עבור לתוכן

להיות שמאלני במדינת ישראל...

Featured Replies

פורסם

אני כבר לא שואל למה השמאל הקיצוני מתנהג כמו בת יענה וטומן ראשו בחול, אני כן שואל איך הוא לא ראה את המנהרות? (-:

• תגובות 1.2k
  • צפיות 297.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
דוגלים בשלום שמבחינתם 2-3 רקטות ביום שנוחתות פה זה בקטנה או איזה 60 מנהרות שנבנו פה רק בשביל קידום ה"שלום" של חמאס

אני לא יכול לדאוג לזה שהצד השני יהיה אנושי, אני יכול לדאוג למה שאני יכול לתת ואיך אני יכול להתנהל.

או שאני אתנהל כמו בהמה צמאת דם, או שאני אנסה להגיע להסכם למרות שאני מושיט יד ונוגסים לי אותה.

זה לא שאני מתכחש למה שהחמאס עושה, אני רואה את הטילים, המנהרות, את ההרג וההרס.

אבל אני רואה גם את ההרג וההרס שאנחנו עושים, אני לא חושב שהוא תמיד מוצדק כמו שהתקשורת מנסה לצייר,

אני לא חושב שצריך לקבל את המצב שמתים פה כל יום חיילים באמירות של "אין מה לעשות, מלחמה".

דעות הן דבר מורכב, שמאלני/ימני אלה הגדרות מפגרות שגורמות לאנשים לא להסתכל לצדדים ולהבין דברים מעבר ל Framework

המקובל לדעות שלהם.

פורסם

מעניין עד כמה עמוק הם צריכים לנגוס לך ביד שאתה מושיט, כדבריך, כדי שתתחיל לחשוב שיש איזושהי בעיה עם הגישה שלך.

פורסם

גם אם ינגסו לו ביד זה לא יעזור, השמאלנים הקיצוניים חיים בסרט שאין ממנו חזרה, קח לדוגמה את ההורים של גלעד שליט.

ariebel

התקשרו מהבלוק באסטר וביקשו שתחזיר את הסרט שאתה חי בו.

פורסם

וואוו בדיחת הבלוק באסטר

הזוי כך לא יודעים שבלוק באסטר נסגר!!! לכן IDANMALL חיי בסרט הוא לא יודעים מה קורא במציאות הרי כל אחד חיי במציאות היה יודע שבלוק באסטר נסגר!!!!

ואם הוא יודע שבלוק באסטר נסגר הרי שהוא חיי בסרט1!!

(סוכריות איפו אתה שצריך אותך)

נערך על-ידי MeUser

פורסם

אני לא יודע מה קורא, לעומת זאת אני יודע מה קורה.

קשה לשמוע את האמת אאה?

פורסם

השמאל הולך שולל אחרי אשליות בנסיונו לפשר בין מציאויות מנוגדות, בגלל שאינו מסוגל להכיל את המציאות כולה כמו שהיא מבלי לאבד את עצמו.

במילים אחרות, השמאל הוא הזיה שנלחמת על קיומה.

כל זאת מתוך מחשבה שאם הזיית השמאל לא תנצח, ההזיה הימנית של ההזיה השמאלנית תנצח.

וכל זאת בזמן שיש מציאות פי אלף מפחידה מההזיה של ההזיה השמאלנית.

מציאות הטרור המוסלמי הנובע ונתמך ע"י העולם המוסלמי כולו.

שנמצא במסלול התנגשות עם שאר העולם מאז שההזיה המוסלמית הפכה למציאות איזורית נרחבת.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
אני דווקא חושב שהארגון הזה הוא הקול המצפוני בין הבודדים כאן.

מי שמשקר זה הדרג המדיני כאשר מתרץ את ההרג הבלתי פוסק שלו בשטחים.

הרקטות של החמאס לא מתחילות אפילו לגרד את הנזק הרב שעשינו לעם הזה שיושב תחת כיבושינו כבר יותר מ-50 שנה.

אז יאללה, העיקר שהמצפון שלכם יהיה שקט, תקראו לי סמולני עוכר ישראל. לא יהפוך את מה שאני אומר לפחות נכון.

מה שאתה לא קולט טיפש, זה שכל עם ישראל בז לך ולשכמותך.

אלו שעבורם הדם של משפחות רוצחים נאצים חשובים להם יותר מדמם של אחיהם, מתחילים לגלות ששונאים אותם יותר מאשר שונאים את הערבים

אבל זה בסדר. עם ישראל מתעורר, ואפילו העולם הערבי והמערבי. ויש לי הרגשה שתגלו יום אחד בקרוב, שזה יותר מסוכן להגדיר יהודים כאויבך מאשר את החמאס.

נערך על-ידי Roger That

פורסם

ariebel צר לי שעם כל השינויים בשנים האחרונות אתה לא רואה את המצב כמו שהוא.

היו לי בעבר תקוות שאפשר להגיע להסכם עם הצד השני, אך לצערי הם התפוגגו.

כל מהלך מדיני שלנו החל משיחות שלום שבהם ניתנה לפלסטינים הצעה רצינית להסכם כולל(אם ע"י ברק ליאסר ערפאת, ואם ע"י אולמרט לאבו מאזן) ניתקל בסירוב מצידם.

גם מהלכים חד צדדיים שלנו להיפרדות מהם נתקלו בטרור ובהרס(עקירת הישובים מעזה, והיציאה מעזה).

הבעיה היא לא בימין, ולא בשמאל, הבעיה היא אצל הפלסטינים.

הפלסטינים מעולם לא פעלו להקמת מדינה משלהם. כל צעדיהם במהלך ההסטוריה נבעו ממטרה אחת. להביא לחיסולה של המדינה שלנו.

זו הסיבה שבכול פעם שמישהו מדבר על הבעיה הפלסטינית אני חושב לעצמי שהבעיה הפלסטינית היא בעיה של הפלסטינים ולא שלנו.

אחרי שהם יפתרו אותה עם עצמם. אחרי שהצעירים שם יבינו להדרך שהם פעלו בה במהלך השישים ומשהו שנה האחרונות הביאה להם רק חורבן אולי יהיה ניתן להגיע איתם להסכם.

אני לא רואה את זה קורה בעתיד הנראה לעין(האמת שאני לא רואה את זה קורה בכלל), ולכן עלינו לעשות כל מה שצריך כדי להגן על עצמנו.

אני מעדיף 1000 חפים מפשע מתים שם ולא חייל אחד הרוג שלנו. מצטער קרא לי בהמה, קרא לי לא מוסרי זה לא ממש חשוב זו המציאות, ואני מקווה שברגע שתבין אותה זה לא יהיה תחת איום של חיים או מוות.

אני אישית בניגוד לאנשים אחרים כאן מאחל לך רק טוב והתפכחות מהאשליה שאתה חי בה כמה שיותר מהר.

נערך על-ידי FARKASH7

פורסם
אחרי שהצעירים שם יבינו להדרך שהם פעלו בה במהלך השישים ומשהו שנה האחרונות הביאה להם רק חורבן אולי יהיה ניתן להגיע איתם להסכם. אני לא רואה את זה קורה בעתיד הנראה לעין(האמת שאני לא רואה את זה קורה בכלל), ולכן עלינו לעשות כל מה שצריך כדי להגן על עצמנו.

אני אישית בניגוד לאנשים אחרים כאן מאחל לך רק טוב והתפכחות מהאשליה שאתה חי בה כמה שיותר מהר.

מעניין שאתה כנראה לא מבין שכמו שלא סביר שהערבים יתפכחו מאשלייתם שדרכם היא הנכונה (שאת זה אתה מבין היטב), כך גם לא סביר שאנשים כמוהו יתפכחו מהאשליה שלהם.

פורסם
אני לא יכול לדאוג לזה שהצד השני יהיה אנושי, אני יכול לדאוג למה שאני יכול לתת ואיך אני יכול להתנהל.

או שאני אתנהל כמו בהמה צמאת דם, או שאני אנסה להגיע להסכם למרות שאני מושיט יד ונוגסים לי אותה.

זה לא שאני מתכחש למה שהחמאס עושה, אני רואה את הטילים, המנהרות, את ההרג וההרס.

אבל אני רואה גם את ההרג וההרס שאנחנו עושים, אני לא חושב שהוא תמיד מוצדק כמו שהתקשורת מנסה לצייר,

אני לא חושב שצריך לקבל את המצב שמתים פה כל יום חיילים באמירות של "אין מה לעשות, מלחמה".

דעות הן דבר מורכב, שמאלני/ימני אלה הגדרות מפגרות שגורמות לאנשים לא להסתכל לצדדים ולהבין דברים מעבר ל Framework

המקובל לדעות שלהם.

תענה לי בבקשה (למרות שאני יכול לנחש את התשובה).

טייס מעל שמי עזה מזהה עמדת שיגור טילים, שניות לפני השיגור לעבר מדינת ישראל. מסביב למשגר שני משגרים וחמישה אזרחים.

האם על הטייס לירות מיד טיל לעבר עמדת השיגור?

פורסם

חברים, אתם מבזבזים אנרגיות מיותרות על מיעוט סהרורי זניח לחלוטין.

מספיק להסתכל על התגובות בפוסטים שלהם בעמוד הפייסבוק בשביל להיווכח שכולם כבר מבינים שהם פשוט חבורה של תומכי טרור וגורלם צריך להיות דומה לטרוריסטים עצמם:

https://www.facebook.com/btselemheb

פורסם

מה שמצחיק והם אמרו את זה, המון פעמים הם באמת זיהו את המטרות ואת השיגורים ובגלל שהיו "חפים מפשע" בסביבה הם לא ירו.

הכניסו כוחות חיר כמו מגלן כדי שיגיעו לעמדות השיגור וישמידו אותן, יותר מוסרי מזה לא יכול להיות.

פורסם

כמו שכבר ציינו בת'רד אחר - זו לא מוסריות.

פורסם
מעניין שאתה כנראה לא מבין שכמו שלא סביר שהערבים יתפכחו מאשלייתם שדרכם היא הנכונה (שאת זה אתה מבין היטב), כך גם לא סביר שאנשים כמוהו יתפכחו מהאשליה שלהם.

אולי אם עד עכשיו הוא לא התפכח יש סיכוי קטן שזה יקרה בהמשך, אבל עדיין יש סיכוי.

הוא חלק מהעם שלנו, ולכן אני מאחל לו רק טוב ושיצא מהאשליות, ויבין עם מי יש לנו עסק אנחנו גם ככה מיעוט באזור הזה אז צריך להיות מאוחדים ורבים עד כמה שניתן.

סתם סיפור שקרה השבוע, וגרם לי שוב להבין עד כמה הדרישות מאיתנו הזויות.

ההורים שלי היו אמורים לטוס לסרדיניה באיטליה היום. הטיסה בוטלה והם נשארו בארץ.

אבא שלי ברוב תמימותו קנה כרטיס טיסה, וביקש ממני "למצוא לו מלון/דירה".

אמרתי לו איפה? הוא אמר מה זה משנה כולה אי, ואז הזכרתי לו שהאי הזה גדול פי שתיים ממדינת ישראל.

זה כולה אי ששייך לאיטליה, מדינה עם שטח עצום בלי קשר שמחזיקה עוד כמה איים לא קטנים בכלל.

יש כול כך הרבה שטחים בעולם שאין בהם אף אחד. כל כך הרבה אדמות לא מיושבות, אבל הערבים כמובן לא יודעים לעשות כלום חוץ מלבזוז לגנוב, ולמכור נפט. הם לא התיישבו בפיסת אדמה ויהפכו אותה לגן עדן, וגם אם כן זה נטו מכספי נפט וטכנולוגיות מהמערב בעצמם הם לא יודעים לעשות כלום.

פיסת האדמה הזאת שנקראת מדינת ישראל מעולם לא הייתה מדינה של ה"פלסטינים"(ערבים).

פיסת האדמה הזאת לא הייתה שווה פרוטה לפני 100 שנה, הכול היה פה ביצות וכולרה.

באו היהודים, והפריכו את השממה, עכשיו האדמה הזו שווה הרבה יותר למרות שאין בה טיפת נפט.

כל רעיון של התחלקות בפיסת האדמה הקטנה הזו שנקראת מדינת ישראל הוא הזוי מיסודו, במיוחד שיש כל כך הרבה שטחים מסביב שאין בהם איש.

הרעיון להתחלק בו עם אנשים שרוצים להשמיד אותך הוא כבר טירוף מוחלט.

נערך על-ידי FARKASH7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים