עבור לתוכן

להיות שמאלני במדינת ישראל...

Featured Replies

פורסם

אם אובמה ירצה להצביע במועצת הביטחון של האו"ם נגד ישראל, ויהיה מוכן לקבל את כל ההשלכות של המהלך, הוא יעשה זאת.

לא ליבני ולא זועבי ישנו את הדבר.

קשה לי להאמין שהוא יעשה זאת.

אובמה נשיא מחושב והססן.

בכל מקרה מה האלטרנטיבה?

לעשות צעדי התאבדות חד צדדיים?

חייבים לומר לא לכל הסחטנים שרוצים לדרדר את ישראל מבחינה בטחונית בלחץ של אנסים ורוצחים מהסוג הכי גרוע בהיסטוריה.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 297.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קשה לך להאמין ?.

ביבי היה צריך למצוא דרך למנוע את זה .

הוא פשוט לא מתפקד , ואני לא מזכיר בכלל את ההעלמות המסתורית שלו בצוק איתן שהיו שמועות שהוא התמוטט .

אפילו שרון הסתדר עם האמריקאים . ביבי פשוט מושך שנאה אליו .

ליבני לא יותר שמאל מאולמרט , ואולמרט לא עשה שלום .

פורסם

אולמרט היה עסקן מושחת שמכר את המדינה לכל דורש.

ליבני תתן גם בחינם.

פורסם
ארט, צר לי אבל אתה מנותק ממה שהיה בימים האחרונים.

ממשלת ישראל הנוכחית החריבה יחסים היסטוריים עם ארה"ב עד כדי הגעה למצב שארה"ב שקלה לא להטיל וטו בניגוד לאינטרס הישראלי.

אולי הפוך? אולי ממשלת ארה"ב הנוכחית החריבה יחסים היסטוריים עם ישראל ?

מה ביבי עשה מהצד הימני שלא עשו כל ממשלות ישראל בעבר? בנה בירושלים?

נכון, הוא לא עשה צעדים שיביאו את החמאס לשלוט ביהודה ושומרון, או המשך של ורת השלבים. ממש נורא ואיום, ומראה כמה ישראל לא ידידה טובה של ארה"ב ולכן הצעדים של אובמה ידיד ישראל הם מצוינים, וממש תודה ללבני האומרת בתמימות לקרי: הצעדים שלכם בסה"כ הם בסדר, רק הבעיה בהם שהם עלולים לחזק את הימין, אז חכו לאחר הבחירות.

פורסם

ממשלת ישראל הנוכחית דאגה להחריב את היחסים עם ארה"ב

אם זה בנסיון התערבות בוטה בבחירות האחרונות שם (תמיכה ברפובליקנים) ואם בהתבטאויות נגד האמריקאים ("קרי משיחי ואובססיבי...")

אם ארה"ב הגיעה למצב שהם טוענים שביבי נמצא על הקשת האוטיסטית (אספרגר) זה אומר דרשני.

פורסם

זה בהחלט נכון ופשוט אי אפשר לסובב את זה אחרת.

בוגי יעלון עשה נזק עצום מהבחינה הזו למדינת ישראל וביבי ברוב המקרים תמך בו בשתיקה.

גם אם הוא צודק, יש דברים שלא אומרים. בטח שלא למעצמת על שצריכה לאשר כל כמה חודשים רכישת נשק מתקדם ומטוסים לצה"ל. מעצמת על שמימנה לנו את כיפות ברזל.

ליברמן כבר שנים לא מתפקד כשר חוץ, ולמעשה הפקיר את הזירה האירופאית והאמריקאית לתועמלנים הפרו-פלסטיניים.

בטח שכן, הממשל האנטישמי של אובמה תומך בטרור איסלמי כבר שנים, ופועל נגד ישראל בלי סוף.

זו הגזמה פראית ומנותקת מהמציאות.

כן, הם מנסים לכופף את ידינו לטובת ויתורים לאבו מאזן כדי לקדם את רעיון שתי המדינות, בו אובמה מאמין. ואכן, אובמה מקדם את יחסי החוץ עם מדינות מוסלמיות מסוימות.

אבל על פי מקורות ישראלים דווקא, תקופת אובמה הביאה לשיא את שיתוף הפעולה הבטחוני עם ישראל, והאמריקאים הסכימו למכור לנו נשק שבעבר לא הצלחנו לקבל מהם, הן מבחינת איכות והן מבחינת כמויות. למרות כל הבטחותיו טרם הבחירות, אובמה עדיין נלחם נגד ארגוני אסלאם קיצוני במזרח התיכון (או ישירות או ע"י חימוש/אימונים של כוחות מקומיים). הסנקציות על האיראנים עדיין בתוקף ולאחרונה הוא גם הטיל סנקציות על הרוסים, ידידיהם של האיראנים והסורים.

פורסם
ממשלת ישראל הנוכחית דאגה להחריב את היחסים עם ארה"ב

אם זה בנסיון התערבות בוטה בבחירות האחרונות שם (תמיכה ברפובליקנים) ואם בהתבטאויות נגד האמריקאים ("קרי משיחי ואובססיבי...")

אם ארה"ב הגיעה למצב שהם טוענים שביבי נמצא על הקשת האוטיסטית (אספרגר) זה אומר דרשני.

תסמונת האישה המוכה?

פורסם

כמה שנינות בתגובה אחת, פשוט מדהים.

אגב, זה מתאים יותר למצביעי ביבי.

פורסם

מה אתה רוצה שאני אגיב? הממשל הנוכחי מתנגד לישראל בכל צעד ואתה מאשים את ביבי?

פורסם

אתה מעוות את המציאות, זה ממש לא המצב (בניגוד לתמונה שישראל היום מנסה לצייר)

פורסם

אני לא קורא ישראל היום. צריך להיות עיוור וטיפש כדי לחשוב שהממשל הנוכחי הוא לא פחות מעויין לישראל.

פורסם

אתה קורא פה בפורום ומושפע מאחרים שכן. יאללה, תתחיל בהוכחות, הרי אם הממשל כל כך עויין לא יהיו לך בעיות למצוא לכך סימוכין. מציע שתתחיל בחוק "השותפות האסטרטגית בין ישראל וארה"ב" שעבר לפני כמה חודשים.

אגב, אין לי ספק שאובמה לא ממש מסמפט ברמה האישית את ביבי. אבל קשה להאשים אותו. גם אתה לא היית מסמפט מישהו שניסה לעזור ליריבים שלך.

פורסם

אני צריך להזכיר לך מי שולט בקונגרס כרגע?

פורסם

מחכה לסימוכין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים