עבור לתוכן

המלצה על DOK

Featured Replies

פורסם

ה-Sandisk Ultra 8GB שלי עומד להסתם. אני משתמש בו לגיבוי רוב הקבצים שלי (קובצי התקנה של תוכנות, משחקי דוס, חלק מהמסמכים שלי, סירטונים ועוד), וכן לאחסון זמני של התמונות מהמצלמה שלי במידה ואני לא ליד המחשב שלי, לפני העברתן לדיסק הקשיח שלי.

אני רוצה לקנות באופיס דיפו התקן אחסון נייד (DOK) נוסף בשביל להעביר חלק מהנתונים אליו ולגבות גם משחקי דוס מהמחשב של אבא שלי.

איזה תוצרת ודגם של DOK הוא אמין ומהיר (קיבולת מומלצת של 8GB ומעלה) ובמחיר סביר?

עוד משהוא: האם DOK שמפורמט ל-NTFS פחות מועד להתאפסות ולקריסה ולאובדן מידע מאשר FAT32 (מערכת קבצים ברירת מחדל שרוב ה-DOKים מגיעים איתה)? (קראתי בויקיפדיה פעם ש-DOK רגיש לתקלות ושאם מוציאים אותו תוך כדי תהליך כתיבה אליו, כל המידע שבו הולך לתמיון)

פורסם

וגם 'באופיס דיפו' זה בדווקא?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שעד 500 ש"ח יהיה סביר.

במקור רציתי לקנות באופיס דיפו שבחוצות המפרץ עם אבא שלי, כי חשבתי שבאופיס דיפו יש מבחר רב יחסית. בסוף אבא שלי הציע לקנות בבאג שבסינמול, שכן אנחנו הולכים לקניון בכל מקרה ביום שני הקרוב.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה DOK. מומלץ בקיבולת של 8GB ומעלה. 500 ש"ח זה יותר מדי בשביל DOK בקיבולת זאת?

פורסם

חוזר על ההמלצה שלי ושל רבים אחרים אולטרה אקסטרים של סאן דיסק.

הdok הטוב ביותר

פורסם

אם יש לו די והותר כסף בשביל פורש למה לקנות יונדאי

פורסם

_Amaterasu_

אתה רציני?!

הבנאדם השתמש עד היום בדיסק און קי של כ-8GB והוא אומר שזה עומד להתמלא.

ברור מאליו שלבנאדם אין שמץ על מחירי דיסק און קי ולכן קבע כי תקציבו כ-500 ש"ח.

האם שאלת לפני ההצעה הזאת אם בכלל יש לו צורך בכמות כזו גדולה? האם יש לו בכלל USB3 במחשב כדי שהוא יוכל לנצל אותו כמו שצריך?

לפותח הדיון, התקציב שהבאת הוא גדול, גדול מאוד אפילו, היום 32GB עולה 70-100 ש"ח לדיסק און קי במהירות סבירה, קצת יותר למהירות גבוהה יותר.

כמה נפח הינך צריך והאם העניין של המהירות מאוד חשוב עבורך.

פורסם

האם יש לו בכלל USB3 במחשב כדי שהוא יוכל לנצל אותו כמו שצריך?

זו לא טענה.

usb 3 הוא התקן חובה זה זמן רב גם אם במקרה המחשבים שלו לא כוללים , עוד שנה שהם יכללו הוא 'ירוויח' דיסק און קי איטי להחריד אודות לחסכן אונימי שגש בפורום...

בקשר לקיבולת שיבחר את מה שמתאים לו.

פורסם

לפותח הטרד, תקנה את Sandisk Xtreme 3.0:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10037

אתה מקבל פה DOK הכי טוב (בנפח ובמהירות) למחיר שלו (יש גרסת 64GB גם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים