פורסם 2004 במרץ 621 שנים מחבר מתחבר ל 220vהמסך עולה 115$החור למאוורר בעזרת דרמל, למרות שאני מעדיף גיגסו
פורסם 2004 במרץ 621 שנים אחי באמת יפה כל הכבוד על ההשקעה רק יש לי שאלה..שבונים מארז, איך אתה עושה כפתור ON\OFF וRESET?אני מחכה בקוצר רוח לראות את המחשב ברכב!
פורסם 2004 במרץ 621 שנים מחבר הכפתורים היו קיימים על הפאנל הקדמי, רק הייתי צריך לקחת לחצנים חדשים ולהדביק ככה שזה ילחץ עליהם ___________________________________________________________________________ Small sleeving UPDATE, the ATX power cable will be sleeved soon, when I will get a new soldering iron, cause the old one explosed :wallbash: this is a clear UV reactive sleeving, but it's not very reactive... more updates soon, Avner
פורסם 2004 במרץ 621 שנים יצא יפה מאוד אבל הספק הזה נראה לי קצת מפחיד שהוא ככה פתוח במכומך הייתיח קונה איזה ספק דק כזה כמו זה למשל:http://www.pch.co.il/docs/pd1004674319.htmגם אפשר למקם אותו בצורה שהוא יתפוס פחות מקום והוא גם סגור אומנם הוא 200W אבל לדעתי הוא יספיק לך.
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר לא,ממש אין מקום מבפנים לסידי, המארז כל כך נמוך שהסידי היה נתקע בזכרונות למשל...
פורסם 2004 במרץ 721 שנים אז אתה מיתכוון לקנות ( אם אין לך ) CD נייד שיתחבר ליציאות USB ???ועוד שאלה:האם אתה מיתכוון לחבר לו כרטיס אם האנטנה הזאתי, שמאפשר לך להיות מחובר לאינטרט באלחוטי ???? ( כמו במחשבים הניידים! )
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר אין לי כל צורך ב CD.יש לי רשת רגילה, כך שאם המחשב בבית אני מחבר אותו לרשת חוטית ואין לי צורך באלחוטי
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר הספק מת לצערי, ואצטרך לחפש אחד חדש בגודל זהה, אחרת הוא לא ייכנס....למרבה הפתעתי, שליח פדקס אמוןר להגיע בצהריים להביא את המסך ! (הוא נשלח מארהב לפני שבוע בדיוק, ב-1 במרס)אעדכן !
פורסם 2004 במרץ 721 שנים יפה מאד אבנר ! קבל ח"ח לדעתי המחשב פשוט דורש להיות קבוע באוטו זה ממש יהיה שימושי.ובאמת הלינק לספק הקטן שנתנו לך יכול להיות נחמד.
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר אפשר לדעת למה בדיוק אתה קורא הקפצה ?אם אני כותב הודעה כדי להגיד שהספק נשרף, ואעלה עוד מעט תמונות מהמסך שמיחג (אגב, עוד 10 דקות), מה לא בסדר ?אתה חושב שזה למען הקפצה ? אתה טועה, גם ככה הפורום ריק בשעות כאלו, ואין שום סיבה להקפיץ...
פורסם 2004 במרץ 721 שנים אוקי אין סיבה לריב בכל מיקרה יפה מאוד ומה לגבי המסך אני מעוניין לדעת אם כבר קיבלתה אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.