עבור לתוכן

"עוד סיבה..." מאת Johnny. לי מותר להגיב?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

"4. נראה אותך משיג מהירות כזו עם מאוורר כזה ובטמפ' הזו עם כל מעבד של AMD !!!"

טוב. כשאתה אומר מהירות כזו, אתה מתכוון ל2300MHz או למהירות שתגיע לאותם ביצועים של 2300MHz נורת'ווד?

כי מה שמשנה זה הביצועים לא המהירות, אתה יודע, זה קצת עצוב לומר אבל מעבד במהירות 1.73GHz של AMD עוקף כמעט בכל מבחן ביצועים אפשרי מעבד נורת'ווד 2.2GHz של אינטל (פער של (לא נעים לומר אבל....) 470MHz וAMD עדיין מגיע לאותם ביצועים וברוב המקרים עוקף אותו). עכשיו אתה מבין שמהירות זה לא הכל? כי אם מהירות זה כן היה הכל, פנטיום 4 ממזמן היה מכסח לAMD ת'צורה.

"נראה אותך משיג מהירות כזו עם מאוורר כזה ובטמפ' הזו"

1. עם מאוורר כזה? אתה בטח מתכוון עם עוצמת רעש כזו. בוא נקע מעבד שקט וחזק: Volcano 7. מאוורר עם עוצמת רעש חלשה.

2. דיברת על טמפ'? מה זה משנה לך? זה מחמם אותך או משהו? (שאני אדע)

והבעיה של הטמפ' תפטר בעוד חודשים כשAMD יוציאו מעבדים בתהליך 0.13..... ואז גם ביצועי האוברקלוקינג יישתפרו וגם בטמפ'. תזכור שAMD היא חברה הרבה יותר קטנה מאינטל, אז זה לוקח קצת זמן.......

פורסם

1. בזמן שהתווכחנו הספקתי לשנות את מהירות המעבד שלי ל-2.4 וכפי שתרראה בתמונה למעלה ללא כל שינוי בטמפ'.

2. המאוורר המקורי של אינטל שקט ביותר.

3. הטמפ' כן משנה לי בכדי לשמור על חיים ארוכים יותר של המעבד והלוח !

4. לסיכום אשאל אות שאלה:

מה היית מעדיף- פורש בוקסטר 911 טורבו (שעולה המון אך אין מתחרים לביצועים) או אימפרזה טורבו WRX (שעולה הרבה פחות אך, מה לעשות, היא לא פורש) ??

פורסם
  • מחבר

"1. בזמן שהתווכחנו הספקתי לשנות את מהירות המעבד שלי ל-2.4 וכפי שתרראה בתמונה למעלה ללא כל שינוי בטמפ'.

2. המאוורר המקורי של אינטל שקט ביותר.

3. הטמפ' כן משנה לי בכדי לשמור על חיים ארוכים יותר של המעבד והלוח !"

1. יפה! עם קירור... פה אני כבר מודה שכדי להגיע לרמה כזאת של ביצועים (1.94GHz) צריך מאוורר קצת יותר חזק מVOLCANO 7..... אבל יש חזקים ושקטים. (.................) עדיין, לאינטל יש נקודה מנצחת והיא שהם עובדים ב0.13, אבל עוד חודשיים זה ייגמר ולא יהיה לך להגיד כלום בקשר לזה כי גם AMD יראו יכולות OC מדהימות......

2. SO WHAT וVOLCANO 7 לא?

3. אה באמת?????!!! אתה יודע שכשאתה עושה OC למעבד שלך (מעל 200MHz-300MHz) אתה מקצר את חיי המעבד שלך בחצי בערך? ואם זה לא מספיק, הידעת שכל מעבד היום נועד לחיות בין 10-15 שנים, זה יהיה כזה אסון אם המעבד שלך יחייה רק 10 שנים? (אני מבספק אם לא תחליף איזה 3 מחשבים עד אז......) חוץ מזה כל העניין של הטמפ' זה נקודה טובה לאינטל זמנית כי מה תגיד כאשר לAMD גם יהיו מעבדים ב0.13.

ומה תגיד, כשAMD תוציא את Hammer שזה דור חדש לגמרי של מעבדים, ואינטל תתקע עם פנטיום 4 עד סוף 2005 בערך אם לא יותר (נכון שהיא תשפר אותו..... אבל עדיין..... גם HAMMER יישתפר כל הזמן. לפחות כשהאמר יצא הוא יאכל את נורת'ווד לארוחת בוקר, ואז זה יהיה אומנם לא פייר כי זה דור חדש אבל גם נורת'ווד זה סוג של דור חדש במעבדי הפנטיום 4. אז אתה מנצל את זה שנורת'ווד עכשיו הכי טוב, ואחרים בסוף 2002 כשיצא האמר ינצלו את זה שהאמר הכי טוב ויעשו לו אותו הדבר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים