פורסם 2014 במאי 811 שנים יש לי את המשחק המקורי, Silver. http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_(video_game) אני היום התקנתי את המשחק על ווינדוס 7. המשחק עובד, אך הצבעים שעל המשחק... אינני יודע להגיד מה זה. אשמח שתגידו לי מה זה שלפעם הבאה אדע. אני שם פה תמונה: http://up407.siz.co.il/img1/okidzuwdydoz.jpg' alt='okidzuwdydoz.jpg'> ניסיתי לחפש patch או קראק למשחק כי קיוותי שאולי זה יעזור לסדר את הבעיה של הצבע, אך כימעט ואין. מצאתי כמה, אך לא עזר לי. יש מישהו שיודע להגיד לי איך לסדר את הבעיה של הצבע במשחק שהצבע במסך יחזור לנורמאלי? אשמח לעזרה.
פורסם 2014 במאי 911 שנים תפעיל את המשחק, תלחץ ctrl+alt+esc לפתוח את מנהל המשימותתעבור ללשונית processes, תמצא ברשימה את explorer.exe ותסגור את המשימהתלחץ alt+tab לחזור למשחק ותראה אם זה פותר את הבעיהאחרי שאתה יוצא מהמשחק, תפתח שוב את מנהל המשימות ותלחץ על קובץ->משימה חדשה. תכתוב explorer ותאשר.
פורסם 2014 במאי 1011 שנים אחלה,עכשיו עוד דבר קטן שיפשט לך את התהליך.תפתח פנקס רשימות ותרשום בו את הדבר הבא:taskkill /f /im explorer.exestart /w "" "c:\path\to\game.exe"start explorer.exeכמובן את c:\path\to\game.exe תחליף בנתיב של ה- exe של המשחק. אתה יכול להכנס למאפיינים של הקיצור דרך למשחק ולהעתיק את מה שכתוב בשדה "יעד"פשוט תפעיל את המשחק מהקובץ הזה, זה יעשה לך את כל העבודהתשמור את הקובץ על השולחן עבודה בסיומת .bat - כשאתה שומר את הקובץ תבחר בשדה סוג קובץ ב- "כל הקבצים" ובשם קובץ תרשום filename.bat (את filename תחליף בשם הקיצור דרך שאתה רוצה לתת לו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.