עבור לתוכן

בקשה למחשב למסחר יומי עם 4 מסכים! 4K

Featured Replies

פורסם

חוץ מה4850X2 הזקן, יש עוד כמה:

x6n364z.jpg

JYSxxFx.jpg

הדרך הכי זולה וטובה היא לחבר שני כרטיסי מסך זולים כמו HD5450 או אפילו HD6450 ולחבר כל כרטיס ל-2 מסכים:

כל כרטיס כזה יעלה כ-126 שקלים:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=S545512HD3Hb

בחרתי את דגם ה-Hyper Memory שעולה פחות, Hyper Memory אומר שהכרטיס יוכל להשתמש בזיכרון המערכת, אם יש לו 8 או 16 גיגה, זה לא אמור לעניין אותו.

אופן החיבור: הכרטיסים לא יתחברו עם גשר כמו ב-SLI, מסך אחד יתחבר עם חיבור DVI לכרטיס ומסך שני עם חיבור VGA או מתאם מ-VGA ל-DVI.

פורסם

הכי חשוב לריבוי מסכים לקנות לוח אם עם כרטיס מובנה וחיבורים לשני מסכים ולפחות שני חרצי PCI-E.

פורסם

^כבר כמה שנים שאין כרטיס מובנה על הלוח, זו הליבה הגרפית שקיימת במעבד, הלוח אחראי רק להעביר את האות ;)

פורסם

אני יודע. אבל החיבורים עדיין נמצאים על הלוח אם בפעם האחרונה שבדקתי.

שיוודא שהוא רוכש לוח עם חיבורי מסך. איפה הליבה הגרפית נמצאת זה לא משנה.

פורסם

1. שימוש בשני כרטיסי מסך בהכרח ידרוש שימוש בלוח מתקדם יותר בעל שני חריצי הרחבה מסוג PCI-E X16. הלוח שהצעתי (ה Fatal1ty-B85-Killer) דווקא מתאים מבחינה זו, אבל אם הוא ייקח לוח אחר, אז הוא לא בהכרח יתאים.

2. אם לכרטיס המסך יש יציאת VGA, אבל המסך דורש רק חיבור DVI, הוא לא יצטרך לקנות לצורך כך ממיר אקטיבי בכדי להפוך את האות מאנלוגי לדיגיטלי?

אם נסתכל על הכרטיס שהומלץ (ה RADEON HD5450), לא עדיף כבר לחבר מסך אחד ל DVI ומסך שני ל HDMI ע"י מתאים ל HDMI-DVI במקום לחבר אוותו לחיבור ה VGA?

3. אני יודע שבלוחות עבור מעבדי AMD יש משהו בשם Hybrid Graphics, שמאפשר שימוש גם בליבה הגרפית המובנית במעבד וגם בכרטיס המסך החיצוני. אני לא בטוח אם יש משהו דומה עבור לוחות למעבדים של Intel, וגם אם כן - אני לא יודע האם הדבר מאפשר עבודה עם מספר מסכים (עד 4) במקביל.

פורסם

1. נכון.

2. אפילו המסכים המתקדמים היום של DELL כוללים חיבור VGA וכוללים כבל VGA, אם לא, אפשר להשתמש במתאם מ-VGA ל-DVI.

מעבר לכך לא כל המסכים כוללים HDMI רק המסכים היקרים יותר כוללים.

3. ניתן לחבר כרטיס חיצוני לשתי מסכים ואת הלוח לעוד שני מסכים, בלוחות Z מסויימים אפילו 3 מסכים, אפשר לגרום לזה לעבוד, צריך לאפשר את

הליבה הגרפית בביוס, להתקין את הדרייבר של אינטל, להתקין את הדרייבר של הכרטיס החיצוני ואז לשחק עם זה(מעט התעסקות).

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אחרי הרבה עזרה והתלבטות אני מתלבט בין שני המפרטים שכאן למטה אחד שsmalul בנה וזה שמתחתיי והייתי רוצה לדעת אם הם שווי ערך(בשניהם אשים ATI 6450 1G DDR3 PCI-E - X2) :

משום מה הציטוט לא עבר טוב זה הלינק למפרט הראשון:

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=2609

וזה השני:

[TABLE=class: t1, width: 290]

[TR]

[TD=class: td1]Intel Core i7 4770 / 1150 Tray[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: td1]Arctic Alpine 11 Rev 2[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: td1]Gigabyte G1.Sniper B5 Retail[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: td1]DDR 3 8G/1600 Hynix-X2[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: td1]Sapphire ATI 6450 1G DDR3 PCI-E HDMI LP Retail X2[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: td1]Samsung SSD 120GB 840 EVO Basic 2.5" SATA III[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: td1]Seagate 1.0TB 7200 64MB SATA 3[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: td1]DVDRW LITE-ON x24[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: td1]Seasonic PSU 520W Active PFC 80+[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: td1]SilverStone Redline 01 Black USB3.0[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

תודה רבה!

פורסם

לדעתי חיבור יציב לרשת האינטרנט הרבה יותר חשוב כאן.

פורסם
  • מחבר
לדעתי חיבור יציב לרשת האינטרנט הרבה יותר חשוב כאן.

אתה מתכוון שבגלל זה עדיף לקחת את המפרט הראשון? או בכללי?

פורסם

במפרט השני:

א. קירור פחות טוב למעבד, בפרט כאשר מדובר על מעבד חזק. מומלץ ללכת על ה Freezer i11.

ב. הלוח G1.Sniper B5 לא כולל כרטיס רשת חוטי כמו בלוח במפרט שהצעתי (לפי מה שכתוב באתר של ASRock, כרטיס הרשת החוטי בלוח שלהם נותן תיעדוף לתעבורת רשת "מעשית" על פני תעבורת רשת שמיועדת לסינכרון, מציאת מחשבים ברשת וכד', כך שתיאורטית אתה אמור לקבל ביצועי רשת טובים יותר). כמו כן יש לו רק יציאה גרפית אחת, וגם היא מסוג HDMI. בלוח שאני הצעתי (קישור) יש 3 יציאות גרפיות - גם VGA, גם DVI וגם HDMI, ובאתר הרשמי של ASRock כתוב במפורש "Supports Triple Monitor", כלומר הוא מאפשר עבודה עם 3 מסכים במקביל. אני לא יודע אם זה אומר שניתן לעבוד איתו עם 3 מסכים ובנוסף עם מסכים שמחוברים לכרטיס המסך החיצוני.

ג. אני לא יודע באיזה כרטיס מסך בדיוק מדובר מכיוון שאין קישור לחנות או לאתר היצרן (יכול להיות שיש מספר דגמים של הכרטיס הזה עם מספר שונה של יציאות מסוגים שונים).

ד. במפרט הזה יש "רק" 8GB, אבל סביר ביותר שזה יספיק לך (במפרט שאני הצעתי יש 16GB, רק ליתר ביטחון).

בנוסף לא ציינת מאיזו חנות המפרט השני, מה המחיר של כל רכיב או מה המחיר הכולל.

פורסם
  • מחבר
במפרט השני:

א. קירור פחות טוב למעבד, בפרט כאשר מדובר על מעבד חזק. מומלץ ללכת על ה Freezer i11.

ב. הלוח G1.Sniper B5 לא כולל כרטיס רשת חוטי כמו בלוח במפרט שהצעתי (לפי מה שכתוב באתר של ASRock, כרטיס הרשת החוטי בלוח שלהם נותן תיעדוף לתעבורת רשת "מעשית" על פני תעבורת רשת שמיועדת לסינכרון, מציאת מחשבים ברשת וכד', כך שתיאורטית אתה אמור לקבל ביצועי רשת טובים יותר). כמו כן יש לו רק יציאה גרפית אחת, וגם היא מסוג HDMI. בלוח שאני הצעתי (קישור) יש 3 יציאות גרפיות - גם VGA, גם DVI וגם HDMI, ובאתר הרשמי של ASRock כתוב במפורש "Supports Triple Monitor", כלומר הוא מאפשר עבודה עם 3 מסכים במקביל. אני לא יודע אם זה אומר שניתן לעבוד איתו עם 3 מסכים ובנוסף עם מסכים שמחוברים לכרטיס המסך החיצוני.

ג. אני לא יודע באיזה כרטיס מסך בדיוק מדובר מכיוון שאין קישור לחנות או לאתר היצרן (יכול להיות שיש מספר דגמים של הכרטיס הזה עם מספר שונה של יציאות מסוגים שונים).

ד. במפרט הזה יש "רק" 8GB, אבל סביר ביותר שזה יספיק לך (במפרט שאני הצעתי יש 16GB, רק ליתר ביטחון).

בנוסף לא ציינת מאיזו חנות המפרט השני, מה המחיר של כל רכיב או מה המחיר הכולל.

אין לי מחיר של כל רכיב אבל זה יוצא 4550 כולל הרכבה. בשניהם 16GB זיכרון. הכרטיס מסך בשניהם יהיה זהה sahpphire

ATI 6450 1G DDR3 PCI-E - X2

המארז והספק באותה רמה?

פורסם

לא שמתי לב לכמות הזיכרון במפרט השני - חשבתי שה X2 שצויין שם הוא חלק מדגם הזיכרון. טעות שלי.

במפרט השני אני מניח (כי לא מצויין דגם מדוייק) שספק הכח הוא S12II-520 של Seasonic, שהוא ספק כח טוב שכנראה נחשב יותר איכותי מהספק שבמפרט שהצעתי.

בקשר למארז - אני הצעתי את ה Antec One (קישור לאתר היצרן), במפרט השני המארז המוצע הוא ה SilverStone Redline 01 (קישור לאתר היצרן). איזה מהם יותר טוב? אני לא ממש יודע להגיד לך - שניהם נראים מארזים סבירים ביותר, שניהם בערך באותו הגודל, לשניהם יש 2 יציאות USB 3.0, יציאת אודיו וכניסה למיקרופון בקדמת המארז, שני המארזים מאפשרים חיבור של 5 מאווררים (נראה כי ה Antec One מגיע עם 2 מאווררים בעוד שה SilverStone Redline 01 מגיע רק עם אחד) ונראה ששניהם הם tool-less מבחינת התקנת הכוננים (אין צורך במברג). נראה כי מדובר בשני מארזים שמיועדים בדיוק לאותו פלח שוק ומציגים תכונות דיי דומות. אולי מישהו אחר יכול לראות הבדל משמעותי בינהם, אבל אני לא. אני מציע לבדוק את שני האתרים הנ"ל ולבחור איזה מהם מוצא חן יותר בעיניך (בעיני ל Antec One יש מראה פשוט יותר ולכן אני הייתי מעדיף אותו).

בקשר לקניית שני כרטיסי מסך - הוסבר קודם שכנראה ניתן להשתמש גם בכרטיס המסך הנפרד וגם ביציאות הגרפיות שבלוח לצורך חיבור ארבעת המסכים, כך שיכול להיות שהכרטיס השני יהיה מיותר. בנוסף אני לא בדיוק יודע איזה יציאות יש לכרטיסי המסך שבחרת בנוסף ל HDMI (שמופיע בשם הכרטיס). בכל מקרה, תדאג לקנות גם את המתאמים והכבלים המתאימים בכדי לחבר את המסכים שלך למחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים