עבור לתוכן

300kb/s - זאת המהירות בין הכונן החיצוני המחובר לראוטר לבין המחשב - הגיוני?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אשמח לעזרתכם.

יש לי כונן חיצוני נייד שמחובר לנתב שלי (נתב שהוא גם מודם). ז"א, חיברתי את הכונן באמצעות כניסת ה USB שנמצאת בראוטר.

כאשר אני מתחבר דרך הלפטופ אל הכונן (ואני לא ממש בטוח שאני עושה את זה נכון, אבל תחת המחשב שלי מופיע "Samba 3.3.4"

על שם התיקייה - bezeq /bezeq /Samba 3.3.4//

... בכל מקרה, כאשר אני מעביר קובץ מהלפטופ אל הכונן, קצב העברה הוא 300kbs.

האם זה הגיוני? או שאני מפספס משהו?

תודה מראש

נערך על-ידי benyben

פורסם

בהחלט יכול להיות. ביצועי שרת Samba על הציוד הזה לא מדהימים במיוחד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה.

אני בחרתי בשרת מסוג זה? כי לפי התשובה שלך זה נשמע שיש לי כאן אפשרויות נוספות.

או שלמעשה זו החומרה ואלו הם הנתונים וזהו זה?

תודה!

פורסם

הקצב נמוך לדעתי, אפילו עבור SMB. שווה לבדוק אם זו באמת הבעיה.

1. בצע בדיקת מהירות מהנייד ובדוק את מהירות ההעלאה. רק כדי לשלול שהבעיה היא ברשת האלחוטית/בנייד.

2. חבר את הנייד בכבל רשת לנתב ונסה להעביר את הקובץ כך. איזו מהירות אתה מקבל?

3. חבר את הכונן ישירות לנייד והעבר את הקובץ, איזו מהירות אתה מקבל?

פורסם
  • מחבר

תיכף אגיע לבית ואבדוק ואענה במפורט. תודה

פורסם

תוודא שאתה רושם את המהירות ביחידות הנכונות, אולי קיבלת 300kB/s גם לא מזהיר אבל עדיין פי 8

פורסם
  • מחבר
אין לך אפשרויות אחרות. תקרא מה זה Samba:

http://en.wikipedia.org/wiki/Samba_%28software%29

הבעיה שלך היא מגבלות חומרה וממשק הרשת של הציוד שעליו רץ השרת. זה לא מיועד לביצועים.

תודה רבה. יש אלטרנטיבות פשוטות? מה, במהירות צב הזאת משתפים דברים ברשתות ביתיות?

אני קצת בשוק. אני כמובן חובבן (הייתי אפילו אומר - בור), אבל זה מפתיע אותי.

אני זוכר גם שחבר אמר לי שתעבורת רשת ביתית היא בד"כ בסדרי גודל מפלצתיים. ז"א, מהירויות שמגמדות את מהירות האינטרנט של ה ISP.

פורסם

אתה יכול לחבר את הכונן ישירות לאחד המחשבים ולהגדיר שיתוף, חסרון מחשב אחד צריך לדלוק, מראש לא הייתי בונה על חיבור usb מנתב פשוט לרשת מהירה ובכלל על חיבור usb, המהירות שלך לא משליחה על ממוצע ברשת ביתית, תעביר קובץ בין 2 מחשבים ותראה מה המהירות

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר
אתה יכול לחבר את הכונן ישירות לאחד המחשבים ולהגדיר שיתוף, חסרון מחשב אחד צריך לדלוק, מראש לא הייתי בונה על חיבור usb מנתב פשוט לרשת מהירה ובכלל על חיבור usb, המהירות שלך לא משליחה על ממוצע ברשת ביתית, תעביר קובץ בין 2 מחשבים ותראה מה המהירות

תודה רבה לכולכם. האם חיבור ל Raspberry Pi יכול להיחשב כמחשב לעניין זה?

פורסם

אני שוב חוזר: ההגבלה היא בציוד שאליו הדיסק מחובר.

אם תשתף את אותו הדיסק בSMB ממחשב, תוכל לנצל את כל הרוחב פס של הbus שלו או של ממשק הרשת.

פורסם
  • מחבר
אני שוב חוזר: ההגבלה היא בציוד שאליו הדיסק מחובר.

אם תשתף את אותו הדיסק בSMB ממחשב, תוכל לנצל את כל הרוחב פס של הbus שלו או של ממשק הרשת.

הפנמתי! תודה!!!

אני למד מכך שחיבור ה USB של ראוטרים הינו נחות (משום מה). וזה דבר שאינו ברור לי (אבל אשאיר את זה לדיון אחר אולי).

ז"א - מדוע שחיבור ישירות לראוטר יהיה נחות מחיבור למחשב (אני מתכוון למחשב שני, לא למחשב המבקש לקבל את המידע, כמובן)?

(-:

תודה על העזרה!!!

אגב - כאשר אגיע לבית אעדכן עם התוצאות.

נערך על-ידי benyben

פורסם

מה מפתיע אותך בזה? תראה מול איזה חומרה הבקר הזה עובד גם בצד של USB וגם בצד של אירוח SMB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים