עבור לתוכן

מחפש בקר משחק מומלץ ל PC

Featured Replies

פורסם

אשמח לקבל המלצות לבקרים איתם יש לכם ניסיון טוב, או קראתם עליהם ביקורת טובה,

תודה לעונים

פורסם

אם אתה מדבר על השלט, ההמלצה הקלאסית תשאר שלט ה-Xbox360 למחשב. הוא נח ובנוי מעולה, וגם התמיכה שלו רחבה.

אחריו הייתי שם שלטים דוגמת F510 של לוג'יטק, שהוא גם נהדר.

פורסם

קח בחשבון של360 יש בעיה די רצינית עם ה d-pad שלו.

מצד שני, האנלוגים שלו נהדרים

גם הטריגרים סבבה

פורסם
  • מחבר

אם זה של ה 360 צריך לעשות התאמה לPC? מה זה D-PAD? אנלוגים? מצטער אבל זו הפעם הראושנה שאני רוכש בקר...

פורסם

כל-כך הרבה מדברים על זה שהD-PAD של שלט הXBOX מחורבן, שזה כנראה נכון. לא ניסיתי לשחק לאורך זמן עם השלט של הXBOX ורק קצת עם הF310, אבל מבדיקה ראשונית - כן - הDPAD של הלוג'יטק מרגיש יותר טוב.

כמו כן, יש הבדלים קטנים בlayout - השלטים של לוג'יטק ממקמים את שני הג'ויסטיקים האנלוגיים זה מול זה (כמו בשלט הplaystation) ואת הDPAD בצד שמאל למעלה, בשונה משלט הXBOX.

הטריגרים בXBOX מעט עדיפים לטעמי - יותר רכים. אלה של לוג'יטק נוקשים.

מבחינת הפיצ'רים - השלטים של לוג'יטק עדיפים - יש להם כפתור שמעביר אותם מDirectInput לXInput, בעוד ששלט XBOX ככל שידוע לי תומך מהקופסה רק בXInput. כמו כן ללוגיטק יש כפתור להחלפה בין הanalog left לDPAD.

מדברים הרבה על שטח מת של הF310/F510/F710 ושזה מפריע במשחקים שבהם דרושה רגישות גבוהה (מרוצים, וגם FPS, למרות שעל PC הרוב גם ככה ישחק FPS עם עכבר). מתוך התנסות קצרה - אני לא בטוח עד כמה זה משפיע.

בסופו של דבר, אני חושב שהF310/F510/F710 של לוג'יטק עדיפים במקצת על שלט הXBOX. אבל זו גם פונקציה של מחיר.

ההבדלים ביניהם:

F310 - שלט חוטי פשוט

F510 - חוטי עם ויברציה (כמו שלט חוטי של XBOX)

F710 - אלחוטי עם ויברציה (כמו שלט אלחוטי של XBOX)

פורסם

זה סיכום מעולה!

שים לב שבקרוב יהיה אפשר לקנות שלט xbox one למחשב.

כרגע זה אפשרי עם דרייברים צד שלישי, אבל עוד מעט תהיה תמיכה רישמית.

פורסם

אני בעלים של F310, F510 והשלט של אקסבוקס.

הייתי שם את השלט של XBOX בתור ראשון בנוחות, אולי בעיקר בגלל הגודל שלו.

פורסם
הייתי שם את השלט של XBOX בתור ראשון בנוחות, אולי בעיקר בגלל הגודל שלו.
זו נקודה חשובה, ופה קשה להיות אובייקטיבי, כי לכולנו ידיים בגודל ובצורה מעט שונה.

כשמחזיקים את השלט של XBOX ביד הוא באמת מרגיש נוח מאוד מאוד. השלטים של לוג'יטק קצת פחות, אבל לא התרשמתי שזה משהו קריטי שלא עובר עם מעט הסתגלות. מצד שני, אני בבסיסי שחקן מקלדת ולא מרבה להשתמש בבקרי משחק, אז אולי אני לא דוגמה.

פורסם

לדעתי המיקרוסופט הן יותר נוח והן מרגיש איכותי יותר.

פורסם

אני ממש לא אוהב את השלט של ה 360, מאוד לא נוח, מצד שני יש לי ידיים קטנות. יש 2 בעיות שממש מפריעות לי איתו:

1. יד שמאל מגיעה לזווית לא נוחה כאשר רוצים ללחוץ על הבאמפר (LB) ולהשתמש באנלוג סטיק השמאלי (הם פשוט יותר מידי קרובים אחד לשני). בשלט של סוני לא הרגתי בעיה להגיע לכל כפתור ולהישאר עליו לאורך זמן.

2. אם האצבע מחליקה מהאנלוג השמאלי היא נופלת ישר על ה BACK וזה יכול לחרפן במשחקים כמו TRAILS (ה BACK מתחיל את השלב מההתחלה).

אני מוצא את התכנון של סוני הרבה יותר הגיוני ועם פחות פגמים, אני גם הרבה יותר אוהב את האנלוג סטיק ב DS (גם 3 וגם 4), ב XB360 הוא יכול להכאיב באמצבע ושמעתי תגובות דומות גם על השלט של ה XB1. שלא לדבר על ה d pad העלוב שיש ב 360 (למרות שגם של סוני לא מדהים במיוחד אבל עדיף בהרבה).

בכללי נראה לי שה DS4 עדיף על כל השלטים שיש כרגע בארץ. שוב זה הרבה העדפה אישית, אני חושב שגם ה DS3 עדיף על רוב השלטים שיש בשוק ואני בטוח שהרבה פה יגידו שהוא גרוע.

פורסם

אני חושב שדווקא מבחינת איכות, יש הערכה רבה לשלטים של סוני. במיוחד הD-Pad ביחס לזה של הXBOX...

רק שהם לא תואמים לPC מהקופסה - צריך מתאמים / אמולטורים, בכל מקרה - התעסקות.

השלטים של לוג'יטק הם אופציה טובה למי שאוהב את הlayout של הסוני, ורוצה DPAD איכותי יותר, אבל גם תאימות כמו זו של שלט הXBOX ואף יותר מכך (בגלל מצב הDirectInput). אני מוצא שהיתרונות האלה שווים את החסרון המסוים בגימור לעומת שלט הXBOX (שכן מרגיש מעט איכותי יותר). במיוחד אם משיגים אותם במחיר יותר נמוך (מה שלא תמיד קורה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים