64bit ורציתי לדעת את כל הדברים שאני צריך להתקין (דרייברים וכו') ודברים שצריך לעשות. כמו כן רציתי לדעת עוד כמה דברים. הנה הדברים שאני רוצה לשאול + לדעת:

1. לאיזה רכיבים של המחשב יש דרייברים שדורשים התקנה חוץ מהכרטיס מסך?

2. האם אני צריך להוריד את הדרייבר לכרטיס מסך מהאתר של Gigabyte או מהאתר של Nviidia?

2. יש לי SSD אז איזה דברים צריך להגדיר כדי שהוא יעבוד בצורה הטובה ביותר?

3. עדכון BIOS זה מסוכן למחשב? אם לא האם זה מומלץ מאוד?

4. כל כמה זמן לנקות את המחשב (חומרתית) והאם יהיה טוב לנקות אותו עם פן?

5. איזה עוד דברים אני צריך על מנת לתחזק את המחשב בצורה הטובה ביותר?

פורסם

1. כנס לאתר של יצרן לוח אם שלך ותוריד משם דריברים עדכניים, windows מתקין את רוב הדריברים בעצמו אך מומלץ לעדכן

2. מאתר של NVidia אם זה מחשב נייח, מאתר היצרן אם זה נייד

2. תבדוק שהSSD מוגדר כ ACHI בביוס ומחובר ב SATA3 על לוח האם

אם יש לך של סמסונג תוריד את התוכנה של סמסונג samsung magician

3. לא מסוכן אם פועלים על פי ההוראות. מומלץ לעדכן אך אם הכל פועל אפשר להמנע.

4. לא ממליץ עם פן. תנקה שאתה רואה צורך נגיד פעם בשנה בניקיונות פסח. אגד אפשר לנקות גם פעם בשנתיים אין איזה לוח זמנים....

5. הכי חשוב להפעיל את הראש.

אם יש דבר אחד שלדעתי הכי חשוב: שאתה מתקין תוכנות גם כאלה שהם חינמיות הרבה פעמים הם באות עם כל מני סרגלי כלים ותוכנות "אופטימיזציה"

שאין בהם שום צורך לכן חשוב לקראות את מה אתה מתקין ולא ללחוץ אוטומטית על כפתור NEXT

נערך על-ידי MeUser

פורסם

לגבי 2 גם אם זה מחשב נייד עדיף לדעתי לעדכן לפי אתר יצרנית השבב Intel/Nvidia/AMD ולא מאתר היצרן של הנייד ששם מנהל ההתקן יכול להיות לא עדכני.

לגבי 4 אני מנקה עם מייבש שער("פן") על קור כבר שנים בצורה זהירה ואין שום בעיות ואני בטוח שיש עוד אנשים שמנקים באותה הצורה, יש גם את מישל מYnet שניקה עם מפוח P: (מיותר לדעתי)

מדריך: להעיף אבק מהמחשב - אבי מנסורי, HWzone

אישית אני מנקה את המחשב פעם בכמה חודשים מאחר ואני לא אוהב שמצטברת כמות מטורפת של אבק וזה גם תלוי בנגישות למחשב אצל כל אחד בכל מקרה כמו שנאמר אין לוח זמנים.

לגבי 5 תעזר בCCleaner שהיא מאוד שימושית רק תשתמש בה בזהירות ואל תמחק דרכה קבצי רישום למשל או שפשוט תשאל בפורום במקרה הצורך, ובמקרים שאתה תוהה מה תופס לך כ"כ הרבה מקום בכונן הקשיח תשתמש בגרסה החינמית של TreeSize .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים