עבור לתוכן

מחפש המלצה לכונן קשיח עם כפתור כיבוי/הדלקה.

Featured Replies

פורסם

לפני כשלוש שנים קניתי לי כונן קשיח של WD בנפח 1 טרה 3.5 אינץ'.

חיברתי לחשמל בהתלהבות והעברתי אליו את כל המידע הרלוונטי מהמחשב (לא כגיבוי לצערי).

לאחר כשבועיים ביקר אצלנו חשמלאי, וככל הנראה הוריד את החשמל מספר פעמים כדי לבדוק משהו,

כשהגעתי הביתה, הכונן נהרס, התחילו תקתוקים והוא לא נפתח בשום מחשב.

עברתי סיוט עם חברות ואנשי מחשוב בנוגע לשחזור וגיליתי שהמחירים מרקיעי שחקים וויתרתי על השחזור.

ככה חלפו להן שנים בלי שהסכמתי לגעת בכוננים 3.5 אלא רק עם 2.5 שאני מחבר למחשב, מעתיק אליהם מידע ומחזיר אותם למגירה.

כעת הגיע הזמן לכונן קשיח 3-4 טרה כדי לגבות המון המון מידע (אני צלם ומעצב גרפי) ואני זקוק לזה נואשות.

אני מחפש כונן קשיח 3.5' עם כפתור כיבוי ותוכנת גיבוי שתדע לסנכרן בין המחשב אל הכונן עצמו בכל פעם שאדליק.

ולאחר הגיבוי פשוט לכבות את הכונן. אחרי שיטוט ברשת לא מצאתי כוננים כאלה.

האם יש פיתרון אחר? האם נכון לכבות כונן בצורה שמנתקים ממנו את החשמל בכל פעם שמסיימים לעבוד איתו?

העבודה שלי איננה צריכה להיות רציפה אלא רק גיבוי וניתוק.

תודה מראש לעונים.

פורסם

גם אני לא ראיתי מזמן כוננים חיצוניים עם כפתור הדלקה/כיבוי אבל יש מגירות לכונני 3.5 שיש להם כפתור שכזה.

פורסם

גם אני רציתי כונן עם מפסק כיבוי, אבל לא בגלל הסיבה שלך, פשוט כי המחשב היה מעיר את הכונן מלא פעמים סתם בלי סיבה והכונן רועש וזה עצבן אותי.

אז פשוט חתכתי את הכבל USB באמצע וחיברתי מפסק על חוט המתח, מפסק רגיל, אני מוציא אותם מספקים מתים בדרך כלל.

אתה יכול לעשות אותו דבר רק על החוט של החשמל. לחתוך באמצע ולשים מפסק.

אחרת, פשוט קנה מפצל עם השהייה והגנת קפיצות מתח, יגן גם על שאר המוצרים בדרך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים