עבור לתוכן

להיות שמאלני במדינת ישראל...

Featured Replies

פורסם

אה, הבנתי.

אתה עדיין תחת הרושם שמי שבאמת התחיל את המערכה הזאת היה החמאס.

כל הדם של עמינו אבל גם של עזה הוא עליך ועל שכמותך שגורמים לערבים להזות שיש להם סיכוי נגדנו בכוח.

תורת קורי העכביש של נסראללה בנויה על גידולים סרטניים כמוך.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 297.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
אה, הבנתי.

אתה עדיין תחת הרושם שמי שבאמת התחיל את המערכה הזאת היה החמאס.

תסמונת היהודי הגלותי, שתמיד מעדיף לכוף ראשו ולקוות שהוא יישאר בחיים עד שהסערה תחלוף.

אפילו גרוע מכך - אתה תועמלן של תפישת "הקוזק הנגזל".

העמדות שלך הזויות והראייה שלך כה מעוותת, עד שאתה פשוט חסר תקנה.

פורסם

חברה שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, אבל אני בעד אחדות עכשיו ולא התרחקות.

אני בטוח שגם ariebel דואג עכשיו מאוד לחיילים. אני בטוח שבסך הכול טובת המדינה עומדת תמיד לנגד עיניו גם אם הדרך שהוא מביע זאת(דעותיו) נראות לנו הזויות.

זה לא זמן לשמאל וימין, וזה לא זמן לדברי ארס.

רציתי לשתף:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4549466,00.html

אני מכבד את אביב גפן על המילים האלה, ועל המעשה בלי קשר לדעותיו. בואו ננסה ללמוד.

אין בעיה לתת ביקורת בונה או לנהל וויכוח, אבל שלל "איחולים" והאשמות לא תורמים שום דבר כרגע.

נערך על-ידי FARKASH7

פורסם

מסר פשוט ולעניין. ובקצרה למי שמתעצל. חפשו בגוגל תמונות israel kids, ואח"ח חפשו hamas kids.

פרקש, אין שום בעיה. ברגע שהפסיכיים הללו ישמרו את הרעל בתוך הנשמה שלהם, אני גם יסתום. אך אסור לתת להם להפיץ את אותו רעל בלי מחיר. זהו סוג של כניעה לטרור שלהם. (וכן, הרעל למעלה שם את עצמו בצד של החמאס)

המפלגה הנאו-נאצית NPD, מגנה את הפרת חוקי המלחמה של בעלות הברית, רואה בהפצצת דרזדן "שואה של פצצות" ואפילו מקימת "יום זיכרון אלטרנטיבי" לקורבנות הגרמנים של מלחמת העולם השניה וכמובן, הם דורשים חזרה את השטחים הכבושים שגרמניה אבדה בתום המלחמה ואת שיבת הפליטים הגרמנים (13 מיליון) לשטחים מהם גורשו ב-1945. כל מי שרואה דימיון בינם לבין השמאל ההזוי הישראלי, עושה זאת על אחריותו בלבד.

NPD - Nationaldemokratische Partei Deutschlands

פורסם

אני לא חושב שהוא שם את עצמו בצד של חמאס.

אני לא חושב שהוא יושב במעגל מקבלי ההחלטות, אפילו לא קרוב לכך אין אף מפלגה עם דעות שאפילו קרובות לדעות שלו, לכן אני לא רואה בו שום סיכון לבטחון המדינה.

לא צריך להקצין. אני ממש לא מסכים איתו, אבל צריכה להיות לנו מידה של סובלנות גם לדעות שאנחנו מחשיבים כקיצוניות, וכן גם חלק מהדעות שלך הם קיצוניות ואפילו מסוכנות ואני עדיין משתדל לא לתקוף אותך ולהקניט.

נהיה מאוד מתוח במדינה, ומה שחסר לנו זה רצח פוליטי.

כולנו יהודים בואו לא נשכח את זה. צריך לדעת לקבל ולהכיל, ולקחת דברים בפרופורציה.

לא שמעתי עדיין על מדינה שהגיע לסופה עקב ריבוי דעות. שמעתי רק על המקרה ההפוך, לכן אני נגד סתימת פיות אלה אם מדובר בהסתה לרצח, שזה משהו שחלק מהאנשים פה קרובים מאוד לעשות אם לא כבר עשו.

נערך על-ידי FARKASH7

פורסם

מצאת לך למי להטיף על סובלנות וריבוי דעות - למישהו עם סמל של כהנא, שקורא כאן מדי יום להוציא להורג שמאלנים.

גם אותך הוא יוציא להורג, אם יתאפשר לו.

בחיי, רואים שאתה שמאלני :D

הדעות של החבר'ה האלה מסוכנות למדינה שלנו לא פחות מהשמאלן ההזוי מלמעלה. אל תהיה תמים באשר אליהם.

נערך על-ידי Animor

פורסם

אני לא תמים אפילו כתבתי את מה שאמרת כמעט מילה במילה.

אני יודע טוב מאוד מי עומד מולי יש פה דיון ארוך שהיה אפשר ללמוד בו הרבה על כל אחד. אני זוכר שגם אותי הם צלבו בדיון הזה כשמאלני הזוי.

עדיין יש בי איזושהי תקווה שמשהו קטן מהדברים שכתבתי יחלחל למי שזה צריך לחלחל צריך לנסות ;).

פורסם

מצאת לך למי לחלחל, אבל בסדר נו שיהיה :)

פורסם

חחחח חבר חדש בחבורת כהנא?

מסקרן אותי - עשו לך איזה מבחן קבלה, נניח להביא קרקפת של ערבי להוכחת רצינות?

פורסם
חחחח חבר חדש בחבורת כהנא?

מסקרן אותי - עשו לך איזה מבחן קבלה, נניח להביא קרקפת של ערבי להוכחת רצינות?

למה קרקפת? אתה משווה את חבורת כהנא לחמאסניקים אני מבין

אם גם היום לא הבנת שכהנא צדק אז מה עוד יש לי להגיד לך

פורסם
פורסם

Animor,

בהתחלה הסמל שלו היה קטן יותר , אפשר לקרוא לו "בייבי-כהנא" . שנוצר ממיזוג-יתר של מאמיני כהנא . (בפורום)

מפרו , זורק אבנים שובב שכמותך ! . פשוט קונדסון !

פורסם
מצאת לך למי לחלחל, אבל בסדר נו שיהיה :)

לפחות הדיון הזה מקבל קצת אווירה של צחוק והומור.

תמיד טוב גם לצחוק קצת. אנחנו יהודים לא? הומור הציל אותנו לא פעם.

תזכרו חברה כולנו עם אחד האדם שאתם מייחלים למותו יכל להציל את חייכם במילואים למשל זה לא תסריט הזוי.

נערך על-ידי FARKASH7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים