עבור לתוכן

בקשה למחשב למסחר יומי עם 4 מסכים! 4K

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב עבור אבא שלי שעובד במסחר היום יומי בבורסה האמריקאית

המחשב צריך להיות בעל יכולת עיבוד נתונים וקבלת נתונים מהרשת במהירות מירבית וכמו כן הוא צריך להתחבר ל4 מסכים!

את המסכים כבר יש לי התקציב הוא למחשב עצמו בלבד!

לפי תוכנת המסחר שבה הוא עובד אלה הדרישות מערכת:

[TABLE]

[TR]

[TD=bgcolor: #e8e8e8]System requirements[/TD]

[TD]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Processor[/TD]

[TD]Multi-core Intel® or AMD®processor at 3 GHz or faster[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #f8f8f8]Memory (RAM)[/TD]

[TD=bgcolor: #f8f8f8]4 GB or more[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Hard Drive[/TD]

[TD]Solid State Drive (SSD) or 7200 RPM drive

1 GB free space or more[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #f8f8f8]Video Card (s)[/TD]

[TD=bgcolor: #f8f8f8]32-bit graphics support

256 MB or more for multiple monitors[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Screen Resolution[/TD]

[TD]1280x1024 pixels, or higher[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #f8f8f8]Operating Systems

[/TD]

[TD=bgcolor: #f8f8f8]Windows® 8 64-bit

Windows® 7 64-bit[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Internet Browser[/TD]

[TD]Microsoft Internet Explorer

(latest version)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

תודה מראש!

פורסם

זה דרישות המינימום או המומלצות?

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601464802 - Intel - i5-4430 Quad core CPU - LGA1150 - 3.0 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 800/784

לוחות אם - Intel LGA1150

H87M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel H87 chipset - Dual channel DDR3 1600 MHz mem...

כמות: - 1 - 401/393

זכרונות - DDR3 - לנייח

AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series...

כמות: - 1 - 336/329

זכרונות - DDR3 - לנייח

AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series...

כמות: - 1 - 336/329

כרטיסי מסך - ATI PCIe

11222-06-20G - Sapphire - RADEON R7 260X GPU - 2GB 128bit GDDR5 memory - PCIe x16 v3.0 interface - Dual DVI, HDMI, DisplayPort...

כמות: - 1 - 700/686

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

MZ-7TE250BW - Samsung - 250GB Samsung 840 EVO 2.5 inch SATA3 6GB - 7mm - 540/520 MB/s Retail...

כמות: - 1 - 727/712

מארזי מחשב - מארז עם ספק

P100-500W - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower 500W - 2x USB3.0 and 2 x USB2.0 ports - 2x 5.25 inch tool-less drive b...

כמות: - 1 - 575/564

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

כמות: - 1 - 125/122

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black...

כמות: - 1 - 85/83

4085.00 / 4003

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=2469

יש כרטיס מסך נוסף HD7750 שתומך ב 4 מסכים והוא יותר זול ומתאים לדרישות שלך אם תוכל להשיג אותו תוכל לחסוך 100-200

פורסם
  • מחבר

אלה הדרישות הממולצות אבל בנוסף אליהם ירוצו תכנות כמו סקייפ קמטסיה וכו׳..

פורסם
אלה הדרישות הממולצות אבל בנוסף אליהם ירוצו תגנות כמו סקייפ קמטסיה וכו׳..

אז תתעלם מהמפרט שבניתי :)

לא יודע כמה כח עיבוד תצטרך בזמן ש camtasia רץ ברקע ומקליט את הדסקטופ... שלא לדבר על לערוך את כל זה שתוכנת המסחר רצה ברקע

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור? : \

פורסם
  • מחבר

מישהו? =[

פורסם

1. כנראה שלא עונים לך פשוט כי לא יודעים מה הדרישות של התוכנות שבהן אתה משתמש. אני יודע שאני לא מכיר אותן וגם לא את התוכנה למסחר שאת דרישותיה כן רשמת.

2. אתה אמור לענות על השאלון שבסטיקי בכדי שנדע בדיוק מה הדרישות שלך משאר המחשב.

3. אם אתה צריך להתחבר ל-4 מסכים במקביל אני מניח שאתה תצטרך כרטיס מסך חיצוני. אני יודע שרוב כרטיסי המסך יתנו לך לעבוד עם 2-3 מסכים, אבל אני לא בטוח לגבי 4 במקביל (אולי אפשר לעבוד גם עם כרטיס המסך המובנה בכדי לעבוד עם 4 מסכים במקביל, אני לא בטוח). כמו כן יש צורך לדעת אילו סוגי חיבורים נתמכים ע"י המסכים שלך, שכן בכרטיסי מסך יש בד"כ 2 חיבורי DVI, חיבור HDMI ואולי חיבור DP.

באופן כללי, אני הייתי הולך על לוח עם כרטיס רשת טוב יותר מהכרטיס הסטנדרטי, כמו ה Fatal1ty B85 Killer של ASRock (אני מניח שתרצה לחבר את המחשב לאינטרנט בחיבור קווי לצורך השגת מהירות תגובה מקסימלית, אבל אם אתה מתכוון להשתמש בחיבור אלחוטי, אז לוח רגיל כנראה יספיק לך). מכיוון שאני לא יודע בדיוק מה שאר התוכנות שבהן תשתמש דורשות, הייתי הולך זיכרון של 8GB או אפילו 16GB (רק בכדי למנוע מצב של איטיות רגעית) ומעבד Core i5 (אני לא חושב שמעבד Core i7 ייכנס בתקציב שלך), כרטיס מסך הכי זול שניתן למצוא שהוא בעל היציאות המתאימות, כמובן כונן SSD, דיסק קשיח של של 1TB, כונן אופטי הכי זול שניתן למצוא, מארז וספק כח - בהתאם לדרישות שלך (כמובן של חברה מוכרת) וקירור למעבד כמו ה Freezer i11 של ARCTIC. שוב, זה באופן כללי - תמלא את השאלון ואולי יהיה אפשר להרכיב לך מפרט מתאים.

פורסם
  • מחבר
1. כנראה שלא עונים לך פשוט כי לא יודעים מה הדרישות של התוכנות שבהן אתה משתמש. אני יודע שאני לא מכיר אותן וגם לא את התוכנה למסחר שאת דרישותיה כן רשמת.

2. אתה אמור לענות על השאלון שבסטיקי בכדי שנדע בדיוק מה הדרישות שלך משאר המחשב.

3. אם אתה צריך להתחבר ל-4 מסכים במקביל אני מניח שאתה תצטרך כרטיס מסך חיצוני. אני יודע שרוב כרטיסי המסך יתנו לך לעבוד עם 2-3 מסכים, אבל אני לא בטוח לגבי 4 במקביל (אולי אפשר לעבוד גם עם כרטיס המסך המובנה בכדי לעבוד עם 4 מסכים במקביל, אני לא בטוח). כמו כן יש צורך לדעת אילו סוגי חיבורים נתמכים ע"י המסכים שלך, שכן בכרטיסי מסך יש בד"כ 2 חיבורי DVI, חיבור HDMI ואולי חיבור DP.

באופן כללי, אני הייתי הולך על לוח עם כרטיס רשת טוב יותר מהכרטיס הסטנדרטי, כמו ה Fatal1ty B85 Killer של ASRock (אני מניח שתרצה לחבר את המחשב לאינטרנט בחיבור קווי לצורך השגת מהירות תגובה מקסימלית, אבל אם אתה מתכוון להשתמש בחיבור אלחוטי, אז לוח רגיל כנראה יספיק לך). מכיוון שאני לא יודע בדיוק מה שאר התוכנות שבהן תשתמש דורשות, הייתי הולך זיכרון של 8GB או אפילו 16GB (רק בכדי למנוע מצב של איטיות רגעית) ומעבד Core i5 (אני לא חושב שמעבד Core i7 ייכנס בתקציב שלך), כרטיס מסך הכי זול שניתן למצוא שהוא בעל היציאות המתאימות, כמובן כונן SSD, דיסק קשיח של של 1TB, כונן אופטי הכי זול שניתן למצוא, מארז וספק כח - בהתאם לדרישות שלך (כמובן של חברה מוכרת) וקירור למעבד כמו ה Freezer i11 של ARCTIC. שוב, זה באופן כללי - תמלא את השאלון ואולי יהיה אפשר להרכיב לך מפרט מתאים.

1. 4500 ש״ח

א) לנצל על דברים משמעותיים יותר ממארז.

ב) רק על רכיב משמעותי באמת עד 500 ש״ח

2. מה שימושי המחשב מסחר יומי בTradestation- ושיחות וידאו הכולל תוכנות כמו Teamviewer camtasia skype

א) Tradestation, camtasia = פרנסה!

ב) המחשב אינו מיועד לגיימינג אבל הוא מתחבר ל4 מסכים של 20" של NU בעלי חיבור DVI

3. אין צורך בציוד היקפי - גם אין צורך במסכים

4. לא

5. 4

6. א מתוכנן oc

7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה - עדיפות להרכבת המחשב בחנות אבל לא חובה!

8. קרית אונו\ תל אביב והסביבה

9. מחר - כמה שיותר מהר

10. המחשב מקבל באופן שוטף נתונים מהאינטרנט - חשוב כרטיס רשת טוב.

11. לא מתוכנן שדרוג

12. התוכנה העיקרית שתרוץ עליו היא Tradestation ואלה הדרישות שלה לשימוש אצלי:

[TABLE=class: cms_table]

[TR]

[TD=bgcolor: #E8E8E8]System requirements[/TD]

[TD]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Processor[/TD]

[TD]Multi-core Intel® or AMD®processor at 3 GHz or faster[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #F8F8F8]Memory (RAM)[/TD]

[TD=bgcolor: #F8F8F8]4 GB or more[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Hard Drive[/TD]

[TD]Solid State Drive (SSD) or 7200 RPM drive

1 GB free space or more[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #F8F8F8]Video Card (s)[/TD]

[TD=bgcolor: #F8F8F8]32-bit graphics support

256 MB or more for multiple monitors[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Screen Resolution[/TD]

[TD]1280x1024 pixels, or higher[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #F8F8F8]Operating Systems[/TD]

[TD=bgcolor: #F8F8F8]Windows® 8 64-bit

Windows® 7 64-bit[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Internet Browser[/TD]

[TD]Microsoft Internet Explorer

(latest version)

תודה![/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

מחשב קונים לפי סה"כ העלות שלו ולא לפי העלות של רכיבים בודדים, שכן אז תצטרך לקנות כל רכיב מחנות אחרת (זו שמוכרת אותו בהכי זול), אבל עלויות המשלוח או/ו הנסיעות לחנויות אלו דיי יתקזזו עם ההפרש של קניית מחשב שלם מחנות אחת.

בקשר ל Teamviewer - אני לא חושב שמדובר בתוכנה כבדה (אני משתמש בה מדיי פעם בכדי להשתלט על מחשבים מרוחקים), כך שזו לא בעיה.שים לב שמדובר בתוכנה שמקבלת מידע רב (למעשה תצלומי מסך) כאשר אתה משתמש בה כדי לשלוט על מחשב אחר, כך ששימוש בה עלול להפריע לתקשורת (אולי תורגש איטיות ברשת). זה אולי לא יפריע לרוב המשתמשים, אבל במקרה שלך מהירות התגובה מהרשת חשובה, אז ככל הנראה אתה תרצה לוודא שיש לך רוחב פס מספיק גדול משני הצדדים (גם מהצד של המחשב השולט וגם מצד המחשב הנשלט).

בקשר ל Skype - לי אישית היא עשתה בעיות (תפסה לי 50% מהמעבד) ומאז הפסקתי להשתמש בה. אני מניח שזה היה באג (אולי הוא תוקן מאז), אבל במערכת שמיועדת לפרנסה, ובפרט כזו שמהירות התגובה מאד חשובה בה, זה אומר שצריך מערכת מספיק חזקה שבה גם אם באג כלשהו ייגרום לעומס של 100% על ליבה אחת עדיין תוכל להמשיך ולעבוד בצורה תקינה.

בקשר ל camtasia - אני לא מכיר את התוכנה הזו ואני לא ממש יודע מה היא עושה.

בקשר ל Tradestation - גם אותה אני לא מכיר, אבל לפי הדרישות שציינת, היא לא נראית כתוכנה כבדה במיוחד.אין לי מושג מה ייקרה כאשר כל ארבעת התוכנות הנ"ל יעבדו ברקע במקביל - יכול להיות שהכל יעבוד בצורה תקינה ויכול להיות שהן ימלאו את הזיכרון ויתפסו את כל רוחב הפס של הרשת ויהפכו את השימוש במחשב לבעייתי.

בקשר לכרטיס מסך - אני לא חושב שיש כרטיסי מסך בעלי 4 יציאות DVI. סביר להניח שתצטרך להשתמש במתאמים מ HDMI ל DVI או מ DP ל DVI. בכל מקרה, אני מציע לך להתייעץ בפורום כרטיסי מסך בכדי לוודא שאתה קונה כרטיס מסך שמאפשר שימוש ב-4 מסכים במקביל ואולי גם בכדי להתייעץ לגבי המתאמים הדרושים בכדי לחבר את כל המסכים. כאמור, אני הייתי לוקח את כרטיס המסך הכי זול שמתאים לדרישות שלך (אלא אם כן אחת מהתוכנות הנ"ל דורשת כרטיס מסך חזק יותר, ואז יש בעיה).

טוב, יש לי מפרט כלשהו עבורך, אבל אני לא בטוח עד כמה מתאים לך ועד כמה הוא מאוזן - יכול להיות שהמעבד והזיכרון הם מוגזמים עבורך (overkill) ויכול להיות שלא. אני פשוט לא יודע איך המחשב שלך אמור להתנהג עם כל התוכנות הנ"ל. הלוח נבחר פשוט בגלל התיעדוף שלו לתעבורת רשת ולא משום סיבה אחרת (כפי שכתבתי קודם - אם אתה לא מחבר את המחשב לחיבור רשת קווי, אז אפשר לחסוך כסף ולקחת לוח יותר זול). בנוסף יש קצת בעיה עם המארז והספק - לקחתי מארז וספק שמתאימים מבחינת גודל כרטיס המסך והקירור למעבד וכמובן מבחינת ההספק, אבל בגלל שיקולי התקציב לקחתי באנדל עם ספק כח שהוא בסדר, אבל הייתי מעדיף אחד יותר חזק. כמו כן כונן ה SSD הוא בנפח 120GB והדיסק הקשיח הוא בנפח 1TB, שוב משיקולי תקציב.

בקשר לכרטיס המסך - הוא אמור לתמוך בעד 6 מסכים (לפחות לפי החוברת שלו), אבל הדבר דורש שימוש במתאמים. אתה צריך לבדוק את הנושא לעומק לפני הקנייה. כמו כן ייתכן שיש כרטיסי מסך זולים יותר שיכולים לבצע את אותה העבודה.

הנה המפרט "המשוגע" שהצלחתי להרכיב - אל תקנה לפני שתקבל עוד תגובות מאנשים שמבינים יותר ממני (במיוחד בכל הקטע של התוכנות).

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601464303 - Intel - i7-4770 Quad core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 1354/1327

לוחות אם - Intel LGA1150

Fatal1ty-B85-Killer - ASRock - Fatal1ty B85 Killer - Socket LGA1150 CPU - Intel B85 chipset - DDR3 1600MHz memory support - VGA, DV...

כמות: - 1 - 445/436

זכרונות - DDR3 - לנייח

כמות: - 1 - 334/327

זכרונות - DDR3 - לנייח

כמות: - 1 - 334/327

כרטיסי מסך - ATI PCIe

S7852GD5H - Sapphire - RADEON HD7850 - 2GB GDDR5 - PCIe - HDMI,DP ...

כמות: - 1 - 694/680

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

MZ-7TE120BW - Samsung - 120GB Samsung 840 EVO - 2.5 inch - SATA3 6GB - 7mm - 540/410 MB/s Retail...

כמות: - 1 - 409/401

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series - (ST1000DM001)...

כמות: - 1 - 264/259

מארזי מחשב - מארז עם ספק

Antec-One-A550 - Antec - Antec-One Mid-Tower case with Antec VVP-550P 550W PSU - 2 120mm fans included - 3 120mm more fans op...

כמות: - 1 - 464/455

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

כמות: - 1 - 125/122

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

SH-S224DB - Samsung - SAMSUNG DVD-RW Burner - Up to 24X write speed - SATA interface - Black...

כמות: - 1 - 81/79

4504.00 / 4414

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=2609

פורסם

נשמעות לי קצת מופרכות הדרישות מערכת למסחר יומי. נראה לי שמעבד i5 ו-8 גיגה זיכרון אפילו יהיו פה אוברקיל.

פורסם

בקשר לכרטיס מסך - אני לא חושב שיש כרטיסי מסך בעלי 4 יציאות DVI. סביר להניח שתצטרך להשתמש במתאמים מ HDMI ל DVI או מ DP ל DVI. בכל מקרה, אני מציע לך להתייעץ בפורום כרטיסי מסך בכדי לוודא שאתה קונה כרטיס מסך שמאפשר שימוש ב-4 מסכים במקביל ואולי גם בכדי להתייעץ לגבי המתאמים הדרושים בכדי לחבר את כל המסכים. כאמור, אני הייתי לוקח את כרטיס המסך הכי זול שמתאים לדרישות שלך (אלא אם כן אחת מהתוכנות הנ"ל דורשת כרטיס מסך חזק יותר, ואז יש בעיה).

4850x2. יש לי אותו. :)

sapphire-radeon-hd-4850-x2-03.jpg

פורסם
נשמעות לי קצת מופרכות הדרישות מערכת למסחר יומי. נראה לי שמעבד i5 ו-8 גיגה זיכרון אפילו יהיו פה אוברקיל.

גם אני חושב ש Core i5 ו 8GB יספיקו, אבל אני לא בטוח. מכיוון שמדובר במחשב לצרכי פרנסה ומכיוון שאני לא בטוח מה ההשפעה של התוכנות הנ"ל על המערכת, העדפתי לקחת מעבד חזק יותר ויותר זיכרון בכדי להיות בטוח, מה גם שהם נכנסים בתקציב.

4850x2. יש לי אותו. :)

sapphire-radeon-hd-4850-x2-03.jpg

לא ידעתי שקיים כרטיס מסך כזה.

בכל מקרה הוא לא נמכר ברוב החנויות, וחיפוש ב ZAP מעלה שגירסת ה 1GB שכן נמכרת (הכי זול פה) גם לא כוללת 4 יציאות DVI, גם כוללת פחות זיכרון מהכרטיס שהצעתי וגם יותר יקרה. הצעתי כרטיס שאמור להיות שלושה דורות קדימה ועם יותר זיכרון (מכיוון שיש צורך בעבודה עם 4 מסכים במקביל), אבל שוב - אני לא בטוח אם זה הכרטיס הכי מתאים עבור פותח הדיון.

פורסם

אני בהחלט מבין קטן מאוד בחומרה אבל מניסיון שלי בעבודה, כשהייתי צריך יותר מסכים התקינו לי פשוט שני כרטיסי מסך. אני לא יודע איך זה מבחינת עלות תועלת ואני מניח שצריך ספק יותר חזק אבל שני כרטיסי מסך עבדו לי מעולה עם שלושה מסכים.

פורסם

לגבי כרטיס המסך.

אם לתוכנות אין דרישות מיוחדות וכל המטרה היא חיבור של כל המסכים אז יש את כרטיס ה-FirePro 2460 שכולל 4 יציאות ונועד בדיוק למטרה הזאת (הם אפילו כותבים שהוא מיועד ל-financial users).

אפשר למצוא אותו בפלונטר.

פורסם

smalul, זה כרטיס ישן שיצא מסירקולציה. למה בדיוק ציפת כשאתה בודק לי פה מחירים בחנות חח

באיביי בטח אפשר יהיה להשיג אותו ב-100~200 שקל.

בכל מקרה עדיף להוסיף קצת ולקנות כרטיס עדכני יד שניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים