פורסם 2014 במאי 511 שנים אני משחק בBF4 בסוני 4 ורציתי לדעת אם יש עוד ישראלים פעילים פהובנוסף האם שרת ישראלי לסוני 4 זה בגדר חלום ?
פורסם 2014 במאי 511 שנים הסיכוי שתמצא שחקן ישראלי פה בסוני 4 הוא קטן כי רוב הקהילה במחשב. ולמה חלום? זה אפשרי לחלוטין פשוט לא משתלם לנו
פורסם 2014 במאי 511 שנים מחבר אוקי וכמה מנימום שחקנים צריך כדי לקדם את העניין של השרת אני מאמין שיש המון שחקנים ישראלי בסוני 4 פשוט לא מודעים לקהילה
פורסם 2014 במאי 611 שנים הבנתי שבסוני BF4 רץ יותר טוב ..הגיוני שיש הרבה שחקנים בסוני . פשוט לא פה ..לא ממש .במשחק BF רוב הקהילה נמצאת במחשב לעומת COD ששם רוב הקהילה בסוני ובכללי בקונסולות.
פורסם 2014 במאי 611 שנים אני הבנתי , שבסוני הפלטפורמה אחידה אז EA (או DICE) , התאימו את ההגדרות למכשיר .מה שקשה יותר לעשות במחשב , בגלל ריבוי הפלטפורמות .לא ?
פורסם 2014 במאי 611 שנים מחבר אני הבנתי , שבסוני הפלטפורמה אחידה אז EA (או DICE) , התאימו את ההגדרות למכשיר .מה שקשה יותר לעשות במחשב , בגלל ריבוי הפלטפורמות .לא ?כן אבל עדיין יש מצבים שהסוני גם הוא משתגע אבל בתור שחקן מאוד וותיק של BF עוד מתקופת BF 1942 אפשר להגיד שאין כמו מחשב למרות שברגע שאתה מתרגל לצורת משחק בסוני זה נחמד מאוד מקווה שהדיון הזה ימשוך אולי קצת שחקנים ישראלי לסוני 4 כי זה סיוט לשחק עם הלאגים האלה ועוד בסוני ..
פורסם 2014 במאי 711 שנים היי אתמול קבלתי את הסוני 4 יחד עם המחשק מחפש בנרות שחקנים מישראל ... שהיה כייף
פורסם 2014 במאי 811 שנים יש לפחות 100-200 שחקנים פה בארץ ב - PS4 ועכשיו שלכולם יש מיקרופון זה גם כיף. כנס ל- battlelog ב Leaderboards תסמן בהגדרות שאתה מישראל ותראה את כל השחקנים, ואז פשוט תוסיף אותם כחברים ב PSN. בכל מקרה אתה יכול לשלוח לי בהודעה פרטית את ה PSN שלך ואני אוסיף.
פורסם 2014 במאי 811 שנים מחבר אשלח מייד אלעד בכול מקרה אני יודע על האפשרות של ה leaderboards אבל רציתי לבדוק אם יש נוכחות גם בפורומים =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.