עבור לתוכן

מפרט מחשב עד 5000 לגיימינג כולל מסך

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא אכפת לי אבל אם אפשר פחות מ5 אלף אז זה בסדר.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר קצת פחות אם זה משתלם.2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו כדומה)? משחקים כבדים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: CSGO על איכות הכי גבוהה FIFA 2015 הGTA החדש שיצא וכל משחק חדש שיצא אני רוצה שיעבוד לי על האיכות הכי גבוהה .

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני צריך מסך אני רוצה מסך איכותי ב24 אינץ'.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן . עכבר, פד לעכבר , מקלדת ורמקולים.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב לי אבל קצת רעש זה בסדר.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?ווינדוז 8.1 ושירכיבו לי בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני רוצה לקבל את המחשב וישר לשחק בו. ואני רוצה עכבר פד לעכבר מקלדת ו 2 רמקולים איכותיים וכרטיס מסך חזק ברמה גבוהה מאוד. ומערכת הפעלה 64 ביט. התקציב עד 5 אלף אבל אם יש ב4500 גם זה בסדר העיקר שמחשב הזה ישרת אותי הרבה לשנים הקרובות תודה מראש.

פורסם

ברוך הבא לפורום.

1. הייתי ממליץ להתייעץ בפורום ציוד הקפי בקשר לעכבר פד ומקלדת.

2. כללתי מסך 23 אינץ' מעולה ומומלץ, מסך 24 אינץ יעלה כמה מאות יותר, יש גם את זה במחיר נחמד אך הוא עם רזולוציה נמוכה יותר מאשר ה24 אינץ הזה.

3. בקשר למערכת ההפעלה, הייתי מנסה לרכוש דרך מישהו שעובד במשרד החינוך בכמה עשרות שקלים, אם תרכוש כרגע הדבר ינגוס לך בכ-350 שקלים מהתקציב ויבוא על

חשבון חומרה חזקה.

שני מפרטים לשיקולך, האחד כולל כרטיס מסך חזק וללא מערכת הפעלה ואילו השני כולל מערכת הפעלה אך עם כרטיס מסך מעט חלש יותר:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪920

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪135

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪660

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪319

כרטיס מסך:

Gigabyte 7970 3GB GDDR5 OC - מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪1189

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪418

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪284

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪855

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5114

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5012 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/2y76jgrx

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪920

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪135

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪660

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪319

כרטיס מסך:

Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail - מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪789

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪418

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪284

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

מסך:

תוכנות:

Windows 8.1 Premium English 64bit - בקניית מחשב בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪345

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5059

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4958 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/96nplgaw

פורסם

מסך:

לא עדיף לו כבר ללכת על זה?

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P2414H

שלפי מה שהבנתי (מהבירור הקצרצר שעשיתי ובסוף לא קניתי, כי הלכתי על מסך של BENQ שאין בארץ) מהאשכול של המפרט שלי אם אתה זוכר (וגם עוד אשכולות כשחיפשתי), שזה יותר טוב (וגם 24 אינץ')

והמחיר דיי זהה

פורסם

^ כל חנות והחומרה המשתלמת שיש לה.

אם שואלים מה אני הייתי עושה - היות ויש כ"כ הרבה דרישות שגוזלות כסף מהתקציב אבל עדיין בסופו של דבר המטרה העיקרית זה גיימינג, זה אולי לרכוש כרטיס מסך מתוקן מהיצרן עם שנתיים וחצי אחריות במקום שלוש אבל במחיר נמוך משמעותית כמו שיש כרגע בפלונטר.

הנה למשל מפרט הבסיס (כולל מסך 24", וינדוס - רק לבחור מראש אם עברית או אנגלית אך ללא ציוד הקפי):

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=2802

+ כרטיס מסך:

http://plonter.com/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu

כך שפחות מ-5500~ אפשר להשיג מחשב מעולה כולל ציוד הקפי, אז אני ממליץ לתת את הפוש הזה בתקציב ע"מ לקבל אחלה מפרט מבלי להתפשר כמעט על שום דבר.

פורסם
  • מחבר

תקשיבו התכוונתי לזה שיש לי תקציב ל5000 לא כולל ציוד היקפי האם בעקבות זה אתם חושבים שאני צריך לשדרג רכיבים כמו לדוגמא הכרטיס מסך? תודה . ובעצם אין לי בעיה לשלם יותר מ5000 אז ככה שגם אם זה יגיע ל6 אלף זה בסדר מבחינתי העיקר שזה יהיה משתלם והמחשב יהיה מחשב טוב!

פורסם
^ כל חנות והחומרה המשתלמת שיש לה.

יכול להיות שאני מפספס את הנקודה שלך, אבל לא הבנתי איך זה רלוונטי?

מה מונע ממנו להזמין את המחשב מ-TMS אבל את המסך מ-PLONTER?

פורסם
  • מחבר

אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטי!!! ותגידו אפשר שיתקינו לי את הווינדוז מבלי שאני יקבל את הדיסק? ואז זה יעלה לי פחות כסף.

פורסם
  • מחבר

בבקשה תענו זה חשוב לי אני רוצה להזמין כבר מחשב!!

פורסם

תראה את התגובה הקודמת שלי, שמתי לך אחלה מפרט אך עם כרטיס מסך משופץ מהחברה (אבל זול משמעותית ועם שנתיים וחצי אחריות). אם אתה רוצה חדש (או ללכת על GTX770 שמקביל לו בביצועים מבית אנוידיה) זה יעלה לך עוד משהו כמו 600 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

יאיר כנראה אני קונה את מה שהמלצת אחי ויש לי 2 שאלות. המסך שהבאת לי הוא מסך טוב? ולגבי הכרטיס מסך יש משהו יותר טוב?? אני לא ממש מבין במחשבים זו פעם ראשונה שאני קונה מחשב ואני רוצה מחשב ברמה שישאר לי להרבה שנים. (אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטי איך אני ידע מה מתאים?)

פורסם
  • מחבר

??

פורסם

יש מפרטים חזקים יותר ואפשר לשפר הרבה דברים כמו מארז, ספק ועוד, השאלה מה העדפות שלך. בכללי המחשב הזה יריץ משחקים מודרניים כבדים על הגדרות גבוהות לרוב (אם כי לא מקסימאליות / פילטרים אם אתה רוצה שהם ירוצו חלק...) ובכללי משחקים מודרניים שהם לא כ"כ כבדים יריץ על הגדרות מקסימאליות. כרטיס מסך חזק יותר יעלה בערך עוד 1400 ש"ח (שהוא חדש ולא משופץ כמו ששמתי לך), לכן אני בספק אם זה יהיה משתלם עבורך.

בנוגע לכרטיס רשת אלחוטי - אתה יכול לקנות אחד שהוא USB, לרוב עולה באיזור ה-70-100 ש"ח (לרוב של D-Link טובים), בקש מהחנות שיביאו לך אותו בנוסף למפרט.

פורסם
  • מחבר

מה המשמעות של הכרטיס מסך שהבאת לי, מה הכוונה לכרטיס מסך משופץ, מה ההשלכות של זה?

- - - תגובה אוחדה: - - -

?

פורסם

כרטיס מסך שהוחזר ליצרן, הוחלף בו רכיב והוא הוגדר משופץ, הוא עדיין כולל אחריות של שנתיים וחצי.

פורסם
  • מחבר

שווה לי לקנות את זה?

- - - תגובה אוחדה: - - -

או שלקנות כרטיס מסך יותר יקר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים