פורסם 2014 במאי 1411 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא אכפת לי אבל אם אפשר פחות מ5 אלף אז זה בסדר.ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר קצת פחות אם זה משתלם.2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו כדומה)? משחקים כבדיםא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: CSGO על איכות הכי גבוהה FIFA 2015 הGTA החדש שיצא וכל משחק חדש שיצא אני רוצה שיעבוד לי על האיכות הכי גבוהה .-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני צריך מסך אני רוצה מסך איכותי ב24 אינץ'.-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן . עכבר, פד לעכבר , מקלדת ורמקולים.5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב לי אבל קצת רעש זה בסדר.6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?ווינדוז 8.1 ושירכיבו לי בחנות.8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים.10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני רוצה לקבל את המחשב וישר לשחק בו. ואני רוצה עכבר פד לעכבר מקלדת ו 2 רמקולים איכותיים וכרטיס מסך חזק ברמה גבוהה מאוד. ומערכת הפעלה 64 ביט. התקציב עד 5 אלף אבל אם יש ב4500 גם זה בסדר העיקר שמחשב הזה ישרת אותי הרבה לשנים הקרובות תודה מראש. נערך 2014 במאי 1411 שנים על-ידי Bishop1
פורסם 2014 במאי 1511 שנים ברוך הבא לפורום.1. הייתי ממליץ להתייעץ בפורום ציוד הקפי בקשר לעכבר פד ומקלדת.2. כללתי מסך 23 אינץ' מעולה ומומלץ, מסך 24 אינץ יעלה כמה מאות יותר, יש גם את זה במחיר נחמד אך הוא עם רזולוציה נמוכה יותר מאשר ה24 אינץ הזה.3. בקשר למערכת ההפעלה, הייתי מנסה לרכוש דרך מישהו שעובד במשרד החינוך בכמה עשרות שקלים, אם תרכוש כרגע הדבר ינגוס לך בכ-350 שקלים מהתקציב ויבוא על חשבון חומרה חזקה.שני מפרטים לשיקולך, האחד כולל כרטיס מסך חזק וללא מערכת הפעלה ואילו השני כולל מערכת הפעלה אך עם כרטיס מסך מעט חלש יותר:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Core i5-4590 LGA1150 Trayכמות: 1 - מחיר: ₪920קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer i11כמות: 1 - מחיר: ₪135לוח אם:Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪239מארז:באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪660זיכרון:Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪319כרטיס מסך:Gigabyte 7970 3GB GDDR5 OC - מבצעכמות: 1 - מחיר: ₪1189קשיח למחשב שולחני:Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inchכמות: 1 - מחיר: ₪418קשיח למחשב שולחני:Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3כמות: 1 - מחיר: ₪284כונן אופטי:Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATAכמות: 1 - מחיר: ₪95מסך:DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HMכמות: 1 - מחיר: ₪855הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודהכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪5114המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5012 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/2y76jgrx---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Core i5-4590 LGA1150 Trayכמות: 1 - מחיר: ₪920קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer i11כמות: 1 - מחיר: ₪135לוח אם:Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪239מארז:באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪660זיכרון:Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪319כרטיס מסך:Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail - מבצעכמות: 1 - מחיר: ₪789קשיח למחשב שולחני:Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inchכמות: 1 - מחיר: ₪418קשיח למחשב שולחני:Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3כמות: 1 - מחיר: ₪284כונן אופטי:Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATAכמות: 1 - מחיר: ₪95מסך:DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HMכמות: 1 - מחיר: ₪855תוכנות:Windows 8.1 Premium English 64bit - בקניית מחשב בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪345הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודהכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪5059המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4958 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/96nplgaw
פורסם 2014 במאי 1711 שנים מסך:DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HMכמות: 1 - מחיר: ₪855לא עדיף לו כבר ללכת על זה?http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P2414Hשלפי מה שהבנתי (מהבירור הקצרצר שעשיתי ובסוף לא קניתי, כי הלכתי על מסך של BENQ שאין בארץ) מהאשכול של המפרט שלי אם אתה זוכר (וגם עוד אשכולות כשחיפשתי), שזה יותר טוב (וגם 24 אינץ')והמחיר דיי זהה
פורסם 2014 במאי 1711 שנים ^ כל חנות והחומרה המשתלמת שיש לה.אם שואלים מה אני הייתי עושה - היות ויש כ"כ הרבה דרישות שגוזלות כסף מהתקציב אבל עדיין בסופו של דבר המטרה העיקרית זה גיימינג, זה אולי לרכוש כרטיס מסך מתוקן מהיצרן עם שנתיים וחצי אחריות במקום שלוש אבל במחיר נמוך משמעותית כמו שיש כרגע בפלונטר.הנה למשל מפרט הבסיס (כולל מסך 24", וינדוס - רק לבחור מראש אם עברית או אנגלית אך ללא ציוד הקפי):http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=2802+ כרטיס מסך:http://plonter.com/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOuכך שפחות מ-5500~ אפשר להשיג מחשב מעולה כולל ציוד הקפי, אז אני ממליץ לתת את הפוש הזה בתקציב ע"מ לקבל אחלה מפרט מבלי להתפשר כמעט על שום דבר.
פורסם 2014 במאי 1711 שנים מחבר תקשיבו התכוונתי לזה שיש לי תקציב ל5000 לא כולל ציוד היקפי האם בעקבות זה אתם חושבים שאני צריך לשדרג רכיבים כמו לדוגמא הכרטיס מסך? תודה . ובעצם אין לי בעיה לשלם יותר מ5000 אז ככה שגם אם זה יגיע ל6 אלף זה בסדר מבחינתי העיקר שזה יהיה משתלם והמחשב יהיה מחשב טוב!
פורסם 2014 במאי 1711 שנים ^ כל חנות והחומרה המשתלמת שיש לה.יכול להיות שאני מפספס את הנקודה שלך, אבל לא הבנתי איך זה רלוונטי?מה מונע ממנו להזמין את המחשב מ-TMS אבל את המסך מ-PLONTER?
פורסם 2014 במאי 1711 שנים מחבר אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטי!!! ותגידו אפשר שיתקינו לי את הווינדוז מבלי שאני יקבל את הדיסק? ואז זה יעלה לי פחות כסף. נערך 2014 במאי 1811 שנים על-ידי Bishop1
פורסם 2014 במאי 1911 שנים תראה את התגובה הקודמת שלי, שמתי לך אחלה מפרט אך עם כרטיס מסך משופץ מהחברה (אבל זול משמעותית ועם שנתיים וחצי אחריות). אם אתה רוצה חדש (או ללכת על GTX770 שמקביל לו בביצועים מבית אנוידיה) זה יעלה לך עוד משהו כמו 600 ש"ח.
פורסם 2014 במאי 1911 שנים מחבר יאיר כנראה אני קונה את מה שהמלצת אחי ויש לי 2 שאלות. המסך שהבאת לי הוא מסך טוב? ולגבי הכרטיס מסך יש משהו יותר טוב?? אני לא ממש מבין במחשבים זו פעם ראשונה שאני קונה מחשב ואני רוצה מחשב ברמה שישאר לי להרבה שנים. (אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטי איך אני ידע מה מתאים?) נערך 2014 במאי 1911 שנים על-ידי Bishop1
פורסם 2014 במאי 2011 שנים יש מפרטים חזקים יותר ואפשר לשפר הרבה דברים כמו מארז, ספק ועוד, השאלה מה העדפות שלך. בכללי המחשב הזה יריץ משחקים מודרניים כבדים על הגדרות גבוהות לרוב (אם כי לא מקסימאליות / פילטרים אם אתה רוצה שהם ירוצו חלק...) ובכללי משחקים מודרניים שהם לא כ"כ כבדים יריץ על הגדרות מקסימאליות. כרטיס מסך חזק יותר יעלה בערך עוד 1400 ש"ח (שהוא חדש ולא משופץ כמו ששמתי לך), לכן אני בספק אם זה יהיה משתלם עבורך.בנוגע לכרטיס רשת אלחוטי - אתה יכול לקנות אחד שהוא USB, לרוב עולה באיזור ה-70-100 ש"ח (לרוב של D-Link טובים), בקש מהחנות שיביאו לך אותו בנוסף למפרט.
פורסם 2014 במאי 2011 שנים מחבר מה המשמעות של הכרטיס מסך שהבאת לי, מה הכוונה לכרטיס מסך משופץ, מה ההשלכות של זה?- - - תגובה אוחדה: - - -?
פורסם 2014 במאי 2011 שנים כרטיס מסך שהוחזר ליצרן, הוחלף בו רכיב והוא הוגדר משופץ, הוא עדיין כולל אחריות של שנתיים וחצי.
פורסם 2014 במאי 2011 שנים מחבר שווה לי לקנות את זה?- - - תגובה אוחדה: - - -או שלקנות כרטיס מסך יותר יקר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.