עבור לתוכן

**הוט תשיק בשבוע הבא אינטרנט במהירות של 200 מגה

Featured Replies

פורסם

חברת HOT תציע החל משבוע הבא תשתית אינטרנט במהירות שיא של 200 מגה, לראשונה בישראל. המהירות החדשה תוצע כחלק משדרוג שהחברה מבצעת ברשת שלה, שבמסגרתו היא מקרבת את הסיבים האופטיים לבתי הלקוחות. הוט צפויה להשלים את השדרוג ברחבי הארץ במהלך 2016, אך כבר משבוע הבא, מאות אלפי בתים יוכלו להתחבר למהירות של 200 מגה. ההתחברות לאינטרנט במהירות 200 מגה תתאפשר רק ללקוחות שהתשתית באזור המגורים שלהם שודרגה.

הכתבה מאתר:

http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EFAAklykEFzDwxqtVK&tmpl=pkt7&style=pkt7

  • תגובות 100
  • צפיות 33.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

200/10 מגה זה מעולה ביחס למצב כיום אבל הסיבה שעזבתי את הוט היא שלמרות ששילמתי על 100/2 רוב הזמן קיבלתי 30/2 במשך 5 החודשים האחרונים.

אני מקווה שהם ישיקו את המהירות הזו באיזורים בהם התשתית באמת מוכנה ותקינה וישקיעו זמן של אנשי מקצוע איכותיים לפתרון תקלות משתמשים, אחרת זו תהיה בדיחה נוספת.

המחיר שהם מציעים - 400 ש"ח (טריפל) אינו גבוה מבחינתי, אם היו מתחייבים לי לשירות תקין במשך 95 אחוז מהזמן או שאקבל החזר בתשלום החודשי הייתי רוכש את החבילה ברגע זה.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. אני לא מאמין לשמועות :P . שיוציאו את זה ונראה מה התגובה של בזק. הוט מתקדמים בצעדי צב מבינה שיווקית . החבילות שלהם לא השתנו כבר שנים בזמן שבזק כל הזמן משחקת עם השמות ומותגים והם שידרגו את ה upload פעמיים מ800 ל1.5 ואז מ 1.5 ל3 .

לעבודה הוט , תפרסמו משהו בשביל שבזק תגיב . אותי גם מעניין המחיר שהם ישווקו את זה . חבל שאי אפשר לפרק להוט את הטריפל . כבר דיברו על זה כמה פעמים בעבר.

אם אני מחכה למשהו זה למבצע ה100 ב100 שקל בזק כדי להוזיל עלויות ב20 שקל . בנתיים אני אוכל את הלוקשים שלהם כי אין ממש תחרות בשוק תשתית האינטרנט...

פורסם

שיוציאו גם במהירות טרה, מה זה עוזר אם בחבילה הנוכחית של 100 מגה בקושי מגיעים לחצי מזה, אם בכלל?

אלא אם כן צריכים את מהירות האפלאוד הגבוהה, אבל למשתמש הממוצע זה לא ממש משנה...

פורסם

אלא אם כן צריכים את מהירות האפלאוד הגבוהה, אבל למשתמש הממוצע זה לא ממש משנה...

קצב העלאה גבוה זה משהו שמאוד ישנה ויועיל להמון משתמשים, כולל למשתמש הממוצע. כל מי שניסה לשלוח קובץ גדול או להעלות דברים לענן נתקל בקצבים המתסכלים הנהוגים בישראל.

המצב הנוכחי הוא פשוט בושה. אני הייתי מוותר בכיף על חצי ממהירות ההורדה שלי (גם ככה אני לא מגיע ל-100 בשימושים אמיתיים) בשביל לקבל עוד כמה מגה להעלאה.

פורסם
שיוציאו גם במהירות טרה, מה זה עוזר אם בחבילה הנוכחית של 100 מגה בקושי מגיעים לחצי מזה, אם בכלל?

אני ממקסם תמיד, אבל אין צורך. מהר מדי.

פורסם

כרגע אני משלם בדיוק 100 שקל בחודש לחבילת 100/2.

לא משלם ולא צריך ערוצי טלוויזיה.

לא משלם ולא צריך קו טלפון נייח.

כל הכבוד שהם מציעים 200/10, אבל זה לא שווה כלום בשבילי אם זה רק לחבילות טריפל.

פורסם

ומה לגבי המחיר של 10Mb העלאה אצל הספקיות השונות?

יכול להיות שהמחיר נשאר אותו הדבר רק למי שהספקית שלו היא Hotnet?

אגב בכתבה שמתי לב גם לחלק הבא

בעתיד הקרוב, הוט צפויה להציע גם מהירות הורדה של עד 300 מגה, אך אין ספק כי הביקוש למהירות זו הוא כרגע אפסי

אני בספק לגבי מהירות שכזאת תעבוד בצורה טובה כשיש עדיין אנשים בחבילה של ה100 שלא מקבלים אפילו קרוב לזה.

פורסם

בוא אני אספר לך מה זה הוט.

גם אצלי מאז ההתקנה בדירה החדשה, ביצועי תשתית מקסימלים ומעולים.

פתאום!!! ללא שום סיבה, ביצועים גרועים מאוד.

רק אחרי כמה תלונות ובעיה ממושכת של קרוב לחודשים הם סידרו את זה לגמרי.

הבעיה היתה אצלם במרכזיה.

אחרי קריאה באינטרנט מסתבר שאני לא היחידי עם אותו סיפור.

כנראה שהוט מצמצמים השקעה ותקציבים בתחזוקת/הרחבת תשתיות "פנים", ומפעילים מערכת ל"צימצום עומסים" שפוגעת באותם לקוחות במרכזיות העמוסות שאינם מתלוננים שוב ושוב.

סוג של התחכמות סטטיסטית שפוגעת סטטיסטית באחוז מהלקוחות שלהם באותם אחוזים מהמרכזיות שלהם, רק בכדי לחסוך בהוצאות.

אולי הם מנסים למשוך זמן עד פעולת שדרוג ראשית יותר אותה הם מתכננים במסלול הרב שנתי שלהם, שעלול להתרחש במקומות מסויימים רק עוד שנה שנתיים שלוש.

שורה תחתונה הוט יכולים להיות *** ***** ו****** *******, כמו גם ******* ****** ****** ו****** *** *****.

ככה זה כשרואים מספרים במקום אנשים.

כוכביות במקום מילים.

ואותו הסיפור עם בזק פחות או יותר.

גם הם מנסים לחסוך בהוצאות על חשבון חלק מהלקוחות בשם הסטטיסטיקה.

פורסם
כרגע אני משלם בדיוק 100 שקל בחודש לחבילת 100/2.

לא משלם ולא צריך ערוצי טלוויזיה.

לא משלם ולא צריך קו טלפון נייח.

כל הכבוד שהם מציעים 200/10, אבל זה לא שווה כלום בשבילי אם זה רק לחבילות טריפל.

תרגיל שיווקי לדעתי.

אחרי שכל אלה שקופצים יעשו טריפל בשביל להגיד 'יש לי' ואחרי שכל העסקים שמשלמים כמה אלפים על העלאה של 10 שהצורך שלהם הוא העלאה ולא יציבות יעברו לטריפל הם יפתחו את החבילה לחבילת אינטרנט בפני עצמה.

פורסם

אני אגלה לך סוד, למי שיש את הציוד המתאים + התשתית המתאימה, אני מקבל 102 מגה ביט ו 2 מגה ביט אפלוד כל יום כבר קרוב ל 3 שנים. ( תמיד יהיה תאחוז הקטן שלא יקבל את זה מכל מיני סיבות כאלו ואחרות, נו אז מה? ).

אני אגלה לך סוד, יש לי את התשתית המתאימה (מודם הוטבוקס ועוצמות תקינות) ולמרות זאת אני מקבל 70-80 מגה במקום 100.

לפחות האפלוד תקין ואני מקבל 2.1Mbps..

פורסם

מה הקשר עוצמות? מן הסתם כשמישהו דיבר על "התשתית המתאימה", הכוונה היא (בין השאר) שהוט פרסו סיבים עד קרוב לבית שלך. ידוע לך אם זה המצב?

פורסם
לכן גם אם אשדרג ל 300 או ל 1000 אני אקבל את כל זה :)

אין מצב שתגיע ל1000 עם התשתית של הוט - אפילו אם היה לך מודם שתומך ב24 ערוצים היית מגיע מקסימום ל900, וההוטבוקס תומך במקסימום שמונה ערוצים, אז 300 זה בערך הקצה העליון.

פורסם

מקור מסויים טוען שהחברה לא תשיק חבילה עם העלאה של 10MB אל רק 5MB:

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=210295&postdays=0&postorder=asc&start=0

נכון או לא, נראה עוד כמה ימים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

טוב, נראה שזה נכון, כל מי ש"חלם" על 10MB, שינמיך ציפיות, 5MB בלבד:

http://www.hometheater.co.il/vt210337.%D7%94%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%95%D7%98-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D.html

פורסם

לפחות לפי זה נראה שהם הולכים להציע את החבילה גם בנפרד, ולא רק כחלק מטריפל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים