עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית נייד בארה"ב, 900$

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני טס חודש הבא לארה"ב ומעוניין לקנות מחשב נייד שם, אשמח להמלצות לפי הקריטריונים שהצבתי.

אני מתעד ללמוד באוניברסיטה בחו"ל שנה הבאה ולכן אני "מכין את השטח".

מטרות המחשב: עבודות משרדיות - אופיס, סביבת אינטרנט וקריאה מרובה של טקסטים, לכן איכות המסך סופר חשובה!

סרטים - כמובן FHD.

גודל המסך: 15.6", מעדיף מט, כיוון שמסך מבריק מגביל את נוחות הצפייה.

מעדיף שמקלדת המחשב תהיה מוארת, אני מרבה ללמוד גם בלילה וזה פיצ'ר חשוב מבחינתי.

יתרון שיכול להיות, זה ריבוי קיצורים במקלדת, לעבודה קלה וחלקה יותר במחשב.

עדיפות למחשב כמה שיותר קל, היות ואני אצטרך להתנייד אתו וכמובן זמן סוללה ארוך כמה שאפשר במגבלות התקציב וכו'

חייבת להיות לפחות יציאת USB3 אחת וחיבור HDMI (עדיף בגודל מלא כדי להימנע ממתאם)

לגבי האחסון: חשבתי על שילוב של SSD ו-HDD, אלא אם כן יהיה כונן SSD עם נפח של לפחות 256GB.

כונן אופטי פחות קריטי במחשב.

חשוב לי שתהיה מצלמה לביצוע שיחות ואולי אחריות הבינלאומית, כיוון ואני מתכוון ללמוד בחו"ל זו אפשרות חשובה. כל זאת במידה והיא לא מגבילה את אפשרויות הרכישה למחשבים "חלשים" יחסית.

בסה"כ אני מחפש מחשב אמין, איכותי, בעל איכות בניה טובה ואמידה, שישרת אותי נאמנה במשימות היום יומיות בלימודים.

אשמח גם אם תמליצו לי על מקום לרכוש ממנו את המחשב.

תודה מראש על כל עזרה

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

במקרה שלי אני מתכוון ללמוד באירופה.

למרות זאת, אני עדיין אשמח להמלצה על דגם מסוים, למרות שאיני זכאי להנחה

תודה

פורסם
  • מחבר

אשמח להצעות בנושא מחברי הפורום....

פורסם

אתה סגור על 15"? מדובר במחשבים כבדים למדי.

היה לי 13" ששקל 2.2KG ונמאס לי מהמשקל שלו.

פורסם
  • מחבר

כן, אני מעוניין ב15.6" כיוון ויש לי כרגע מחשב עם מסך 14" והוא מרגיש לי קטן מידי, למרות שאני מגדיל את הכתב ושומר על זווית ומרחק צפייה נכונים ככול שניתן.

היות והשתמשתי רבות במחשב שלי שהינו כאמור 14", אני מבין את חשיבות גודל המסך בזמן קריאת טקסטים רבים ועניין עייפות העין.

את סוגיית המשקל אני מוכן לסבול בתמורה לנוחות עבודה, מה גם שישנם מחשבים דקים וקלים למדי בגדלים הללו (כל קטגוריית האולטרהבוקים).

תודה

פורסם
  • מחבר

אני עדיין מחפש...

פורסם
אני לא יכול להמליץ לך על דגם מסוים אבל בתור סטודנט במוסד אמריקאי את זכאי ל10% הנחה בחנות של מיקרוסופט שגם ככה מציעה דגמים מצויינים במחירים מצחיקים.

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/list/Laptops/categoryID.62685400

לדעתי כל סטודנט זכאי להנחה כלשהי. מדובר בהליך שאורך כמה ימים אבל צריך לשלוח אליהם אישור לימודים, מיקרוסופט מאשרים ואז אתה זכאי להנחה.

פורסם
  • מחבר

עדיין רלוונטי

פורסם

אני יכול להמליץ לך על הדגם שאני קניתי ASUS N56VJ' עונה פחות או יותר על כל הדרישות שלך. יצאה גרסה חדשה יותר עכשיו עם מעבד hashwell כדאי לך לבדוק אותה. החסרון היחיד הוא זמן סוללה (בסיבות 3 שעות) ומשקל של 2KG שהתרגלתי אליו אבל הוא עדיין קצת מעמסה ולא מאוד נוח.

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאין חיה כזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים