פורסם 2014 במאי 511 שנים שלום. אשמח לעזרתכם. יש לי כונן חיצוני נייד שמחובר לנתב שלי (נתב שהוא גם מודם). ז"א, חיברתי את הכונן באמצעות כניסת ה USB שנמצאת בראוטר. כאשר אני מתחבר דרך הלפטופ אל הכונן (ואני לא ממש בטוח שאני עושה את זה נכון, אבל תחת המחשב שלי מופיע "Samba 3.3.4" על שם התיקייה - bezeq /bezeq /Samba 3.3.4//... בכל מקרה, כאשר אני מעביר קובץ מהלפטופ אל הכונן, קצב העברה הוא 300kbs. האם זה הגיוני? או שאני מפספס משהו?תודה מראש נערך 2014 במאי 511 שנים על-ידי benyben
פורסם 2014 במאי 511 שנים מחבר תודה רבה על התשובה. אני בחרתי בשרת מסוג זה? כי לפי התשובה שלך זה נשמע שיש לי כאן אפשרויות נוספות. או שלמעשה זו החומרה ואלו הם הנתונים וזהו זה? תודה!
פורסם 2014 במאי 511 שנים הקצב נמוך לדעתי, אפילו עבור SMB. שווה לבדוק אם זו באמת הבעיה.1. בצע בדיקת מהירות מהנייד ובדוק את מהירות ההעלאה. רק כדי לשלול שהבעיה היא ברשת האלחוטית/בנייד.2. חבר את הנייד בכבל רשת לנתב ונסה להעביר את הקובץ כך. איזו מהירות אתה מקבל?3. חבר את הכונן ישירות לנייד והעבר את הקובץ, איזו מהירות אתה מקבל?
פורסם 2014 במאי 511 שנים תוודא שאתה רושם את המהירות ביחידות הנכונות, אולי קיבלת 300kB/s גם לא מזהיר אבל עדיין פי 8
פורסם 2014 במאי 511 שנים אין לך אפשרויות אחרות. תקרא מה זה Samba:http://en.wikipedia.org/wiki/Samba_%28software%29הבעיה שלך היא מגבלות חומרה וממשק הרשת של הציוד שעליו רץ השרת. זה לא מיועד לביצועים.
פורסם 2014 במאי 511 שנים מחבר אין לך אפשרויות אחרות. תקרא מה זה Samba:http://en.wikipedia.org/wiki/Samba_%28software%29הבעיה שלך היא מגבלות חומרה וממשק הרשת של הציוד שעליו רץ השרת. זה לא מיועד לביצועים.תודה רבה. יש אלטרנטיבות פשוטות? מה, במהירות צב הזאת משתפים דברים ברשתות ביתיות?אני קצת בשוק. אני כמובן חובבן (הייתי אפילו אומר - בור), אבל זה מפתיע אותי. אני זוכר גם שחבר אמר לי שתעבורת רשת ביתית היא בד"כ בסדרי גודל מפלצתיים. ז"א, מהירויות שמגמדות את מהירות האינטרנט של ה ISP.
פורסם 2014 במאי 511 שנים אתה יכול לחבר את הכונן ישירות לאחד המחשבים ולהגדיר שיתוף, חסרון מחשב אחד צריך לדלוק, מראש לא הייתי בונה על חיבור usb מנתב פשוט לרשת מהירה ובכלל על חיבור usb, המהירות שלך לא משליחה על ממוצע ברשת ביתית, תעביר קובץ בין 2 מחשבים ותראה מה המהירות נערך 2014 במאי 511 שנים על-ידי none77
פורסם 2014 במאי 511 שנים מחבר אתה יכול לחבר את הכונן ישירות לאחד המחשבים ולהגדיר שיתוף, חסרון מחשב אחד צריך לדלוק, מראש לא הייתי בונה על חיבור usb מנתב פשוט לרשת מהירה ובכלל על חיבור usb, המהירות שלך לא משליחה על ממוצע ברשת ביתית, תעביר קובץ בין 2 מחשבים ותראה מה המהירותתודה רבה לכולכם. האם חיבור ל Raspberry Pi יכול להיחשב כמחשב לעניין זה?
פורסם 2014 במאי 511 שנים אני שוב חוזר: ההגבלה היא בציוד שאליו הדיסק מחובר.אם תשתף את אותו הדיסק בSMB ממחשב, תוכל לנצל את כל הרוחב פס של הbus שלו או של ממשק הרשת.
פורסם 2014 במאי 511 שנים מחבר אני שוב חוזר: ההגבלה היא בציוד שאליו הדיסק מחובר.אם תשתף את אותו הדיסק בSMB ממחשב, תוכל לנצל את כל הרוחב פס של הbus שלו או של ממשק הרשת.הפנמתי! תודה!!! אני למד מכך שחיבור ה USB של ראוטרים הינו נחות (משום מה). וזה דבר שאינו ברור לי (אבל אשאיר את זה לדיון אחר אולי). ז"א - מדוע שחיבור ישירות לראוטר יהיה נחות מחיבור למחשב (אני מתכוון למחשב שני, לא למחשב המבקש לקבל את המידע, כמובן)?(-:תודה על העזרה!!!אגב - כאשר אגיע לבית אעדכן עם התוצאות. נערך 2014 במאי 511 שנים על-ידי benyben
פורסם 2014 במאי 511 שנים מה מפתיע אותך בזה? תראה מול איזה חומרה הבקר הזה עובד גם בצד של USB וגם בצד של אירוח SMB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.